27

Българина

преди 4 години

Откога корупцията се казва американски натиск? Като най корумпирания член в ЕС означава че сме най натисканата страна от САЩ? Да не е лъжа! ТЕЦ 1 и 3 15 г на двойно цени, 4 златни концесии на 1.5 процента, самолети на двойни цени турски газ през арабски тръби, смяна на историята в учебниците и паметник на пилоти бомбили парламента и убили хиляди! Нас са ни смазали от американотурски натиск. Нашето вече не е натиск,а 1000 т преса, МЮРЕ, Пулев срещу Тиквата!

26

Българин

преди 4 години

Страхотна новина! България ще е фактор на газовата карта. Не съм фен на ГЕРБ, но това беше национално отговорно решение. Надяваме се съвсем скоро да започне и строителството на АЕЦ Белене.

25

Анонимен

преди 4 години

Подписали сме на некому дедовия.....Пропагандата на Боко кърти с простотиите си.Егати скапаната държава, егати простия народ.

24

Мили боже

преди 4 години

След като се похвали че спрял три печеливши руски проекта по искане на американците, и втрещи руснаците в Кремъл че не искал печалба за България защото обичал Ердоган, сега се хванал зашлифера на чаршафа... Малей.... Бог да прости простотията...

23

Серьожинка Станишева

преди 4 години

Бойко! Бойко! Бойко!Бойко! Бойко! Бойко!

22

коментар

преди 4 години

.Я...... Та ой ви каза , че Турският поток ще мине през БЪЛГАРИЯ?????Руските шпиони ли?????

21

Анонимен

преди 4 години

Нищо толкоз не строим. Яки ни натресоха съдружник, за да контролират газа от Русия по втората тръба на ТП.Това ще е най краткия газопровод в историята на потоците, но с гръмотевична име и огромно управление.Явно западното разбиране за бизнес си е пладнешки грабеж. Така поне му казват на територията ни. Явно и преди дедите ни са се сблъсква ли с такива разбойници.

20

Анонимен

преди 4 години

Оставаме на картата на газоразпределението, иначе просто изчезваме, казал тиквочът. И това го казва, след като унищожи "Южен поток". Унищожи и още два руски проекта, според негови по0ранни изказвания.

19

Рано е да се каже

преди 4 години

Че кой те спря бе мутро да пуснеш нов некорумпиран търг за ЮП? Нали така направи с магистрала Хемус? Не лъжецо, сащ искат България да е зависима от турция, а преноса по балланския поток ще е три пъти по малък от ЮП! Сиреч три пъти по малко такси за същата инвестиция. Тъпия ЕС даде газа на турция както и ФВ завода ЕС се гаври с нас а ти си главния екзекутор

18

Мили боже

преди 4 години

Подписахме с чаршафите да плащаме на османците за Руски газ от който трябваше да правим вече луди пари! И това било успех на будалистите....

17

Доган

преди 4 години

Пътят на България към Европа, минава през Босфора.

16

Анонимен

преди 4 години

Ако е имало корупция по Южен поток, защо няма хора в затвора?

15

zsdg

преди 4 години

Хахахаха, Боко наби мощно КЕРЕСТЕ на червените джуджета!! Напълни им всички входно-изходни отвърстия!!! РусИфилистията мре от яд!

14

Анонимен

преди 4 години

Да е жив и здлав Боци, много танци със саби и още много сметки да има...поне докато не дойде последната, при Св.Петър

13

АНТИ

преди 4 години

Подписахме със бай Сауд,след танц със саби,с уахабит луд.

12

до Зозо

преди 4 години

Естествено, че пак заемче. Щото сме "стабилни" и имаме "излишък" в бюджета.

11

Зозо

преди 4 години

А тези 1 милиард евро кой ще ги плати? Или заемче, което ще се изплаща от евентуалните такси в следващите 150 години :)))))))))))))))Нищо руско няма да строят.

10

селянин

преди 4 години

да питам щот не поникаемгаза от Турция идва от дръгаря Путин та какво общо имат арабите

9

Тангра

преди 4 години

Айде и ще платим с калашници, които после ще идат в ИДИЛ

8

Анонимен

преди 4 години

От US посолството пак са посочили на Слугата с кого да подписва. Да беше избрал поне европейска държава.