135

Анонимен

преди 4 години

До 156Фон дер Лайен може да разведе по-късно Борисов в Дуисбург за да му покаже България какви "специалисти" е изпратила на Германия

134

Victimized

преди 4 години

"По думите й важно е да се инвестира в дигитализация и образование, защото младите хора са бъдещето. Урсула фон дер Лайен посочи, че у нас това се прави и изтъкна добрите ни макроикономически показатели."Не стига, че нашите политици ни лъжат, но и викат началниците си от Брюксел и те да ни лъжат. Толкова за Европейското ни бъдеще, щом тази лелка смята, че просперираме.

133

Василев

преди 4 години

Зад всеки индивидулен просперитет се крие някое нещастие на някой човек, който е смазан по пътя на всеобщия просперитет като държава!!!Животът е жесток, който е по подготвен и освободен от психически бариери и догми ще просперира!!!Хищниците просперират, жертвите никога!!!Агент Айвъри Канарис!ЦРУ!!!

132

Куку

преди 4 години

Отварям портфейла си и виждам 7 лева и просперитера в тях, чудя се какво да купя за довечера?

131

Анонимен

преди 4 години

Няма ли кой да й каже истината на тази?!

130

Анонимен

преди 4 години

Баце първо да я качи на джипката си да я разведе из територията и задължително да мине през Столипиново,Максуда и Факултета.

129

Анонимен

преди 4 години

Нека ей този ти даде МРЗ на 10ч. тежък труд и с минимални осигуровки с висше образование. Тогава ще те питаме дали у нас просперират, Урсула......

128

Анонимен

преди 4 години

До ВасилевВасилев, ти тези дето прави къщичка за гости ли си или дето не правят !Ако си от тези не правят, значи сам си си виновен.Чакай отново Социализма "партията" да ти направи.

127

ай сиктир

преди 4 години

Само от любопитство розите китайски ли са ???

126

Василев

преди 4 години

Кой както работи така ще просперира!!!Ако работите за някой алчен бизнесмен, който не ви оценява труда, няма как да просперирате!Ако работите на държавна работа до 1000 лева , със сигурност няма да просперирате!!!Гледайте да сте живи и здрави, че това е най-големия просперитет!!!Агент Кларк Гейбриъл!ЦРУ!!!

125

Боб

преди 4 години

Абеее аз ли съм ненормален или цялата държава е такава???????? Нещо не се вързват нещата уж всичко наред пък то не е така. На бай Бойко му хлопа нещо

124

Василев

преди 4 години

Който си направи къщичка за гости, след пет години може да прави с нея каквото си иска!!!Законът е на негова страна!!!Това вече е необратим просперитет!!!Агент Грегъри Пачет!ЦРУ!!!

123

Мияч на чинии

преди 4 години

Тази лято бях в България. Намерих хода на кооперацията полупразен.Питам една възрастна съседка:- Къде са съседите, да не работят нон стоп !А съседката отговаря:- А повечето са на вилите си, а други на почивка в Гърция, Турция,...други хукнаха на екскурзии из Европа, по Дубай, па и до Малдивите !Тогава отидох на Слънчев бяг та оставих две еврозаплати на Андрешко, та да закърпи положението, като се върне от почивка преди Коледа !Чудя се само как да обясня на европейците, че Андрешко е беден

122

Анонимен

преди 4 години

Тази не си е прочела правилно докладите и данните по отделните области и показатели у нас. И София дори се вижда разрухата. Първо проучете и после говорете, госпожо неосведомена и некомпетентна!Омръзнаха ни лицемерни гости като вас!

121

Анонимен

преди 4 години

България не е жълтите павета,мрамора в МС, софрите,апартаментите,асансьорите,терасите,къщите за гости и скъпите дрешки на управляващите, България е народа и предаттелите ще го разберат по трудния начин.

120

Стратег

преди 4 години

До ВасилевМеркел ни шари с паре, Бойко ги прешарва;)))

119

Василев

преди 4 години

Иван Костов Гаргамел ви каза да не живеете в заблуди и да не подхранвате митове, за това че сте имали някаква икономика и стандарт на живот!Вие сте тръгнали от много ниска база и сега летите в Космоса, трябва да се отърсите от митологемите!!!Леля Меркел може да ви шари милиарди, защото немеца работи много и качествено, изобретателен е, технически превъзхожда всички конкуренти!Агент Алън Купър!ЦРУ!!!

118

Тътен

преди 4 години

Ще повърна от проспериране. Толкова просперираме, че всички сме на минимални пенсии и заплати. Работим по 8 часа, плащат за 4. Осигуровките минимални, няма деца в градините. Това ако е проспериране хавал им на ЕС по - голямо.

117

Дельо Хайдутин

преди 4 години

Жената е на силни антидепресанти/наркотици/ и не не се е освестила още!/държат я/ или е много добре прикрит лицемер...Всеки сам да прецени...

116

Анонимен

преди 4 години

Какви пък са тези индианци българите? Ще им кажа, че просперират и благоденстват, а те ще ми ръкопляскат и възхваляват.