55

Анонимен

преди 4 години

До Поет като Пишурката 64Те вече превърнахаСофия в село.Излез СЕГА да се поразходиш и ще ВИДИШ.Отврат.

54

Кой беше кмет тогава

преди 4 години

А кой беше кмет преди 10 години???

53

мак

преди 4 години

Пак реклама и възхваляване на йф. Всеки ден по нещо за нея и "проекти и идеи". Може да е направила това онова, но нека признае, колко европари потроши и дали без тях ще е толкова дейна, какво е качеството на извършеното. Жалко и смешно е постоянно да ни занимавате с нея.

52

Анонимен

преди 4 години

ГанДУПКОва е по-голям измамник и от Мафиянски!!!

51

Поет като Пишурката

преди 4 години

Напред, герберуги, смело - да превърнем София в едно село!

50

обективен

преди 4 години

Въпреки че платиха над 2 милиарда на краварите за никому ненужни стари летящи ковчези ,герберунгите усещат че този път са пътници.Жалката учителка по руски език от Самоков просто обикаля медиите ,но мястото и е в ареста.Въпрос на време е да отиде при Арабаджиеви и Баневи.

49

Анонимен

преди 4 години

Тази провалена кметица е много нагла , за да се кандидаатира отново.

48

Летящия хайдук

преди 4 години

Учительницата да отговори защо си подмени екипа? Масата хора коло нея изгърмяха като бушони - то това е и работата им, само и само тя винаги да е в бяло! По същия начин като шефа си Боко се освобождава от ненужните и ги заменя с други крадливки и калинки, и така до следващия мандат. Гласувай, бостане, гласувай!

47

Анонимен

преди 4 години

koi e tozi liliput na snimkata?

46

Анонимен

преди 4 години

Лойко и Дебелян няма кой да ги бие на никакви избори, магаре да сложат за кандидат пак ще спечели, а овцете ще блеят жално за пореден път и ще бъдат стригани до девето коляно

45

Анонимен

преди 4 години

Че колко време властваш /ама наистина/ ? София заприлича на нескончаема строителна площадка с мръсен въздух и единствено и само нерешени проблеми на софиянци! Слава богу, че Братоев не те допуска до метрото иначе и там щеще да си е.. мамата! А такава програма, че и по-добра може да скалъпи всеки от тук пишещите! Колко време имаше да си подбереш и организираш екип от можещи хора, или сетила се дана са се побара! В програмата има цитати и цели пасажи от един с прякор на голям есенен зеленчук!

44

срамота

преди 4 години

А бе софиянци ,не ви ли омръзна да гледате и слушате тази фрескаща женица с излъчване на ***?Срамота е двумилионен град да се управлява повече от 12 години от някакви случайници ,назначени от мутрата ***.Забравихте ли че същия *** беше личен телохранител на правешкия диктатор ,бай Тошо?

43

Летящия хайдук

преди 4 години

Фандъкова винаги е цялата в бяло! Нея никакви скандали не я засягат, тя е като баце ви, икона на герберизма! Замислете се, бостански кратунки, тя е заместник-председател на ГЕРБ! Дясна ръка на Борисов, особено след отстраняването на Цвъки. Но все нищо не знае, няма отношение нито към нищо, нейният ресор е сладникавото мънкане, явно достатъчно да печели ЕнтелЕгентния софийски електорат.

42

Анонимен

преди 4 години

С ямурлуко на гърбо само Фандъкова ве брато.

41

Анонимен

преди 4 години

"състезание на идеи " - ха ха ха !състезание на кой повече ще Открадне ! -ама герб никой не може да ги бие по тая част

40

(-_-)

преди 4 години

Айде кака, хващай си парцалките и право към Самоков.. София я направихте, та ръчичките си оставихте, долна крадлива шайка!

39

Офф ,да се омита

преди 4 години

Даскалицата трябва да е в затвора ,вместо да обикаля като ритната куч.ка по телевизиите.А ученикът от помощното училище в с.Две могили , Русенско -Любо Ганев ,само заема много пространство около крадлата.Никой не иска повече да го управляват невежи и алчни герберасти.Никой.

38

Кожогризец ООД

преди 4 години

Ако искате още:фини прахови частици, строеж на всеки свободен сантиметър,тапи и задръствания,асфалт, който е изяден само след една зима,ремонти на ремонтите на ремонтите,неосветени улици,перки от акули,бълхясали бездомни кучета,и една мънкаща учительница по съветски език,гласувайте отново за Йорданка Фандъкова!

37

Анонимен

преди 4 години

Юрданко, Юрданкее край уличните кратери седиш лилав електорат бройш кметице моя Юрданкоооо.

36

Анонимен

преди 4 години

Колко години си кмет на София бре,Фандкова?Колко?Защо не приложи тези идеи до сега?То,ако ти гледаме идеите,които си скрила като аса в ръкавите и ги ползваш при всички избори 100 години мандат като пожизнен кмет на София ще караш!