131

Мирела

преди 4 години

Голям артист! Моите съболезнования. Бог да го прости. Спомням си го като дете от сериала " На всеки километър"с Митко Бомбата. Спомням си го и от много други стари филми и от италианския 'Октопод". Наскоро на големия екран гледах филма "Завръщане"с негово участие.Само неговата игра беше впечатляваща и характерна. Ники,Рахал ,Диляна и на Катето Евро сина-нищо особено. Жалко,че си отиде такъв добър човек и актьор.

130

До ГРАМОТЕН

преди 4 години

Нарочно е написано със З , на теб оставям сам да откриеш ЗАЩО!

129

Анонимен

преди 4 години

До: номер 115Ми то и Роналд Рейгън е бил политик, и какво от това?Давай, плюй и по него!И Арнолд Шварценегер, не забравяй че той също е политик!!!Още да изреждам ли?Ако трябва да съм честен, ненавиждам комунизма. Но сериалът "На всеки километър" е от малкото български екшън сериали които също го гледах с удоволствие, нищо че беше в унисон с "линията на Партията". Дори цар Борис III винаги са го представяли обективно исторически, а не като "монархофашист" както пишеше в учебниците.

128

до тато

преди 4 години

Аз ще съм в Рая, а не в А Д А

127

Анонимен

преди 4 години

КОГА ЩЕ Е ДЕНЯТ ЗА ТРАУР НЕЩО НЕ СЕ ПИШЕ ОТ ИНФОРБЮРО

126

Хан Крум

преди 4 години

Поклон ! Отиде си един велик българин и добър човек !

125

Анонимен

преди 4 години

Да, бил е в БСП, а не като другите, които се пребоядисват и сменят партия след партия за преследване на лични облаги - пари,имоти,власт и т.н.

124

Анонимен

преди 4 години

То беше ясно, че ще почине до дни. Отиде си българския Ален Делон.

123

ГРАМОТЕН

преди 4 години

ПИШЕ СЕ СБОГОМНЕ "ЗБОГОМ"!!! Простаци!

122

до тато

преди 4 години

Е сега е при теб

121

До 123

преди 4 години

Значи според теб държавата трябва да плаща за раждания, при които 14 годишни деца от малцинствата раждат деца - т.е. в страна от Европейския съпз на практика се подкрепя и спонсорира педофилията, но според теб не трябва да плаща за лечението на велики българи като Стефан Данаилов! Странна логика....

120

Тато из Правец

преди 4 години

Много сте дребни да оценявате човек като Серго ! Баща му е бежанец от турските кланета в Беломорска Тракия .Става генерал от БНА ! А вие сте бежанци от диви села и паланки,жалки бездарници неструващи нищо ...

119

Анонимен

преди 4 години

Збогом

118

Анонимен

преди 4 години

Актьор може да е бил навремето. Сега беше депутат от БСП-неизменно.

117

Елена

преди 4 години

Много тъжно... Един по един си отидоха живите легенди на българското кино и театър. Голям актьор беше. Жалко за просташките коментари, появяващи се тук-там...

116

X

преди 4 години

Почивай в мир, бате Серго!

115

Анонимен

преди 4 години

Безспорно е забележително име в българското кино. Имаше чар, лежерност и лекота.НО! Мисля, че в медицински случаи като неговия НЕ е редно здравната каса да плаща за поддържане на вегетирането. Правилно би било по закон безнадеждни случаи да се поддържат от близките. При ракови разсейки, след тежка операция на възрастен човек емболии са неизбежни, лекарите го знаят, но им е удобен случай да се правят на герои.

114

Активист на БКП

преди 4 години

Голямите мъже са голями в живота и два пъти по-голями в смъртта си !!! Той е ГОЛЯМ ! А всички анонимници,които бълвате простотии сте миз?рни в живота ,който живеете,некадърни да се прехранвате,висящи по цял ден пред компютъра и чакайки мама да даде 10 лева за кебапчета и бира...

113

Истината

преди 4 години

Ние младите не сме го гледали в много роли, но отдаваме нашата почит към него! Поклон пред Стефан Данаилов. Гледаме към бъдещето и можем да кажем, че Юлиян Вергов е велик, Захари Бахаров също. Г-н Данаилов оставя наследството си на тях!

112

Анонимен

преди 4 години

Пиригов прилича на коптор и конюшня, а не на болница! Двама човека са загинали, защото кислорода се подава през система с реновирани кранове...Вероятно Стефан Данаилов е виновен, че един лош актьор се прави на министър-председател вече 10 години и съсипва България! ГЕРБ форевър!Лека ти пръст, Стефане! Велик!