172

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 173Той Бат ти Бойко, дето много го обичат хората и гласуват за него, за това го хванаха с фалшиви бюлетини в Костинброд.

171

Анонимен

преди 4 години

Значи инвестиции биле, ама "инвестиции" в личните им банкови сметки ! 20 г живея и работя в Испания, за това време не съм видял да се ремонтира магистрала, виждам само как се строят нови безплатни такива ! Вие в България строите магистрали за да започвате ремонти на същите в началото им, това ли се нарича инвестиция ? Що за манипулативно твърдение за инвестиция, като се знае, че се харчат стотици милиони за бракова продукция ? Живеете в една абсолютна заблуда за живот ! Жалък измамен народ !

170

Анонимен

преди 4 години

Важното е да се краде, нали мръсен Суджук?!Хората асфалт не ядат, виж за проститутките са препитание магистралите ти, нещастен ***.

169

Умен

преди 4 години

Освен това ,асфалтът укрепва ритъма на сърцето и ускорява мозъчната дейност.Не,че нещо...но лаф да става.

168

до 171

преди 4 години

Всички социолози признават, че демократична България има най-голям процент образовани избиратели. А това, че образованите и мислещите са по-малко от неграмотните из махалите, които управляващите мотивират да гласуват за тях, действително е тъжно. А това, че ти се радваш на това, е жалко. Добре, че не го осъзнаваш, би ти станало достамъчно. Типичен избирател на герб - по-малко мислене, по-добър живот.

167

Анонимен

преди 4 години

Някакви неудачници дето на изборите не могат да хванат 10 хиляди гласа, учат по форумите бат бойко как се строят магистрали.Смях.

166

Анонимен

преди 4 години

Хайде стига мразихте софиянци сякаш като живеем в София от чешмите тече мед и мляко а по улиците се търкаля злато.Същият шит е като в другите градове само че в по-голям размер.Пак си е мърляво като преди пак се кеси на спирките по 30-40 минути въпреки електронните табла каруците с индианци обикалят между ес класите.Да-вярно правят някакви ремонти от което половината град е в задръстване защото правят ремонт.След завършване на ремонтът следва ремонт на ремонта и така до краят на света.

165

До 163

преди 4 години

Грешиш.Истинските софиянци НЕ гласуват за ГЕРБ.Това са приходящите от кол и въже,докопали се до някаква работа или държавна службичка от страх да не я изпуснат и да се наложи да се връщат на село,че там глад и мизерия.Плюс фалшификациите и манипулациите на некадърни калинки,обслужващи властта.

164

Анонимен

преди 4 години

До ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯда ви се смее човек на изборния резултатхахахасмешници.

163

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 163Преди да отида в София (не живея и не работя там, но 1/4 от годината ми минава там) и аз така мислех за София. После просто разбрах, че софиянци са се понаучили да си решават проблемите сами и да не чакат на готово. Да не мрънкат постоянно, а поне малко да се образоват. На известна част от тях даже им се е получило и за това сега не са със 500 лева средна заплата като голяма част от провинцията. А има места в провинцията, които бият София даже.

162

Анонимен

преди 4 години

"Инвестиции пари,"Аз съм от малък град и искам да ти кажа, че извън София, може би само Варна става, да си инвестирам средствата, защото извън тях, ругите градове нямат кадри, нямат летища, институциите, ако си мислиш че в София не са добре, пробвай тези във Велико Търново и ще видиш, че има и много по-зле.

161

от 162 до 164

преди 4 години

прав си, така е

160

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 161Кой на кого вярва се вижда на изборите.Например на тебе кой ти вярва и какъв ти беше резултата на изборите?Срам те е да кажеш нали?1% ти дойдоха много, а?Така ще си останеш изборен неудачник.

159

до 163

преди 4 години

Объркал си се, в Сф точно ГЕРБ няма голямо преимущество, тук, макар да е огромния административен апарат, всичките герберски калинки, в София Демократична България е с резултат почти равен на ГЕРБ. В София и в чужбина има много мислещи хора, затова и тук ГЕРБ не е хегемон. Затова и на последните избори сред гласувалите в чужбина Демократична България беше с най-много гласове, повече и от ГЕРБ. Просто в чужбина хем има мислещи хора, хем ги няма герберските калинки от администрацията.

158

Анонимен

преди 4 години

във Варна няма работа.само продавачки с бруто 700лв и раб.ден и в събота

157

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 162Е така е. Доходите при Борисов не са толкова високи колкото бяха при Жан Виденов, нито пък магистралите му са толкова хубави.

156

Анонимен

преди 4 години

Заради калпавите софиянци страда цяла България. Инвестиции пари, стандарт на живот, инфраструктура, високи доходи е съсредоточено при тях и затова са като послушни кученца. Затова също като офци под строй и гласуват за ГЕРБ. Да но съвсем друго е положението в останалата част от страната.

155

Анонимен

преди 4 години

Борисов вече е банален с този асфалт,големи инвестиции,голяма работа,а накрая доходите колкото да не пукнеш от глад и да си платиш сметките

154

Анонимен

преди 4 години

Никой не вярва на ГЕРБ, за тях вече гласуват само малцинствата от махалите, както и калинките от администрацията и фирмите, близки до властта. За съжаление тези хора са толкова много, че е трудно друг да спечели избори - никой друг няма толкова пари.

153

Анонимен

преди 4 години

Не ви ли е обидно един полуграмотен екземпляр вече 10 години да се гаври с вас?