36

Ха хаха ха

преди 4 години

голям майтап, напълно осъществили американската си мечта. Ако си бяха стояли в Родината щяха да са още живи. Може да е сем . на оня продажник мишо шамара, а дано...

35

до Иванов

преди 4 години

Цъкнах ти минус! Сега какво ще направиш Иванчо?

34

Анонимен

преди 4 години

И екскурзия да ми подаряват за щатите няма да отида ! Там е опасно само убийтва и обири !

33

Анонимен

преди 4 години

До ИвановПри нас ако някой откачен реши да се сдобие с пистолет ще се сдобие нелегално. В България този пазар е нелегален и от това печелят повече бизнесмените.

32

Анонимен

преди 4 години

Диви селяни наливащи се с ракия и бичещи чалга по цяла нощ и ден?Не че нещо ама и оня наркоман Мишо Шамара и той е от Чикаго чак се пенявеше по фейса как всички българи били *** само ромите,афротата мексиканците и той били големите пичове и мъже.Та ако са такива като тоя ясна е работата..Може и да бъркаме де може пенцията да е полудял щото е забравил да си пие хапчетата за шизофрения.Или кофти дрога да е набарал нещо..Те дъртите в САЩ друсат повече от младите.

31

Анонимен

преди 4 години

Нека позная, поредните добри и реализирали американската мечта българи, избягали далеч от гадната репресивна България. И там са се занимавали с каквото знаят най-добре - чалга, простащина, тормоз, схеми от типа да те прецакам с 1 лев. Американеца, психично лабилен и сигурно бивш военен или полицай, накрая ги е отстрелял като животни.

30

Анонимен

преди 4 години

В България ако хората бяха въоражени масово щяхме да надминем Сащ по стрелбиВ България често пребиват лекари, учители ако хората са недоволни от тях.

29

Иванов

преди 4 години

Много жалко! Хората са отишли да търсят по-добър живот и може би почти са го намерили. Може би са мислели, че са постигнали нещо. Но са имали много лош късмет. Там всеки *** може да си купи оръжие все едно купува баничка. Основата на проблема не е това, че има откачени, а че им се дават оръжия. То и у нас има такива, но поне тук трудно се дава разрешително за пистолет.

28

Анонимен

преди 4 години

Престъпноста в Чикаго е доказателство ,колко е прав Тръмп ,като иска да премахне ,,градовете убежище ".Всеки емигрант стъпил на територията на Чикаго е спокоен ,че няма да бъде депортиран.Тръмп заплаши тези градове ,че ще им прати всички мигранти!Градовете обикновено се управляват от демократи,но ако власта премине при републиканците местните законодатели премахват спец.статут.Това направи губернатора на Флорида Рон Десантис който тази година забрани подобни градове!

27

Радул Мисирков

преди 4 години

До Анонимен 11Ти и точните килограми ще искаш,нали?

26

Анонимен

преди 4 години

до 20А Китай като са 5 пъти с по-голямо население от САЩ, що имат 10 пъти по- малко убийства ?Заври си логиката знаеш къде!

25

Исус Рамаданов

преди 4 години

Паспортите български, а българи ли са?

24

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 26В България убиват баби по селата за 5 лева.Стрелби винаги е имало и винаги ще има понеже хората действат емоционално и не мислят за последтсвията.

23

Анонимен

преди 4 години

При това напрежение и стрес там, при тая луда конкуренция и съревнование няма как да не луднеш. Няма как да не превъртиш. Не може всички да са успели и борбени. 90% от американците са яко съсипани и набити от живота. Холивуд обаче показва американската мечта. Будалите ходят там, заробват се с кредити до гроб и си вярват колко са "успели". Жалка история.

22

Гражданин

преди 4 години

Не чакай нищо добро от американец. Жалко за сънародниците ни.

21

Соросоид

преди 4 години

След реформите в здравеопазването на САЩ през 90-те години болничната помощ стана неимоверно скъпа. За адекватното лечение на човек с психически проблеми е необходимо болничен престой между 6-9 месеца, прези които да се изучат неговите проблеми и да се проведе лечение. Такъв престой в болница на САЩ сигурно ще струва повече от няколко милиона и затова психично болните там ги тъпчат с наркотици и ги остават на произвола на съдбата. Естествено, застреляни са бедни хора и богаташите не им пука.

20

Анонимен

преди 4 години

Шамарчо и той в Чикаго. Чакаме да се появи и да ни разкаже, как демокрацията изисква стрелби. Колко нормални са американците и колко злобни сме българите. Накрая ще има: "стойте си българския к****"!

19

Анонимен

преди 4 години

До ПатриотУбитите от масови стрелби не са много на база общия брой на населението на Сащ.

18

Патриот

преди 4 години

и българи вече стават жертва на обичайното американско ежедневие!Като малък израстнал с американските филми и култура и аз мислех че там е много яко и сиках да замина ,всичко това се изпари в момента в който почнах да гледам документалистики на американски дисиденти за това какво всъщност представлява америка ,като политика,начин на живот ,ценностите там и.т.н!Това е най-изтрещялата нация и ние си имаме бая кусури ама поне България е един вид "дявола който познавам"

17

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 15Сащ са голяма страна и пред годината има стрелби но убитите хора при стрелби са малко. Все пак населението им е 300 милиона.