349

Анонимен

преди 4 години

Бойко го хлъзгатпо една анти руска плоскост предизборно и да не му изиграе лоша шега.Ясно е че този не никакъв шпионин щото всичко му е явно и той не крие симпатии към русия. Пари се привеждат по други канали, а това е някакво сплашване тип 43 година...Все пак зима идва да не станем като Украина миналата година със замтъзнали болници, онзи *** седи мълчи но не збачи че бездейства

348

Анонимен

преди 4 години

поредният, който ще осъди България заради простотията на управляващите...

347

Анонимен

преди 4 години

Колко да е русофилски българският народ, те даже нашите русофили в Крим не ходят на почивка :)

346

Анонимен

преди 4 години

До ЕвроатлантикТака ще е най-добре.Аман от ***, които ни обясняват колко ще сме добре като се хванем, с някой който е по-беден дори от нас, но видиш ли има ракети.

345

Тодар Правешки

преди 4 години

До аналлизатор Прав сте другарю, времето свърши. Тъй като не успяха да спрат покупката на F-16, сега следва наказание от Масква към всички провалили се. Само шофьора на самолет засега минава метър, но Путин не забравя!

344

Анонимен

преди 4 години

Ако българия имаше достъп до руския пазар, щеше да има достатчно работаХахаха, нашите чорбаджии реват, че нямат работници, "достатъчно работа" :D То в момента да си безработен, трябва да си социалист, защото на тях не им се работи и затова нямат работа.

343

Някой си

преди 4 години

Аз пък искам да попитам управляващата туземна колониална администрация в лицето на тримата шишковци къде ще се 9:00 дене ако русофилския български народ пожелае геополитическа преориентция към Русия? Щото от Русия добро сме видяли, но от Запада никога няма да видим. И защото с насилие и престъпления ни ориентираха към Запада без да ни питат и оттогава България бавно и сигурно умира. Мястото ни е с Русия ако искаме да я има България. Шишковците не могат да арестуват целия народ.

342

Анонимен

преди 4 години

Бах си Симфонията!!!!!!Добре, че са ромите, "комунистите" (де ги бе???) и Русията, за да оправдаети всичките си недъзи и пълна несъстооятелност в живота!С една дума - ***---зма си!!!

341

Анонимен

преди 4 години

Току що съобщиха Волен е бастисал първата мандра в Балкана. Отмъкнал е две пити кашкавал и няколко суджука. Със голяма хитрост се е измъкнал от потерята и в момента се придвижва по билото на Балкана към морето. Там го чака руска подводница с диверсанти,

340

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 364България няма достъп до руския пазар защото имаше глупостта да обяви санкции на Русия кото не може да спази (не може да спре руския газ и нефт) но Русия обяви контрасанкции и затвори българските стоки до РусияПЪЛНИ ЛЪЖИ!България никога не е обявявала санкции, а е санкциите от наша страна са като член на ЕС, който наложи санкции.За Русия винаги сме били само купувач на прескъпите им горива и търговския ни баланс с Русия винаги е бил отрицателен.Русия не ни е необходима!

339

Анонимен

преди 4 години

Не е затихваща руската шпионска дейност. А сосумира от народа и си жавурка. За това вън от България

338

Анонимен

преди 4 години

Продължение......Бат Бойко обича да е център на внимание сред народа и да се "къпе" в лъчите на медиите, но никак, ама никак не обича конфликтни ситуации и то на международно ниво!Винаги се е старал да заглади конфликтните ситуации и да се договри "по тихо и мирно"!Единствената личност която реално е в състояние да му забие нож в гърба е Цвък-Цвък - Троянският кон на ЦРУ в Бг!!!

337

само питам

преди 4 години

Главните прокурори и премиери минават ли на психо тестове!

336

Патриот

преди 4 години

Закон за Защита на Държавата, 1924 г. Нашите деди са посрещнали достойно предизвикателствата на времето, ние какво се ослушваме още? Приемай закона и да ги почваме!

335

Мда

преди 4 години

"Видяла жабата ,че подковават вола,па дигнала крака".Нашите шо*роши се сетиха да се присъединят към вече затихващата антируска шпионска вълна...Ама после да се жалват на арменския поп от комарите в Белене.

334

Гарантирано от Путин

преди 4 години

Сега много от важните държавни мъже трябва да са нащрек и внимателно да подбират храната си, защото някой може да се натрови със салата.

333

Анонимен

преди 4 години

Къде е Нинова,Парламентаристи от БСП няма ли да се възпротивите,нема ли жалейка,протести?МИШОЦИ

332

Анонимен

преди 4 години

Слушах изказването на Гешев. Звучеше като комисар от НКВД.

331

анализатор

преди 4 години

Абе няма ли малко инфо за тез корифеи на контраразузнаването от ДАНС дет търкат бюрата в руският отдел?Какво видео пускаха за ТАД-ГРУП от гешефтурата,направо чакам и видео за някоя тайникова операция......Направо си е жив ***,само,че лошото за България тепърва предстои!

330

Додо

преди 4 години

Проблема е, че всичко е за парлама и няма реално да влезе в затвора този най-долен родоотстъпник, а и той го знае, затова му е широко около врата!