213

Mockingbird

преди 4 години

това е много добре, но помислихте ли само как ще се справите с потоците германци, французи, италианци... които ще искат да дойдат и те да работят за такива заплати..

212

Анонимен

преди 4 години

Oт тези 200 хиляди хора, 90 % са като онзи лекар дето си докарва 50 бона на месец да слага фалшиви стент-ове.

211

Анонимен

преди 4 години

До тоя дето се опиянява на база на бълнованието че ИТ-тата били мишоци които са роби на по 5-7 хиляди лева заплата защото работели 20 часа на ден в офис. Базирано на презрението ти към интелектуалното развитие и фокуса върху физическата саморазправа мога да предположа че може да си борче което пак е роб на някой - мафията. Пак работиш само че вредна за обществото работа с която не можеш да се гордееш и да си чист пред себе си. Късмета ти е че в БГ лягат пред биячите, това е.

210

Анонимен

преди 4 години

Никога не вярвам на българска статистика без значение коя е!!!!Поредната статия,която не отговаря на истината.БОКО ТИКВАТА ще ви "оправи"----РоБ*...

209

Бау

преди 4 години

До 227И ние ти се смеем на позата - държейки *** чиния усмихнат :D

208

Анонимен

преди 4 години

Гледам ви от чужбина и ви се смея - няма такива глупости. просто се краде като за световно а другите ядат огризки.

207

Анонимен

преди 4 години

Оле майко ама ние сме Швейцария. Даже и те не се осигуряват на 12000лв а в БГ цели 600000 го правят. Ееехааааа супер сме.Държавата цирк, всичко е едно празно и бедно общество.2 млн са пенсиите и излиза че 1.4 млн се осигуряват на минимум и 1 млн на 9000-12000лв. До тук са 4.4 нлн а останалите?

206

Няма смисъл от езици

преди 4 години

Call - Center-ите умират. С AI технологии до 5 години няма да има нужда от 50 % от Call Center-ите и с интерактивни менюта и бабите ще могат да извършват някакво действие без нужда от Call Center и от човек с когото да си говорят. Ето клипче,които могат да ви дадът представа: google Duplex , Алекса и други бот програми: https://youtube/watch?v=BfocXU2bRWQ

205

МНЕНИЕ

преди 4 години

Това се нарича Демокрация - имаш Ресурс - взимаш Заплата или си Бизнесмен .Тези с минималната Заплата ще реват че са им Малки Пенсиите и не могат да си платят Сметките . Соца и Бай Тошо Умреха .

204

Анонимен

преди 4 години

Част от тези големи заплати са лицето на корупцията. Ако искаш навременна информация и съдействие за европрограми и държавни поръчки, то назначаваш на огромни заплати един или повече близки хора на "източника", като методисти, консултанти и т.н. Или викаш "правилната" фирма с петцифрените заплати да напраеи обучение на персонала ти. Това е практика и в IT фирмите и в местните клонове на чуждите фирми. Не питайте тези подставени хора какво знаят и умеят. Не са инженери или хирурзи. От опит пиша.

203

Анонимен

преди 4 години

До АнонименА ти в какво вярваш? В плана Ран-Ът, правителствотото в сянка и в световния заговор срещу България? Муахаахаххаха

202

Бау

преди 4 години

До 222О да, аз не знам наистина :D Само ти знаеш щото гледа видео :D Темата започна за ит и програмиране. Това попита момчето ... Това, че ти реши да намесиш други сфери си е твоя работа ...

201

Анонимен

преди 4 години

Тия ги разправяйте на хора, които не живеят тук. В Тиквландия цари страшна мизерия. Хората се чудят как да си платят сметките, затънали са в кредити.

200

Бау

преди 4 години

До 217Нали говорим за ИТ и програмиране ? Или говорим за миене на подове ?

199

Анонимен

преди 4 години

9000 лв изобщо не са много. Тука стряскащото е - само 200 000 получават толкова. Работил съм като общак на строеж в Германия за 5.700 евро. Не мога тоя пуяк да го разбера дали се дуе, или съжалява?

198

Бау

преди 4 години

До 212 Ако трябва ще четеш докато обядваш .. То лесно няма.... Като искаш големи пари, ще се напрегнеш...

197

Наблюдател

преди 4 години

Ето, учителите, лекарите, атомните физици от Африка и Азия са започнали работа и се ингегрират успешно. Само индийските емиранти не могат.

196

До 207

преди 4 години

Гурльо от толкова много удоволствия (6500) как ти остава време да комуникираш с нас "смотаните ***"?

195

Бау

преди 4 години

До 208 Ама си един гений. Направо плаши ... Кой ще те вземе да "практикуваш" без да си спец в теорията бе ... Нали ще те препитат какво знаеш....... То да не е миене на чинии...

194

ГазяТролове

преди 4 години

До Бау,Имам приятел ***. Първо беше от герб после от бсп, върти си *** където дават повече. Иначе от него нищо не става, едвам завърши 12 клас и после обвинява колко зле е държата. Та и тия писачи тука са същите.