15

Victimized

преди 4 години

Правилно го е казал президента на източна Албания, анахронизъм е нещо което не съответства на времето си, а историята на тяхната държава не съответства на нищо във краткия си живот, в България повечето болнична техника е по стара......

14

Поаро

преди 4 години

Пендо, много поздрави от албанците! Ако ви почнат, ще си взема болничен! Нещастни комплексари!

13

Барселона

преди 4 години

Европейски Съюз.....през крив макарон....С историята не могат да се правят компромиси...

12

gf hf mf :>

преди 4 години

Гърците накараха тази древна държава да си смени името понеже нали е много древна. За сърбите какво направиха с тях знаем, само ние не можем да се оправим с тази държава. Можем да е сърдим единствено и само се, че сме толкова жалки. Все да угодим на всички и накрая... :)

11

Анонимен

преди 4 години

Разтуряйте тия комисии и да се оправят!

10

Анонимен

преди 4 години

Да, можеме да сме тако, можеме да сме онако, а можеме да сме и инако, на напреки.

9

е

преди 4 години

е явно в Скопие е трудно да се приемат и харесват такива каквито са. Наистина там социалния експеримент е чудовищен. Точно този официалне езк в Югославия провали античката мечта на Скопие. Нали точно това е сърцевината на разминаването в македонистката идеология.

8

Анонимен

преди 4 години

Оффф, а бе нямат ли си други проблеми тия две умиращи държави България и Македония??????

7

ай сиктир

преди 4 години

Споко както вървят нещата така наречените македонци скоро ще говорят на албански тогава може и да се сетят какви са, но ще е малко късничко.

6

Анонимен

преди 4 години

Дааааа бе. Език. Ами в Банско, Трън, Благоевград, Разлог с речник ли да ходя? Всеки филолог в момента си блъска главата от яд. Ке ви закопаме сите у засеко. Веке ни писна!

5

WTF

преди 4 години

И на мен да ми даваха толкова пари външните сили да говоря такива глупости, бих твърдял, че няма български език.

4

майорски

преди 4 години

И България както и Русия си има своята Украйна.....това е Македония .....само дето ние спровоцирахме референдум .....иначе някои части на Македония със сигурност щяха да се съгласят да се присъединят към нас ....

3

ОК

преди 4 години

Даваме заден и това е!Ама Бай Струй нЕма топки да се опъне и да защити нашия интерес.Пак ще поддадаква и ще се хили като *** като му спускат нарежданията!

2

Bлк

преди 4 години

Тиквата и Очиларката бяха много щастливи с договорите. Сега да излизат и да се обясняват. А се крият. Това им е като махленска кавга.

1

Анонимен

преди 4 години

Абе сигурно е кофти да си нямаш език и история ама малко прекалявате такива...