57

Анонимен

преди 4 години

Huawei инсталира руска ОС на свои таблети, защо?

56

Анонимен

преди 4 години

Някой да знае една немска ракета или двигател? Дори двигателите на Ейрбас са на Ролс Ройс. Германия е под контрола на завоевателите. Само колички и перални им дават да произвеждат.

55

Русофил

преди 4 години

Руснаците са велик народ с велики цели!Тях ги блазнят истинските предизвикателства-атомни ледоразбивачи,свръх-мощни лазели,хиперзвукови ракети,ядрени двигатели и т. н!С маловажни битовизми като печки,телевизори и тостери да се занимават китайци,американци,тайванци и прочее виетнамци!

54

Анонимен

преди 4 години

Да ползваш руска фурна е като да бръкнеш с двата пръста в контакта и да се чудиш що те бие тока. То това гърми, бе. Сложете плюс за Шевролет Корвет, минус за Лада Рейвън.

53

Анонимен

преди 4 години

искам и руски афтомобил и руски мобилен телефон, лаптоп с руска опрационна система също моля :)))))

52

Анонимен

преди 4 години

За ракетен немски инженер признавам само Вернер фон Браун. Другото е плява.

51

Юдеомасон

преди 4 години

селяниБългария ще живнекогато забрави за Русияползваме Русия като бензиностанциязащо и се възхищавате, селяникомунизма беше...наш експериментно свършиняма смисъл да се възхищавате на Русияназначихме Путин за да...я държи на изкуствено дишанетези ракетиса фойерверкиа и си правим експериментина руска територияселянине бъдете толкова глупави

50

Анонимен

преди 4 години

аз пък си търся руска, че звучи много по екзотично :)

49

Анонимен

преди 4 години

А може ли някой да ми посочи и хамериканска марка фурни? Тази Коледа искам да се почуствам като един истински хамериканец и да си опека една пуйка по хамерикански( с един лимон в дупето). Ако няма такава фурна, няма да мога да усетя хамерикаският коледен спирит, и ще бъда много тъжен.

48

Анонимен

преди 4 години

Защото германците са много добри атомни физици и инженери, затова си затвориха всичките АЕЦове от страх да не гръмнат, защото са големи разбирачи. Малииий какви нагли търтеи.

47

Анонимен

преди 4 години

51 кой ти говори за Американска? те са косуматори, но сам ко каза- евройеска!

46

Анонимен

преди 4 години

Може ли някой да ми посочи добра хамериканска марка телевизори и къде в България мога да купя.

45

Юдеомасон

преди 4 години

селянисъбрахме се в апартамента на Соросна последния етаж в Ню Йорки решихмеСАЩ ще е световен лидер още 100 годинизаедно с Германияпосле ще видимрешихме, че Путин...ще остане владетел на Русияза да ги държи ...на командно дишанеза да имаме ресурси, селянитези ракети за нас са...само фойерверки

44

Анонимен

преди 4 години

"Така или иначе след взрива на този боеприпас проникващата радиация и радиоактивното замърсяване са от основните поразяващи фактори."Това е... Хем-хем. На практика добре направена ядрена бoмба (съвършена), след взрива си, би трябвало почти да НЕ остави радиация. Трябва просто да отдели енергия и мноооого топлина (топлинна енергия). Там е работата, че хората не могат да направят съвършената бoмба и затова има винаги радиация. И скоро няма да се научат.

43

до 49

преди 4 години

Аз американски микровълнови, сешуари и телевизори, незнам и не съм чувал в живота си. Самите хамериканци използват японска и европейска бяла техника.

42

Анонимен

преди 4 години

В главата на този инджинер е някаква каша. Ядрени реактори, ядрени снаряди.А участието му в разработването на двигателите за космическата совалка "Космическа совалка" ( днес.бъгъ винаги са били изключително зле с англисйкия) явно е било свързано само болтчета и гайки.

41

Анонимен

преди 4 години

руснаците една свестна микровълнова , та дори и сешуар или телевизор не могат да произведат та съвременни ракети или реактори, всичко при тях е бутафория. имат някой друга технология останала от съветски врмена и нищо повече

40

Слава Русия

преди 4 години

пак гнила пропан бутан от германия,малко ви е шляпал Сталин/Я си гледайте канчето

39

Анонимен

преди 4 години

Много ракетни инженери в България отново :)

38

Bлк

преди 4 години

DW и коментатор, който никога нищо не е създал. Е това е журналистка. Специалисти по всичко и накрая,..... ***.