33

Анонимен

преди 4 години

До кросДа ти имам съзнанието и ценностите. Значи за теб целта и тавана на човешкия живот е оцеляването?

32

до 25

преди 4 години

Объркал си се, повечето не гласуват за ГРОБ.На всички избори ГРОБ има един постоянен процент, между 9 и 11 % от българските граждани.Проблемът на българите е друг, че не гласуват.А не гласуват, защото знаят че ГРОБ пак ще манипулират изборните резултати.И това го знаят всички, дори и ГРОБ-арските ***.

31

Анонимен

преди 4 години

А защо не пишете,че от ЕС са прецакали превозвачите ни с "плана Макрон".Язък,че вожда се прегръщаше и целуваше с когото свари.Явно,никой не го взема насериозно.

30

ддддф

преди 4 години

До фактВсъщност тези хора не са много...и обикновено не са случайни. А това кой е неудачник и кой не, специално ти тук няма как да знаеш.

29

SDI

преди 4 години

Как да се чувствам гражданин на Европа когато техните хранителни концерни пробутват *** на нашия пазар, а там храните са качествени, когато ни третират като трета ръка хора, по- зле и от араби и ***, когато ни експлоатират всячески и ни ползват като евтина работна ръка без никакви права, когато са ни превърнали в колония и сме загубили статута си на достоен народ и държава, и т.н.

28

Анонимен

преди 4 години

"А *** и тате ти работеха..."Под звездичките се крие "*** *** ти", без ни най-малък намек за онова, което редакцията си мисли!Редакцията е карайно време да понаучи български език и да разбере, че думите, сами по себе си, не могат да обиждат! Контекста носи смисъла, но ... трябвало и четене....Един, с прочен "Винету" ни управлява 10 години, а редакцията се пробва да редактира, без да прочела нещо!Може и да става, времето ще покаже!

27

Напразни надежди

преди 4 години

До Анонимен 7Много се лъжеш, миличък, че със смъртта на хората живели при соца идеята ще умре. Напротив, самият капитализъм със своята прогнила и хищническа същност ще я възкреси.

26

факт

преди 4 години

До кросМного хора в България вече направиха каквото трябваше и вече си докарват спокойно европейски заплати и тук. Ходя си по почивки, карат си новите коли и си свиркат. Останахте само неудачниците без образование да ревете, че нямате пари . Е, няма и да имате, толкова ви е капацитета, толкова сте учили и толкова заслужавате и никой не ви е длъжен.

25

Анонимен

преди 4 години

самото понятие европеец е вече твърде размито от педаломюслитатавместо възвишеност на цивилизацията се получи разлагане

24

баба мара

преди 4 години

аз не вярвам на ес и още повече на нато искам референдум за излизанеили оставане в ес и нато

23

Пенчо

преди 4 години

Аз българина Пенчо Кукоришки са чувствувам голем и пълен европеец и съм колтурен и ентилигентин европеец ама многу ми са иска да станем и американец и мислим че и американците *** искат

22

Анонимен

преди 4 години

Българинът не знае на кой свят се намира. Уж повечето мразят ЕС пък гласуват за ГРОП, А от друга страна нито една партия не обещава БулЕкзит. Защо така бе другаре?

21

крос

преди 4 години

До АнонименКакво ще промениш? Ниските възнаграждения, условията на труд, шуроджанащината, лошото здравеопазване, корупцията, липсата на адекватна правораздавателна система ли...Какво? Никой от нас обикновените хора не може да направи нищо, това е горчивата истината.

20

До 20

преди 4 години

Това само ли го измисли или от бележките преписваш?

19

червения трол

преди 4 години

Веднага да излизаме от НАТО и ЕС и да отиваме в Евразия. То така в ЕС направо не се живее.

18

Анонимен

преди 4 години

До кросМомче младо, това което беше опоскано, стана след демосрацията ви! А *** и тате ти работеха - не чакаха децата им да ги хранят, а те си ги хранеха!А сега е обратното - децата хранят родителите си, защото припечелват по нещо далеч от страната си! Колкото повече деца - повече пари за родителите!То и "ци *** ския" девиз е такъв!Хайде, плодете се, че и вас някой ще трябва да ви храни, а средства за производство и работна ръка в България, вече няма!Демосрация е!

17

Анонимен

преди 4 години

Кога ще престанете с тая гнусна гербава пропаганнда ?Повечето българи ненавиждат Боко Тиквата и крадливата му Шайка - ГРОБ.

16

Анонимен

преди 4 години

Българинът е крепостният селянин във Великите европейски щати - ВЕЩ.Една велика държава Великобритания напуска и отнема от величието на Европа.Спешно да се гласува за ново величие на Европа - ВЕЩ.

15

Анонимен

преди 4 години

Ахам, мооооо гоУЕмо доверие!Те цоциолозите ни обясняваха, как рижия няма да спИчели ито с 20-30% пък то...Те и сега ни обясняваха, колко британците обичат ЕС, пък то...

14

крос

преди 4 години

До АнонименБлагодарение на ЕС и миграцията, в България в момента хиляди семейства оцеляват. Твоите другари, които опоскаха каквото можаха след 89-та направиха така, че тук да не може да се живее нормално. И вместо да се скриеш в дупката си, наглееш тук в коментарите. Това по-проклето животно от комунето няма