49

Анонимен

преди 4 години

Всяка трета българка..., айде поспрете се малко. Те полвината ми приятелки трябва да са изпопребити перманентно. Бият ги тези, които си хващат *** за мъже, защото са мачовци в дискотеката, а на практика са нереализирани палячовци, които седят по цял ден във фитнеса. Като ти е толкова акъла, ще си носиш последствията и никои не ти е виновен. Ааа да и трябва да се работи...

48

софиянец

преди 4 години

Четете ,,Педагогическа поема '' на Макаренко

47

анонимен

преди 4 години

Аз също мисля, че за съществуване на насилниците имат голяма заслуга майките им, които ги възпитават тоталто грешно, втълпявайки им господарско поведение дори и със собственото си отношение към тях, изобщо, трябва дооооооста да мислят по какъв начин да ги отглеждат, а не за щяло и нещяло да обвиняват или държавата, или съпругите им, капиталистите, комунистите, фашистите и който ви дойде наум!

46

през соца

преди 4 години

До НеееРазведени жени не се допускаха в колектива за да не развалят семействата на мъже!На практика дойде ли една такава, тя убеждава всички жени колко е хубаво!Националните ни обекти и курорти даваха работа, квартира детски дом с предимство!

45

Аз

преди 4 години

Паднала й едната звезда на пагона, накичила значки като на сергия! Ай.... ти и полицайката! Кога влезе в махала, кога се сблъска със случай на домашно насилие, дървена философка, такава!

44

маркиз дьо саП

преди 4 години

Не знам за третите жени. Иначе всяка втора жена на света се нарича Мария. Моята втора, и тя е от тия.

43

активен борец

преди 4 години

За един шамар в жандармерията получаваш пенсия за активен борец!

42

Модата

преди 4 години

Вече за един шамар у дома - развод!

41

ку ку

преди 4 години

Ами че то си има причина да са чудовищно т......ъпи - какво са правили векове, дори по-точно хилядолетия - само раждали и миели и триели, е, мозъците им са закърнели и им трябва още поне хилядолетие за развитие, е, поне някои полагат известно усилие да се измъкнат, но цената е огромна.....

40

селянин

преди 4 години

в къщи жената ме бие еле кат се врънем наквасен от оремако

39

до 38

преди 4 години

Щом си гледала и помниш Войната на таралежите значи си на доста години. Каква ИК те гони? Защо? В България огромния процент от населението уважава старите жени и никой не ги бие. Е, има го и моментът да ги колят за 5 лв. по селата, на това е друго.

38

T

преди 4 години

Да не би аз да им избирам мъжете на всичките трети българки?! Каквото са търсили, това са намерили.

37

анонимна

преди 4 години

Жените в България са чудовищно т.......ъпи, изостанали и са страшно виновни с неправилното възпитание на синовете си - отглеждат ги като че ли са на легло, изискват от снахите си същото, аз многократно съм била свидетелка как омаловажават дъщерите си, макар и в някои случаи да са по-умни от синовете им, с аргумента че не им трябва образование и пр. допотопно държане, жените да си траели и да си мълчали, за да вървял добре животът им!?

36

Доктор Сър Пичук

преди 4 години

Тази статия е пълна лъжа. Случаите на домашно насилие са много редки и най-често сред малцинствата...

35

Професор Тюхчеф

преди 4 години

в много случаи жените не знаят кога да спрат, докато им се върви по ума и прищевките - всичко е ОК , в момента когато мъжът потърси реципрочност и -"Ще ти взема туй ще ти взема онуй, ще ти взема , ще ти взема....." и като знае какво търпи човека цял месец за тез пусти пари и му избие .

34

Разбира се

преди 4 години

че ще приемем Инстанбулската конвенция - когато цъфнат налъмите!

33

стига бе

преди 4 години

Явно нещата вървят към поредно налагане приемането на ИК. При условие, че КС се произнесе, ЕС ни НАЛАГА! Демокрация, сър!НО, с какво тази ИК ще допринесе за намаляване на домашното насилие?Турция като са я приели, убийствата на жени в процес на развод не е спаднал по никакъв начин.Единственото, до което ще доведе приемането на ИК е налагането на *** идеологията и нищо друго.

32

Яким Вълев Донев 2

преди 4 години

..... Освен това "насилие" има главно при по - примитивните и нискоинтелигентните ... При някакви простаци , дошли от затънтени села в големия град или живеещи при строго патриархална и еснафска обстановка !!! ..... При комплексари , които проявяват дива ревност от най - малкото нещо .... При интелигентните хора или се разбират по някакъв начин , или и двамата имат любовници и не им дреме особено .... Но заради деца или сметкаджийство стоят един с друг ..... !!!!!!

31

Стамат

преди 4 години

Важното е, че спасихме Родината от джендърите. А че всяка седмица има новини за убита от "половинката" си жена - това няма значение.

30

Анонимен

преди 4 години

А при третополовите как се определя кой е жертва на насилие? Нали там няма мъже и жени, има трети пол.