50

Анонимен

преди 4 години

Той и Хитлер беше човек на годината на това списание така че...

49

Анонимен

преди 4 години

HOW DARE YOU, TIME MAGAZINE???

48

Victimized

преди 4 години

Върти се една снимка из нета на Грета седнала в скута на майка си, очевидно в дома им, и само от снимката се виждат няколко дизайнерски мебели за по около 5-6 хиляди единия. Яхтата с която пътува е бившата яхта на единия от синовете на Якоб Ротшилд и цял живот е живяла в лукс. Родителите и са антифа фанатици, които целят културен марксизъм. Има много материал по темата и хората които и се възхищават нямат оправдание за глупостта си.

47

gf hf mf :>

преди 4 години

То ако ставаше само с пожелателно влияние.... Разбирам да беше станала, ако всички се бяхме отказали от познатия начин на живот и цялата планета премине на алтернативни източници... но това е една утопия, която никога няма да се случи, поне не докато не изчерпим ресурсите на Земята. Та каква награда? Надъхала милиони хора, които предварително са загубили войната с корпорациите и са безгласна буква. :)

46

Анонимен

преди 4 години

Ал Гор и кауза?! Каузата на Ал, кауза на младите разгневени хора. Ха-ха! Кауза, удобна, беззъба, която го направи милиардер и Нобелов носител, а Грета без малко да получи и тя Нобел. Каузата на лудите ленчета, жадни за кауза, която плащаме всички ние. Живеем в глобално човеконенавистническо време - което е по-страшно от всичките измислени и реални климатични заплахи. Това, което причиняват едни хора на други хора е несравнимо по катастрофичност с природните катаклизми, защото е осъзнато и с цел!

45

Анонимен

преди 4 години

Ха-ха, напред към светлото еко бъдеще с подобни личности без основно образование.

44

Анонимен

преди 4 години

"Браво, Грета! Успех!"Успех с какво!? Да не е тръгнала да прави нещо, а не само да ломоти?

43

Ром"с

преди 4 години

Кои стоят зад нея!?Даваха й магаре от Лисабон до Мадрид да стигне _600 км (тоз маршут май беше),за да не замрасява околната среда и .....какво реши Тя ....с магаре ли да пътува или с транспорт който замрасява околната среда!?Даа,всичко е една голяма сцена и артистите дирижирани от режисьори изпълняват номерата си,а ние .... .

42

Mayhem

преди 4 години

Това "нищо" каква музика слуша ? Защото по нейните земи се слуша предимно death и black metal. Питам, защото ако се окаже, че слуша метъл, да трия всичко и да ходя да купивам някакви албуми на азис и славчо .....А и един приАтел пита същото :Д.

41

Дерибей

преди 4 години

Требе според мен личността на годината да се определя като агрегат от броя статии през годината. Сиреч, на Запад медиите мелят денонощно против Тръмп, пък сега - зеленото дете-иди0тче било човека на годината. Сакън, да не правят реклама на Оранжевия Вожд. Да не признаят, че с него лягат, с него стават.

40

Анонимен

преди 4 години

Новия поздрав в либерастката екоталибанска секта бил - how dare you, моля да не се бърка с Heil ***, смисъла е същия, но тази са нови.

39

Анонимен

преди 4 години

Браво, Грета!Успех!

38

фейк нюз

преди 4 години

Икона друг път.

37

Мъдър

преди 4 години

Планетата на никъде не отива.Спрете немските мощни автомобили спрете полскоте и китайски въглища и минете на АЕЦ и нещата ще заспят.Ако немците се дърпат много им метнете няколко килотона хем ще настане ядрена зима и така планетата ще изстине.Немската пасмина от несретници тероризира Светът столетие.Трябва да бъдат прекършени.

36

роб

преди 4 години

Банкерите си ги избират.

35

Анонимен

преди 4 години

Верно ли Ал Гор се е изказал? Леле до там ли стигнахте, двама менталноболни да се величаят - либерастите съвсем се изхабиха напоследък.

34

do 29

преди 4 години

Аа чакай, тя има против глобалното затопляне, не експлоатация на детски труд...След 2 години ще се съблече в знак на протест и срещу това.

33

Анонимен

преди 4 години

Гретоооу,досега не виждам какво полезо си направила и как си спасила природата,освен да те развяват като пар цал и показват из държавите!Трябва да се осъдят хората,които ти отнемат детството,развявайки те като паp цал из света!Ела да видиш у нас,как тровят въздуха с изгаряне на внесената европейска смет в България,стотици хиляди тонове смет!

32

Анонимен

преди 4 години

Екоталибанския злобен месия - колко да е личност това шведче, ако не му дават репликите, ако ги няма великите вождове, ако няма кой да плаща за медийно отразяване, по-скоро е безличност, марионетка.

31

Анонимен

преди 4 години

Едно от лицата и дрънкалата на Новия световен ред. Еко+терор+политкоректност= тоталитаризъм 2.0