53

Анонимен

преди 4 години

До Анониментоя па пие пепси, ти да не си дЕте, па то и децата днеска пият вино

52

Анонимен

преди 4 години

Някой русофил може ли да ми обясни кои в същност са руснаците и коя територия са заемали преди 1000 години? То и досега няма такъв народ и такава територия, дори в езика им няма думата руснак защото никога не е имало такава народност. Вместо руснак използват думата руский което е прилагателно а не съществително. Руснака е единственото същество на тази земя което няма народност и няма такъв народ. Има мокши има москали има блатни хора и какво ли не но не и руснаци.

51

Анонимен

преди 4 години

До АнонименТази измислена и лъжлива теория,без никакви факти я знаем,тя се съчинява от нацисти,шведи и немци и се разпространява от един немски затворник,но истината е ,че варягите са славяни,титлите им са славянски,езика им е славянски,азбуката им е славянска,православни са,както други славяни,личните им имена са славянски и самата дума Рус е славянска!Писна ни от вашите платени лъжи,с които манипулирате историята и вашата алчност за да грабите чужди територии!

50

Анонимен

преди 4 години

Бойко Борисов защо го няма в класацията!?Едва ли има диктатор в света на които народа в държавата му да намаляна с такива темпове

49

човек

преди 4 години

ХМ... Странно. Думата ПУЙКА е разрешена!Значи, спокойно можем да наричаме всяка представителка на нежния пол с тази думичка, ако пише глупocти и не ни харесва?Да знаем, за всеки случай.

48

човек

преди 4 години

Прочие, сега се замислих за народните традиции, явно всичките ще ни ги забранят?Традиционното cвин-cкo за Коледа и Нова Година сигурно също ще го забранят?А я да видим, да си направим експеримент, една дума, една птица, която американците много обичат, но с която назоваваме глyпавите госпожи с руси коси блондинки, а именно пyй-ка - дали също е ззбранена като нелицеприятна думичка?Я да пробвам: ПУЙКА! ПУЙКА! ПУЙКА!П-У-Й-К-А - тази думичка имах предвид - излязоха ли звездички?

47

Анонимен

преди 4 години

руската история е ясна Идвад Викингите газят месните славянски индиянци После на свой ред Монголите ги газят тях ...и едни гъзилизци откупвачи на данаци от тюрлю гювеча като произход Московия ни дрънкат русия мусия ..Никой не ги ще ФАКТ

46

Анонимен

преди 4 години

Бацето му обяснихав в Америка че нищо няма да излезе от Турския поток и магистралния сръбски газопровод през България и откакто се върна от САЩ забрави за хъбове и руски газови сделки. Акъла не му е много, но като му го обяснят по-подробно схваща за какво става дума за разлика от госпожа Меркел. Путин сега се сърди на баце защото баце не го предупреди каква му я готвят зад океана.

45

Анонимен

преди 4 години

До До Анонимен 26Ти пък си много умен ве,рублата е вързана за еврото,а еврото е вързано за долара,чети и виж!

44

Анонимен

преди 4 години

до 47Абе те и македонците са българи,ама ето виж сега какви ги дрънкат.Ти на стари лаври от Историята недей да лежиш.

43

човек

преди 4 години

Абе пак е утешение за нас българите.Утешително е, че нашия премиер не е по-зле от британския премиер (по-голяма тиква е от нашия), а американският президент е най-голямата тиква в световния бостан!Яжте тиквеници другари, и наздраве, Честита Коледа и ЧНГ!По дяволите, в кварталните магазини беше свършила всичката канела, едва намерих канела на прах за да направим в къщи тиквeник!Цяла България яде тиквeник, яжте и вие, гарантирано от ГЕРБ!

42

Анонимен

преди 4 години

Пия pepsi от Кауфланд и гофрети с течен "шоколад" с палмово масло, богатите с пържоли преяждат, на мен ми се поду корема от това pepsi.

41

Анонимен

преди 4 години

Само това ли измислихте Олгинчета нищо чудно че губите навсякъде ...

40

Анонимен

преди 4 години

До АнонименУкрайна е руска още от 882 г. и винаги е била руска и украинците са руснаци - факт!-----Украинците никога не са били руснаци ФАКТ. Руснаците са викинги. идват от север и основават Русия чак 9 век. Нито украинците нито беларусите нито славяните, нито ние имаме нещо общо с руснаците. ОЩЕ ЕДИН ФАКТ!

39

Анонимен

преди 4 години

Руснаците пътуват из Европа само с танкове!Те коли качествени не правят,само ракети!

38

Анонимен

преди 4 години

До АнонименУкрайна е руска още от 882 г. и винаги е била руска и украинците са руснаци - факт! Белорусите са 100% руснаци - факт!Ограбиха Русия отнемайки ѝ много територии,стига ,прекалихте вече!Сега и териториите с руско население отнехте и брат убива брата в Украйна,това е прекалено!

37

Анонимен

преди 4 години

Сига препечатвахте пропагадната помия на тасс Малко имформациона хигиена а !

36

Анонимен

преди 4 години

Колко са заблудени германците?!!! Нито Тръм, нито Путин, нито Ким са заплаха.Най-голямата заплаха за германците са гостите на Меркел, същите които тя вкара в Германия през 2015 г. Те паразитират, крадат и убиват.

35

Барселона

преди 4 години

Психично-неустойчивият Тръмп е най голямото недоразумение....и от този зависи световният мир....кофти тръпка....

34

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 38Прав си..............другарите от гроб са толкова гладни, че 10 години не пускат кокала, докато нищо не остане!!! Чудя се само вие какво ще правите като ги изгоним!