145

Анонимен

преди 4 години

Нещо комунизмът не дава признаци да се провали в Китай. Що ли така?

144

6

преди 4 години

България е РЕПУБЛИКА ! Точка !

143

Анонимен

преди 4 години

И от отпечатъка на монархизма...

142

Анонимен

преди 4 години

Царю глеадай си живота и не занимавай с оценки,че те видяхме и изтърпяхме какви глупости натвори през мандата си.

141

Безпартиен

преди 4 години

И да го плюем дедо и да не го плюем, царя си е цар, никога не си е отричал пороците, човек като всички други, но за едно беше много прав. Чипа ни е за смяна.....В някои отношения го подведоха за положението в България по времето на Костов и не влезна готов. Да това с 800-те дни беше една изцепка, но пък по негово време, ако се опиташе малък бизнес, горе долу ставаше, особено пък и за хората със свободни професии и нямаше монопол на огромни външни търговски вериги толкова.

140

Ъртамуню

преди 4 години

Щяхме по бързо да забравим,ако ти не беше управлявал с марксисти. И пак акъл ни даваш. Да не би пак да се гласиш,,,,

139

Анонимен

преди 4 години

Царю,кажи нещо за горите.

138

Анонимен

преди 4 години

Още не можем да се оправим от осемстотинте дни на дедо.

137

Анонимен

преди 4 години

Не Моне още не можем да се отървем от отпрчатъка на нацизма от балкански тип и маскирания като комунизъм номенклатурен фашизъм а и за двете явления ти беше на мнение за доколкото ми е известно де

136

Ние,старите седесари

преди 4 години

не сме доволни от това, че Сакскобургготски се намеси в политиката по начин, който помогна на червенушковците да се докопат отново до властта. Но това е друга тема.Когато преценяваме цар Фердинанд, неговата майка, синовете и снаха му,важни са династичните им кръвни връзки с владетелите от Второто Българско царство, а посредством някои от тях пък кръвна линия може да се проследи до Симеон Велики и рода Дуло. Това ги прави безценни. Качествата на всеки от тях като отделна личност са нещо друго.

135

Анонимен

преди 4 години

при соца всичко отиваше в държавата,печалби,производства,търговия и т.н.,сега в капитализма отива в частни лични сметки,от кое имат полза гражданите на страната,от богата държава,която може да се грижи за пенсионерите,социалносл. и обикновените граждани(създава работни места и почивни бази,инфраструктура) или от малко на брой много богати лица,които не правят нищо от това,което прави държавата(като изключим работните места,на заплата по преценка на собственика и по негови правила)

134

Анонимен

преди 4 години

поредния,който ограби българите и българия,нищо не допринесе и нищо не направи за хората,само си взе това,което можа,нищо различно от нашите политици

133

ined

преди 4 години

След толкова години още не можем да се отървем от тоя крадец и да го изгоним от България завинаги

132

data

преди 4 години

Бог, Цар, Отечество !

131

Анонимен

преди 4 години

ПРЕДАТЕЛ !!!

130

Да се разберем:

преди 4 години

СКГ май се мисли за фактор. Нарича себе си цар, а доня М. царица. Толкова ли трудно разбира, че никога няма да приемем монархията, особено в негово изпълнение. Нека да си гледа старините и да не посяга към българските земи, гори и къщи - не са негови!

129

Анонимен

преди 4 години

Каза мумията дето се гушкаше с комунистите. Същите тия дето му избиха родата и взеха имането. Жалък лицемер, пияница и комарджия.

128

Анонимен

преди 4 години

Дойде излъга,взе си имотите и избяга.Сега акъл дава?!ВЪН *** на комунистите!!!!ВЪН!Марш от България!!!Подигра се с народа тоя!!!!

127

Анонимен

преди 4 години

Още не можем да се отървем от туй влечуго и Саксите, отивай си в Унгария и Австрия тука не си никакъв "цар"

126

Анонимен

преди 4 години

Абе тоя пъф-деди още ли е жив бе?!Кво стана с чипа бе деди?А с осемстотинте дни?А?!!!Я марш!МАРШ!!!!Слуга на комунистите си ти и интересчия!!!!МАРШ!!!!