117

Георги 74 г.

преди 4 години

При комунизма нямаше икономика и живеехме бедно. Днес при демокрацията българите живеем добре, страната се развива, заплатите на младите постоянно растат.

116

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 121И ти си от тях.След теб и такива като теб -рай за младите.

115

Анонимен

преди 4 години

Ако е било толкова лошо при социализма, защо след 30 години демокрация и евроатлантическо развитие се говори само за социализма и хората изпитват носталгия по онова време?

114

Анонимен

преди 4 години

За икономика по време на комунизма може да говори само някой дивв селянин завършил техникум по дървообработване. Говорят сякаш не бяхме там. Аз като дете си спомням бедността ясно. Цяло лято правихте консерви, че зимата нямаше нищо по магазините. Бърсахтеее си гъз00 с вестници... Носийте едни дрехи по 10 год. За екстри като очила, часовници, компютърни истории, техника... Хаха. Боже даже не си и мечтаехте. Сега седнали в интернета и пишат, колко велики и богати били едно време :) Жалка работа

113

Анонимен

преди 4 години

България беше сред 30те най-развити страни в света, българите имаха всичко да се развиват и произвеждат и живеят дори по-добре от Запада. Но искаха изведнъж да стане, и се продадоха за тоалетна хартия, банани и западни лъскави потребителски стоки които на запад са им трябвали 200 години да стигнат това ниво. Сега *** са със смъкнати *** пред Запада, наведени слугуват и ядат банани и купиват западни джаджи да им светкат и да им мигат.

112

Цецо Нострадамуса

преди 4 години

Странно налудничав е след ''победата''!

111

Анонимен

преди 4 години

остава да каже, че одобрява мерките на ген. Пиночет и ще го призная за борец против комунизма.

110

Анонимен

преди 4 години

Ако е толкова хубаво при демокрацията защо България е първа по смъртност в света и пенсионерите роват в кофите за огризки от храна.

109

Анонимен

преди 4 години

Демокрацията и мизерията се настаниха в България О КОН ЧА ТЕЛ НО!

108

Анонимен

преди 4 години

Ако беше толкова хубаво по времето на соца, ако имахме такава мощна индустрия, войска, държавност и т.н., отговорете на простия въпрос защо за нула време се сринахме така катастрофално? Преди да почнете да лъжете младите, помислете малко, за да не ставате смешни.

107

Анонимен

преди 4 години

Най голямото зло за България в новата и история - Комунизма. Нанесъл непоправими щети върху Българската икономика и народ. Загубили сме 50 год развитие и сега теудно, ще достигнем нормалните хора. За жалост нашите несгоди нямат край 1000 год вече.За радост минахме прехода остава да измрът още шепа стари непотребни лисунгери и някой ден младите, ще живеят в нормална страна с хубави планини и море.

106

ДААА..

преди 4 години

ОТ КАКТО Б.Б. УПРАВЛЯВА БЪЛГАРИЯ СМЕ В ПРОПАСТА ОЩЕ ОТ ПЪРВИТЕ МУ ГОДИНИ - ДА БЕШЕ СЕ ПОНАУЧИЛ ОТ ЖИВКОВ МАЛКО-СЪВЕТВАХА ТЕ ТАКИВА КАТО ЦВЕТАНОВ КОИТО МИСЛЯТ САМО ЗА СЕБЕ СИ ЛОШОТО Е ЧЕ БОРИСОВ МИСЛИ ОЩЕ ПОВЕЧЕ ЗА СЕБЕ СИ - ГОДИНИТЕ МИНАХА В КРАДЕНЕ И ПАК КРАДЕНЕ ЗА ТЕЗИ ПАРИ ЩЯХА ДА СЕ ПОСТРОЯТ И ФАБРИКИ И ЗАВОДИ И ТО ДЪРЖАВНИ ЩЕШЕ ДА ИМА РАБОТА ЗА ХОРАТА А СЕГА РОМИТЕ БИЛИ РАБОТИЛИ ЧИСТИЛИ УЛИЦИТЕ ЗА ДА ГЛАСУВАТ ЗА НЕГО ИМА МАШИНИ ЗА ТАЗИ РАБОТА-ЩЕ ДОЙДЕ РЕД И ЗА ЗАТВОРА ГЕШЕВ ЩЕ ВИ ВКАРА ХАХА

105

Sichtpunkt

преди 4 години

КОМУНИЗМЪТ СИ ОТИДЕ - БЕЗ ВЪЗ ВРАТ НО!

104

Анонимен

преди 4 години

Преди предстоящота му посещение в Белия дом очаквайте още по-яростни атаки срещу Борисов. От това си направете извода кой спонсорира тези атаки и трябва ли да им се вярва?

103

Анонимен

преди 4 години

Чета и направо не мога да повярвам колко заблудени хора има за соца? Били наравно със западните държави соц мизерниците хахах смях! Затова ли имаше кореком, щото са наравно - крадяха технология ама то и като крадеш пак трябва да разбираш какво правиш. Прозвеждаха пулни *** - дънки панака, дъвки идеал дето ти падат зъбите и т. н. Айде скрийте се соц протежета някъде и други са живели в соца - не лъжете младите каква мизерия беше...

102

Анонимен

преди 4 години

Искам да стана член на бкп,за да просперирам като боко.Невремето и не мислех да кандидатствам,защото тогава клубът на партийците беше недостъпен за външни лица.

101

Анонимен

преди 4 години

Къде покри Червената книжка под възглавницата ли е. Нали заради нея отказа да се деполитизираш. Много мразим Комунист да се прави на Капиталист. Баща ти Безпартиен ли беше и къде бачкаше в Коксохима в Кремиковци ли като моя. А макяти Тъкачка в завода ли като мойта. А ти Общ Работник у ТКЗС-то и ринеше на кравите. Кога Слепо прогледне тогава и тоя ще признае че е комунист. Кои влизха в школата в Симеоново. Два пъти кандидатствах и ми казваха че деда ми е бил с царо ду, *** и *** и неставам.

100

Анонимен

преди 4 години

Щом има толкова злобари срещу Борисов, значи той работи за доброто на Бългрия.

99

извод

преди 4 години

НАЧИ БИВШИ КУМУНИСТИ СА ТОТАЛНО УВРЕДЕНИ И НЕ ТРЯБВА ДА ПРИПАРВАТ ДО ВЛАСТ.

98

Баце!

преди 4 години

"Една стотна от това, което е построил заБългария Тодор Живков и което е направеноза тези години, да направим, да достигнемикономическия ръст на тогавашната държава,би било огромен успех за всяко правителство.Фактът, че 20 години след падането му отвласт никой не го е забравил, показва, чедоста неща са били направени. 20 години ниесамо приватизираме това, което е билопостроено тогава."Бойко Борисов 11.2010 г.