52

Анонимен

преди 4 години

без протести и размирици няма как да стане, тая женица и господарите й от друго не разбират. Когато им скимне ще стрижат народа, а да въведат финансова дисциплина, намаляване на разходите, съкращаване на раздутия административен щат и заплати или пък както са писали много от хората тук - някакви конкретни мерки против замърсяването - там не ги търси. Само сопата е спасението!

51

До 55 Въпрос

преди 4 години

Отговарям ти.Производителя определя дали да си регистрираш автомобила като пътнически или като товарен. Собственикът няма избор. Второ, масовият случай на товарни автомобили са баничарките. Трето, от 2019 година данъка за товарните автомобили до 3,5 тона е колкото на леките коли. Има други неща, за които се плаща повече, ако автомобила е товарен, а не лек. Пиша ти го като човек, който е с такъв товарен автомобил и се опитах да го регистрирам като лек, но производителя е казал друго.

50

Анонимен

преди 4 години

Столичани както винаги гласуваха мъдро - за промяната.

49

сф

преди 4 години

Истината, която никой не изрича публично е, че зимното замърсяване на София се случва заради пояса от къщи на "заможни граждани". Ти си лъхат през камината по кубик - два дърва на ден, че даже и от мързел да излезнат до варела си горят и битовите отпадъци. Минене по южната дъга на околовръстното и ще видите талази дим да се стелят над града от северните склонове на Витоша все едно вулкан е изригнал. Единствено данък комин ще подобри положението.

48

:-)

преди 4 години

И защо данакът на Евро 4 автомобили се вдига повече от Евро 3?Ако искаш да си еко и си купиш автомобил за 20000, защото на стария ти евро 3 ще му вдигнат данъка с 10% (5лв) ще платиш 600лв местен данък - с 100лв повече от сега. Евро 6 над 100к.с. също ще се вдигне данъка с 10%. Да екология епричината вЕрвайте ми.

47

чичо Гошо

преди 4 години

До Анонимен Преди да изказваш мнение за социализма,прочети нещо за шведския модел на социализъм.Що се отнася за замърсяването,големия замърсител са печките на твърдо гориво.Относно данък МПС,нали вече го увеличиха миналата година?Чува се и за увеличение на гражданската.Или герберастите са станали още по алчни или са опоскали хазната.Друго обяснение няма.

46

Истината

преди 4 години

При една нормална транспортна схема в София, средното време за пътуване на един автомобил щеше да е 3 минути, а не 60 минути, както е сега. Затова автомобилите в София изглеждат 20 пъти повече, отколкото са в действителност, но двигателите им наистина работят 20 пъти повече, отколкото ако Фандъкова си беше свършила работата.

45

13

преди 4 години

Транспорта се прекцаква изцяло умишлено, за да няма парко места, да се дерат кожи за паркоместа, и да се продава повече горивото на монополиста. Всичко се мисли с тази цел, защото жертвите на пътя реално се увеличават след всяка мярка, колкото и да лъже МВР с данните, просто седмично има десетки загинали, и това са случаите, които полицията се проваля да прикрие, само процент от всички.

44

Анонимен

преди 4 години

Идеята, че някой прави нещо за града или държавата, взимайки допълнително пари на гражданите и чрез частен изпълнител е лъжа. В този случай всичко се прави за обогатяване на частният изпълнител, който няма как да не остане "благодарен". Гербаджиите надминаха Латинска Америка в схемите и врътките си, а тази още и светица се опитва да се изкара.

43

ВЪПРОС

преди 4 години

Защо всички Мощни , Луксозни и Скъпи Леки Автомобили са Регистрирани като Товарни Автомобили ?Защото Данък МПС е 20-30 лева Годишно . Това е като Фалшивите Инвалидни Пенсии - Депутатите Гласуват закони в законите , тоест - вратички , и го правят умишлено за да излъжат Държавата , тоест Народа .

42

Истината

преди 4 години

Дейността на Фандъкова реално е насочена към по-голямо замърсяване на въздуха в София. Първо, толерира замърсителите в маалите и им позволява да горят силно замърсяващи материали като гуми и други. Второ, така влоши схемата на транспорта и паркирането в София, че успя да предизвика задръствания в цяла София. Така създаде лъжливата представа в много хора, че колите са прекалено много и те не протестират срещу кожодерските данъци и такси на Фандъкова. Реалността е, че колите са малко,но изглеждат

41

13

преди 4 години

Автомобила коло се кара, час, 2, 3 най-много на ден. Докато една печка на дърва с отровни сажди в които бързо се развиват бактерии, от които някои хора умират за 24 часа поради алергия, лесно може да си гори 12 часа на ден и да отдели газове и сажди за 50 коли. Отделно, но това го знаят само онези, на които интернета им не е само за фейсбук, клюки, бойко и порно, -в някои въглища има следи от ОЛОВО и УРАН (и не само...), които разбира се се отделят във въздуха при горене.

40

продължение

преди 4 години

До Анонимени от това,че ни управляват"бивши" цоциалисти,които само цоцат

39

Анонимен

преди 4 години

Слдеизборно увеличаване на данъците от Данка. Приемайте, приемайте с усмивка и застанете на четири крака за още...

38

АнонимеН

преди 4 години

ФАНДЪКОВА МОРАЛНО НЕ УПРАВЛЯВА ВЕЧЕ СОФИЯ!!!ТЕЗИ КОИТО ГЛАСУВАХА НЕ ПОДКРЕПЯМ НИКОЙ СЪБРАНИ С ГЛАСОВЕТЕ НА МАНОЛОВА СА ПОВЕЧЕ!!!И ТОВА Е БЕЗ КУПЕНИЯ ВОТ И ФАЛШИФИЦИРАНИТЕ ПРОТОКОЛИ В ПОЛЗА НА ГЕРБ!

37

Анонимен

преди 4 години

Автомобилите в София са пренебрежимо малък замърсител на въздуха, но госпожа Лъжа едно си знае, едно си бае. Това повишение на Данък МПС в София средно с около 50% е с цел допълнително ограбване на хората в полза на мафията и няма нищо общо с грижата за чистотата на въздуха.

36

Брадвата

преди 4 години

професора сега си се чуди на акъла защо я е спасил от рака и се надява скоро-скоро пак да се срещнат в болницата.

35

Анонимен

преди 4 години

Най бедните с 20 годишните автомобили ще го отнесем като бръмбар сламка. Аз въпреки че карам автомобила веднъж в месеца да отида до болница и до поликлиника ще плащам наравно с оня дето бръмчи всеки ден.

34

Анонимен

преди 4 години

Фандъкова е вредна за вашето здраве и за вашия стандарт на живот.Ще ви вземат повече пари за да има повече за нея и герб , а за вас все по лоши условия за живот.

33

оран гутанов

преди 4 години

Май Началникът Му се е обадил и е поискал да си подаде оставката.