144

до зозо

преди 5 години

Само в твоя акъл и тоя на Плевнелиев се въртят шпиони и кибератаки вероятно. Тук става въпрос за голяма инвестиция, а ние пак се прецакахме. Сега и на саудитци ще дължим пари и услуга.

143

Анонимен

преди 5 години

До SssКой спря ЮП? Не беше ГЕРБ и не беше ББ. Те тогава бяха в опозиция. Кой?

142

до дядо Соци

преди 5 години

А пък Бойко си вземаше фолк певиците на правителствения самолет. Бойко какво ще има да обединява Западните Балкани? По-късно имаше и новина дето политици от Западни Балкани казали на Бойко:,, Не може само думи, думите трябва да бъдат подкрепени и с действия."Ако знаеха Бацето какъв празнодумец е...

141

Анонимен

преди 5 години

Тръбопроводът е с руски газ и тръби, саудитски пари и турско посредничество. Това некой може ли да го разшифрова какво значи. И чия собственост ще е накрая газопровода, руски, саудитски или само нема да е български. Защо саудитски пари, къде са българските пари и големият излишък.

140

Зозо

преди 5 години

...........Южен Поток щеше да ни е безплатен.......Хахахахахааааа, това руските шпиони срам нямате ей :))))))))))))))))))))))))))))))))

139

:))

преди 5 години

С какво / ресурси - финанс., човешки, ../ ще строи Великия "Строител" наш?пп. плямпалото си мисли, че политиците / освен нашите политиканти/ верват на думи и не го тестват за всеки жест, мимика, движение на очите ... и т.н! Смешника ББ кого заблуждава освен себе си, м?

138

Анонимен

преди 5 години

Пак ще набута любимите си турски фирми, за да се подмаже на шефа си Ердоган, а и турците дават добри рушвети.И вместо газопровода да дойде в България и от тук да се разпределя газта, ще плаща и комисионна на Турция и комисионна на Гърция и комисионна на арабите и ако за нас остане нещо, ще е нещо като нищо.И пак се дуе "не съм плащал, не съм купувал...", ама кой си ти бе, ти бъркаш в моя и на другите българи джоб и плащаш с нашите пари. Навъртя заеми, които ще изплащаме до 9-то коляно.

137

Sss

преди 5 години

ЮП влизаше дирекно в БГ и вместо ние да доставяме газ на стани от Европа и на турците - сега ще зависим и от Турция и ще й плащаме. Така че сравнения между ЮП и клончето от ТП са смешни... друг е въпроса дали има договор за газ с Русия и на каква цена??? след 01.01.2020 газ откъде?

136

Анонимен

преди 5 години

Боце , руските шпиони ще минават по тръбите и ще ти подкопават националната сигурност бе!!!!

135

Дядо Соци

преди 5 години

До до Пешо 154 и Пешо 157 Президента за две години обиколи повече държави от Борисов за 10 години и без Десито не може. Залепила се е като с каникулит за него и го излага.

134

Анонимен

преди 5 години

До УМОРЕН и ОТЧАЯНПитай Орешарски защо спря ЮП след посещението на американските сенатори! Питай БСП и ДПС, които бяха на власт тогава защо направиха този мръсен номер на управляващите след тях, а и на целия български народ! Само за да не са капо и да направят мръсно? Питай ги!

133

Анонимен

преди 5 години

това решенио не е последно.Чака се нареждане от "Козяк "

132

до Пешо 154 и Пешо

преди 5 години

Пешо анонимен 154,който си отговаря сам на себе си като Пешо 155 ще ти кажа,че никой за нищо в никоя държава не само в Европа и цялото земно кълбо НЕ моли Бойко за нещо. Бойко си обикали Западните Балкани на държавни разноски и той кара всички политици(включително и папи) да го тупат по темето. Хората го гледат с насмешка и заради незнанието му на езици. Бойко ходи да се моли и да проси нещо и зад гърба му се смеят в Е.С. Затова виж България как живеят обикновените хора.

131

Анонимен

преди 5 години

докато БЪЛГАРИТЕ не се научат, че трябва да изкарат сами кралицата от двореца и да я обезглавят на площада така ще бъде.ще се научите. спокойно. като минат още 50 год от управлението на борисов ще се научите и да ревете от бедност. тогава и домове няма да имате. а, децата ви ще бъдат собственост на държавата, защото богатите знаят, че Е ВРЕДНО ДА ЯДЕШ КРЕНВИРШИ ВСЕКИ ДЕН.

130

Пешо

преди 5 години

Пешо е прав по принцип.

129

Пешо

преди 5 години

Аз съм си Пешо и гладните ватенки дошли да искат прошка от г-н Борисов защото от него зависи дали гладните ватенки ще продават газ по Европа. Европа е зависима от Борисов и ще го моли да ги целува и прегръща за газ а не като гладните ватенки. Ама много гладни тия ватенки бееее

128

Анонимен

преди 5 години

Всичко да се даде на Борисов!!! Всичко!!! Ако те посочи с пръст, влизаш в панделата до живот. Нека накрая сам види резултата от неговия личен избор.А, когато дойде края няма да има българи. Всичко ще е напълно унищожено. Банди ще властват навсякъде. Гетата ще бъдат хиляди. болести, протитуция, насилия, убийства, бедност и мизерия.САМИ СИ ГО ИЗБИРАТЕ ИЛИ НЕ ХОДИТЕ НА ИЗБОРИ. ДОКАТО НЕ СЕ НАУЧИТЕ ВСИЧКИ 100% ДА ГЛАСУВАТЕ ЩЕ Е ТАКА.КАТО ПОЧНАТ ЗАРАДИ МИЗЕРИЯТА ДА ВИ ОТНЕМАТ ДЕЦАТА ЩЕ СЕ СЕТИТ

127

до Крим не е руски

преди 5 години

Не знам българин ли си или украинец,ама май не си много трезвен дето си написал подобна глупост. Цитирам те:,,гладните ватенки дошли да искат прошка от г-н Борисов защото от него зависи дали гладните ватенки ще продават газ по Европа". **България в Европа дори не я знаят като държава,Путин да моли Бойко на колене? А Крим се присъедини вече към Русия,как да не е руски?

126

Пешо

преди 5 години

Пешо е прав по принцип. Питунипетецитее никога нямате факти. Боравите с общи приказки или лъжи. Никога в спор не се пишат факти, числа, години или нещо. Просто бля бля бля, което доказва че или сте *** или прекалено глупави да водите такива разговори свързани с политика и финанси. Нали и Бойко е путинопитек ама чак сега го разкрих и ще подам сигнал да прокуратурата

125

Пешо до 147

преди 5 години

и тебе можеме да те биеме и да ти строшиме главата и колената