42

Чорк

преди 4 години

А този кога на разпит за решетников

41

Анонимен

преди 4 години

До 23Радев нищо не бил чел!Ха,ха,ха питай американците той нали е изкарал няколко месеца обучение в САЩ,явно в щатите се учи без да се чете!

40

Анонимен

преди 4 години

България се превръща в особена пионка на външнополитически игри. Спомнете си случката с директора на "Дунарит", който беше спряган за топла връзка с аферата "Скрипал". Понеже някои неща не могат да се направят от големите риби, ще се използват машите като нас.

39

Анонимен

преди 4 години

И другия шпионин се обади.....

38

Анонимен

преди 4 години

Чакай, доказателства като за "новичок" и оръжията на Саддам... Дотогава Белене и тръбата от Турски поток през България за Европа ще бъдат спрени.

37

Антон

преди 4 години

До ВсичкиЗа пореден път виждам колко е ниско нивото у нас. Човека казва, че са необходими доказателства и това е съвсем нормално в една нормална държава. Всичко останало са брътвежи не свързани с темата.

36

ДАНС

преди 4 години

Само да кажа на руските тролчета във форума, че се почна ! Да първо ще налазим хиените, които ръфат българска сиромашка плът, но и вас мишоците няма да забравим ! Всеки, до последния русороб-рублофил ще си понесе последствията за национално предателство. От сега се почна истинското освобождение от руско робство. Правете си мишите сметки, тролчета !

35

ivailo

преди 4 години

До Реалист...Боко е естествен и непринуден....................................................Освен това , е и адски пpoст...

34

Анонимен

преди 4 години

Прокуратурата пак ще се изложи!Бяха много сигурни и когато натръшкваха на земята ,,доказани престъпници",пък после ,,престъпниците" оправдани ,а България осъдена в Страсбург ,да плати хиляди евро на ,,доказаните престъпници"!Случая с рубладжийте понамирисва доста, и за капак , руския сенатор Касачов,обеща да се обърне към всякакви международни агенции за защита правата на човека!

33

Реалист

преди 4 години

До 30. Ха-ха, изказът. Ами не виждаш ли, че фуражката срича наизустени клишета, писани му от други хора, стои като робот и няма никаква живинка в него. Боко може и да говори глу.пости, но е естествен и непринуден.

32

Анонимен

преди 4 години

До Смях от АлбанияИ у нас магазините са обществено място / защото всеки може да влезе / и всеки има право да снима вътре Тия стикери дето ги лепят че е забранено снимането нямат никаква правна сила Снимайте всеки път като ви се нарушават правата А като ви скочат на бой - викате полиция и в ареста Другият път ще знааят

31

Анонимен

преди 4 години

zakonodatelnata i izpalnitelnata vlast, kakto i bg narod suveren ne sa radostni i stastlivi ot bombardiranite rabotni mesta v bg prezidentstvoto, pri koeto izhvarchaha neprozrachno i skandalno visoki bg kadri. neprozrachnata upotreba na bg prezidentstvo za lichni korupcionni celi na pensionera radev riazko promenia mnenieto na glasuvalite 2 mln bg grajdani, koito niamat nikakvo doverie na bg pensioner, toi ne raboti prozrachno i ekipno, a hazartno arogantno nadmenno i pada, pada, pada nadolu.

30

Анонимен

преди 4 години

До Байфидан"А бе, фуражка тъ.па, ами Цацаров има доказателства."Защо не ги пусне на показа? О да, сетих се! Защото не са няколко картинки, от измислени чатове, които никой не знае имало ли е или ги е нямало :)

29

Анонимен

преди 4 години

До Тодор Правешки- като направим сравнение на изказа и на двамата, Радев е на светлинни години пред Боко, явно и пред теб. Не се напъвай, не си оригинален.

28

Байфидан

преди 4 години

А бе, фуражка тъ.па, ами Цацаров има доказателства. Нещо май си се притеснил и за собствените ти връзки с Решетников.

27

Анонимен

преди 4 години

Льотчикът открива четвърта пещ в Стъкларския завод, но не пропуска случая да направи една шпакла на господарите си от Государството.

26

Унуфри

преди 4 години

Руменчо Десин набра трепетлики. Нещо неадекватно, виновно и нервно се изказва. Знае, че следва импийчмънт, и едни 20 години в Централния Софийски Затвор за държавна измяна !Но, споко Румба ! Затвора е хубаво място за хора, които обичат тесни пространства, лоша храна и еднополов секс. Бил си 30 години в казарма, ял си войнишка боб-чорба, пък реалните пасивни хомосексуални контакти са по-малко унизителни от тези, които правиш сега с остатъците от достойнството си...

25

зелен чорап

преди 4 години

ал бънди скача като матросов да защитава шефа си от масква.хахаха клепар червен

24

СРРР

преди 4 години

Съветски ген. Румен Радев Решетников разпознат преди през. избори.

23

Тодар Правешки

преди 4 години

До анонимен 20Борисов поне каза името на книгата която е прочел, обаче шофьора на самолет не е споделил името дори на една прочетена книга, нали?Допускам, че освен речи на Аятолах Тодор Живков и тезиси на БКП друго нищо не е чел. Пропуснах Устава, но това е по задължение!