128

House M.D.

преди 4 години

Защо Британската Терористична Агенция рекламира съветската военна система?

127

Анонимен

преди 4 години

Поради кризата на бездомните, която властите в Калифорния отдавна не са в състояние да разрешат и които ползват улиците и тротоарите като тоалетни, градът на екоактивистите Сан Франциско се "дави във фекалии", казва медицинският специалист д-р Марк Сийгъл за Fox News:. Според лекаря това е извънредна ситуация, която заплашва с разпространението на коремен тиф, бактериални инфекции и дори чума.

126

Анонимен

преди 4 години

Този инцидент заедно с няколко други по-значими произшествия в Русия тази година, включително смъртта на 14 моряциСамо толкова ли, няма ли още ***,да "увиснат"?

125

до 123

преди 4 години

До Анонимен до така лиМи така е,прав си!Само дето тези предатели се чудите къде да ги търсите,макар че ще ви избодат очите!Щото като гледам всичкото комунист стана демократ,нали!?Преди-"великия Съветски съюз"и 16 република,сега-"демократичния"ЕС и "новия приятел"САЩ!Преди-пътека до съветското посолство,сега-магистрала до американското!А по средата-вие червените!За това става дума!

124

Анонимен

преди 4 години

До ДжулияДо сега за 20 години Путин нищо не е построил. Та и за Северен поток е спорно дали ще успее преди 2050та

123

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 110Дялът в руския бюджет от износ на газ и нефт днес е 40%, а на САЩ - 35% - лъжете по - убедително. На първо място по износ през 2015 г. е Русия с износ на стойност 204 701 млн. долара, на второ място е Саудитска Арабия с 151 818 млн. долара, а износът на САЩ е на стойност 99 652 млн. долара. Сравни и БВП на Русия и САЩ ш тогава пак пиши тези глупости. Как ви избират такива руски *** - мъкааа....Истината боли, а?

122

Джулия

преди 4 години

До ГлупостиЩо крещиш бе? Не се вълнувай толкова. Северен поток ще бъде построен, въпреки изцепките на САЩ. Гарантирам.

121

Анонимен

преди 4 години

През последните 30 години заплатите (покупателната сила) в САЩ не са мръднали докато в Китай са се повишили 6 пътi

120

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 110Дялът в руския бюджет от износ на газ и нефт днес е 40%, а на САЩ - 35% - лъжете по - убедително. На първо място по износ през 2015 г. е Русия с износ на стойност 204 701 млн. долара, на второ място е Саудитска Арабия с 151 818 млн. долара, а износът на САЩ е на стойност 99 652 млн. долара. Сравни и БВП на Русия и САЩ ш тогава пак пиши тези глупости. Как ви избират такива руски *** - мъкааа.

119

Анонимен до 132

преди 4 години

Червените раздадоха куфарчетата с пари а демократите направо разпродадоха България на Запада. Иван Костов е най големия сатрап разпродал и унищожил България. От пребоядисаните продажни демократи сме на това положение колега.

118

Анонимен

преди 4 години

Русия всява страх, но какви са военните й слабости?--------Напротив!Русия предлага и търси възможности за конструктивни преговори със Запада (разбирой НАТО, разбирай САЩ)!Само преди по-малко от месец Путин отправи открито предложение, че е готов да подпише продължението на договора по СНВ без предварителни условия! Веднага!Но, на Запад пазят пълно мълчание "Ни чули, ни видели".Та, се пита кой кого заплашва и в чии интереси е да превърнат Русия в пла. шииило за "западната демокрация"?

117

Анонимен

преди 4 години

До до Анонимен 113Те тия совалки ще са като Ладите, дето и Путин не може да ги запали

116

Анонимен

преди 4 години

Су-27 се оказа по-добър за Китай от F-16. Китай избра да купи Су-27 вместо F-16.

115

Джулия

преди 4 години

Г-жо Христова, пишете на други теми ако обичате. Да прави оценка на военната мощ на една супер сила може само специалист или поне човек запознат с военните дела. Вие явно черпите информацията си от западната жълта преса. Това е грешка. За старт можете да се поинтересувате от руската система Dead Hand. После се запознайте с най-новите руски постижения в оръжейното дело и.т.н. Чак тогава пишете на тази тема.

114

до Анонимен 113

преди 4 години

Ей, дрОгарю, а можеш ли да кажеш с какво точно крепостните превъзхождат Космическа Америка? Вероятно никога не си чувал за флотилията от космически совалки Х- 37В и летящите плазмени чинии с ядрен двигател TR-3B. Виж ги на гугъл-търсачката и престани да говориш глупости!

113

Анонимен

преди 4 години

След 30 години американско партньорство - България е първа по смъртност в света и бедна като африканска бедстваща държава.

112

Анонимен

преди 4 години

Русия я чака гражданска война.Неизбежно е!

111

:D

преди 4 години

Най-голямата й военна слабост на Русийката е че от икономическа гледна точна краката й са глинени. Авантюрата на Путин в Сирия сериозно изтощи руската икономика, да не говорим ако Русия води пълномащабна война срещу друга държава, пък камоли срещу САЩ и още 28 държави-членки на НАТО.

110

Анонимен

преди 4 години

Да рупат Макдоналдс на червения площад руснаците и да се разправят с войски, войни, оръжия и неща от които не разбират.

109

Практик

преди 4 години

Какви били или са военните СЛАБОСТИ на еди кой си... дето не е в НАТО... Някакви, пък може и да са никакви. Ами дайте да видим какви са военните СИЛНОСТИ на ПОВЕЧЕТО от нашите велиииики "партньори" от нАТО? В случай на военен конфликт у нас или близко нашите граници как да разчитаме на Словакия, Естония или на Португалия? Нали и те са в нАТО... Ами НИКАК!!! Ами това не е ли военна слабост...