65

До аз-ът

преди 4 години

Нали знаеш, че мъжете, които парадират със своята "хетеросексуалност" са почти винаги скрити гейове. Описано е още преди 100 години (много преди неолиберализма). Явно при теб случаят е точно такъв.

64

Анонимен

преди 4 години

Хубаво ще е да я приемат. За благото на децата ни. Да не им се смеят като пътуват в Европа.

63

аз-ът

преди 4 години

Много български мъже са скрити гейове, това е проблемът.---мне. просто твоите приятели са такива.

62

Анонимен

преди 4 години

ИК е за развити народи и интелигетни хора. Не очаквайте, жителите на Тикволандия да я разберат. Няма как да стане. Може би след 200 години.

61

Анонимен

преди 4 години

Много български мъже са скрити гейове, това е проблемът.

60

аз-ът

преди 4 години

Може да си и десето поколение софиянец, но манталитетът ти е провинциален, а интелектуално си джудже.---не ми е провинциален манталитета, а хетеросексуален. На вас заради това навсякъде - все селяни ви се привиждат.

59

Анонимен

преди 4 години

А така Борянче, пусна им на рубладжиите да съскат, да има с какво да си заработят копейките! прати темата на мейла на Решетников, да отчетеш задачата като изпълнена!

58

Анонимен

преди 4 години

България си има закони, за побой и т.н. е предвидено наказание, така че тази конвенция не ни трябва, не може да има специално отношение към жени и ***!

57

До аз-ът

преди 4 години

Може да си и десето поколение софиянец, но манталитетът ти е провинциален, а интелектуално си джудже.

56

Анонимен

преди 4 години

толкова ли нямате теми?Затворена тема, която притопляте, да има вражда тук!Елементарни сте!

55

тя

преди 4 години

Стига с този "европейски" диктат! Ако хората не се вразумят, никакви подписи не ще ги спрат ! Това настояване крие някаква уловка !

54

Sichtpunkt

преди 4 години

"Genero" от испански е "пол" и няма нищо общо с хомосексуалността и геовете! Замисъла на ИК е защита на по - слабият човек в една връзка. Представяте ли си обажда се мъж на телефона обслужващ ИК и казва:"Жена ми ме пребива редовно и последният път се закани да ми отреже... да ги закачи на носа ми, след което щяла да ме заколи с кухненският нож.". А отсреща му казват:"Вие сте мъж, защитавайте се се, а ако искате можем да ви донесе едно малко за успокоение и бадем за добра перисталтика.."???

53

минувач

преди 4 години

В кое (поне Европейско) законодателство има разлика между Мъже и Жени? И в кое Насилието не се смята за Престъпление? Тогава защо трябва специална Конвенция??? Ако има Насилие - все едно срещу Жена, Мъж, Дете, Животно - закона трябва да е еднакъв и да се прилага, доста е просто нали? Не да занимават Парламенти, хора, НПО-та, адвокати, и така нататък. Освен да си оправдаят раздутите заплати за правене на нищо!

52

Девушка-гейка

преди 4 години

Подолу един дискриминатор се загрижил за "третия пол". Ами за останалите доста повече от 33 "пола" кой ще се сети???

51

Анонимен

преди 4 години

На България й трябва конвенция в подкрепа на традиционното патриархално семейство, само тогава ще имаме здраво и развиващо се общество! Тази истанбулска гнусотия, ще промие мозъците на нашите деца, че е нормално и даже желателно да си гей, че семейството е лошо и не трябва бъде създавано такова, че мъжете са лоши и жените трябва да водят война с тях и т.н. простотии.

50

Анонимен

преди 4 години

Истабулската конфексия не е за Бай *** и Андрешковци.Тя е за духовни извисени хора, слушащи Бах и Моцарт,а не Преслава и чалга.И такива, които пият шанпаско с червен хайвер и ягоди, а не ракия с домати.

49

До I love ik

преди 4 години

Една от основните опорни точки на постмодернисткия феминизъм са теориите за флуидност на половете, джендърния /полов/ спектър и полът /джендърът/ като социална конструкция. Сиреч полът не е биологично обусловен, не е медицински термин, ами е разтегливо понятие от сфератата на хуманитарните дисциплини. Също така било имало десетки социални полове или ***. Не трябвало да се мисли бинарно мъж-жена, защото имало повече полове от това. Това са идеи на лесбийката феминистка джудит бътлър.

48

аз-ът

преди 4 години

Ти си с плебейски произход, наследствено глупав-от село. Вероятно комунист!----------ами първо съм потомствен софиянец. Второ - доста хора тук в този форум са червени, но е по хубаво червени отколкото лиляви, като вас. Такива комунисти, като либералите няма никъде на света. По леви от вас няма накъде, и нямам в предвид с*ксуалната ви ориентация. Трето точно па смачкано от живота, безполово, хормонално объркано и емоционално подтиснато нещо да ми казва, че съм плебей ... благороднико :-)))))

47

мак

преди 4 години

И без ик насилието е престъпление. Сега натискат тя да се приеме от всички, утре на дневен ред ще е нещо друго. Управляващите на отделните държави май са безгласна буква, щом нямат право на собствени решения.

46

Анонимен

преди 4 години

Бреееей, да се чудиш колко много индивиди от простолюдието са чели конвенцията. Браво селяни, образовате се.