194

Mac

преди 16 години

уволнение със забрана да бъде назначавана на държавна работа!

193

агент на ДС

преди 16 години

Дядо ми - Димитър Йоцов - Проф. Димитър Ангелов Йоцов (1875-1969) историк, дипломат, професор. Потомък на големия врачански род Йоцови. Следва политически науки, история и дипломация в Сорбоната, Париж (1895-1899). Учителства в Разград и София. Заедно с проф. Михаил Арнаудов изучава важни моменти в българското църковно Възраждане. Секретар на Българската екзархия в Цариград (1909-1910). Депутат във Великото народно събрание (1911). Дипломат от кариерата, генерален консул на Царство България в Италия, Гърция и Германия (1912-1919). Хонорован професор по политическа история във Военното училище в София (1941-1944). Професор Йоцов е известен с ценните си исторически трудове върху българската история в периода на Възраждането и Освобождението, които са отпечатани на повечето европейски езици френски, немски, италиански, английски, холандски и т.н., с което има значителен принос за популяризиране на българската национална история и кауза всред европейската общественост. Професор Йоцов остава верен на своя роден град, като в продължение на 15 години работи върху двутомната Културно-политическа история на Враца (1937,1943), която представлява един от малкото писмени документи за родния град и неговите видни личности през вековете. Проф. Михаил Арнаудов оценява този забележителен труд като похвално усърдие, достойно да се отбележи с признателност не само от съгражданите му, но и от всички изследователи на близкото българско минало. Тази забележителна книга за съжаление попада по време на тоталитарния режим у нас в списъка на инкриминираната литература. Чак през 1998 г. издателство Полипринт-Враца преиздаде едно фототипно издание на Историята, което беше едно закъсняло, но заслужено признание за делото на един голям врачанин. Професор Димитър Йоцов умира в София на 7.08.1969 г. ДИПЛОМАТ: това е този, който ти казва да идеш на п...а си майчина по такъв начин, че нямаш търпение пътуването да започне.

192

Desislava

преди 16 години

извинете,но спрете за малко блеенето и прочетете за Н-ти път - ГОЛИ снимки момичето НЯМА! Става дума за 2 снимки,на които е облечена!До господина от ДС - направете справка какво е "актова фотография" и после се изказвайте така крайно,моля!Колкото до обидите - личи си ниската култура на коментиращите и опредлено за мен са на светлинни години под нивото на коментираната от тях

191

564

преди 16 години

Вие представяте ли си какво възпитание е получила тази след като баща и бил в съседната стая докато на нея и снимали ***.Това е показен курварлък!Вече да не трябва такива снимки да си слагаме към сивитата, към българските ни сивита.Ами че западняците дори на плажовете не ходят по прашки.....Толкова са консервативни, ние сигурно им изглеждаме като аборигени.

190

Турския консул

преди 16 години

Ох, котьоооооо

189

Neznaen

преди 16 години

Ne prosto niama kakvo da se govori, tq si e edna dobre platena prostitutka. I predpolagam veche go razbrahte vsichki

188

Rositca

преди 16 години

Добре де, как може такова нещо - нормално ли е експерт във Министерството на външните работи, защото въпросната"девойка" е такава по длъжност да се изтипоса по *** и сутиен с пръст в устата в цял интернет - снимките са софт порно.Няма ли мозък тази мома?Какво като знае езици, тя няма морал, а това е най-важното.И колко е нагла мърлата долнопробна......А не пише ли колко взима на часТакива снимки предполагат това.Мисля, че тези снимки трябва да повдигнат въпроса за морала на някои хора.

187

маца

преди 16 години

До къде стигнаха дамите да си показват гъзовете?!И то бащата бил в съседната стая когато и снимали ***.Защо не си е показала и предника,за да имат по-добра представа хората за нея.*** от всякъде!!!

186

непознат

преди 16 години

няма такъв сайт - изтрит ли е ? просто гоогъл го намира но не може да го отвори ?!?

185

useless

преди 16 години

Казва се с една дума " Девалвация на ценностна система"

184

Gnf

преди 16 години

в линковете интервали се слагат автоматично, друг е въпросът, че някой измодерира и затри линковете. мога да ги постна пак, но няма да живеят дълго :)

183

някой

преди 16 години

еми не мога да я намеря ... хубаво момиче изглежда така и не мога да я намеря а и видя тез голи снимки ?!?!?

182

Neznaen

преди 16 години

E neznam spored mene samo 1 snimka ima po taka vsichki drugi sa si normalni

181

Kosara

преди 16 години

И то моментално - как е възможно такава простащина, като е *** да се курвее в публичен дом, а не в бг посолство...Срам!

180

Krasimir

преди 16 години

Е къде можем да ги видим тези прословути снимки? Че от едната която я има в dnes.bg не съм впечатлен особено. Снимала се по розово бельо - голям прас.

179

Gnf

преди 16 години

сори - има цензура и трият линковете към по-големите снимки на мис пиги :)търсете из беге форумите

178

Tanq

преди 16 години

Всички бг дипломати и политици по прашки вече!И с пръст в устата!

177

преди 16 години

Случайно попадналите хора в една система винаги се държат неадекватно.

176

Neznaen

преди 16 години

E na kakvo da se radvame che to nishto neotvarq, pone ne na men?

175

LORENA

преди 16 години

ПРЕДИ 2 Г.,КОГАТО ОЩЕ НЕ Е БИЛА ДЪРЖАВЕН СЛУЖИТЕЛ.