29

БПФ

преди 4 години

А че къде да се построи тая детска градина - на покривът на някой блок ли ???? А вас - сулювци - кой ви бие по главите да отидете да живеете в това гeто? То там УЛИЦИ няма - а само сокаци - вие искате детска градина... след 2-3 години и за училище ще пискате.... Затова навремето злите и *** комунисти строяха ЖИЛИЩНИ КОМПЛЕКСИ - където бе предвидено всичко - детски градини, училища, поликлиники и т.н. - и те се строяха дори ПРЕДИ блоковете. И много зелени площи, разбира се.

28

Анонимен

преди 4 години

До Добро утро!Е, не с лошо де ??? Като не си "оскотял", защо си тук тогава. Я по-възпитано ако може.

27

хахаах

преди 4 години

Скоро очаквайте същите новини и от Малинова долина, но нали това са престижните квартали. Няма метро, няма детки градини и училища, а пък били престижни. Welcome to Bulgaria.

26

ДА

преди 4 години

До АнонименДа си купят в Люлин, Обеля,..... Модерно...... ама не - в южните части ! аХХ.АХА.АХ

25

ЕЙ

преди 4 години

То тези преселници в "Селски ливади" преди да искат да станат софиянци, да са помислили малко, а? Живея в ж.к. Гоце Делчев от 50 години. Сега вече е абсолютен кошмар. Беше края на София, а вече е център. В градинките нашите деца вече нямат място. Като капак и задръстванията станаха фантастични просто. АД. Ако доживея пенсия се махам, за да освободя място на тези новите софиянци!!!!

24

Гербер

преди 4 години

Това е лъжа, защото Бойко всеки ден се хвали колко детски градни е изградил. Аз вярвам само на него, а не на лъжливите хора.

23

Az

преди 4 години

Гласувайте си за ГЕРБ пак. Това да избереш Фандъкова, която само кръгъл *** може да не знае че не е нищо друго освен кукла на конци на Бойко Борисов, показва просто един пълен дебилизъм. *** си заслужават съдбата ! Гласувайте си за ГЕРБ !

22

точка

преди 4 години

Докато хората продължават да купуват жилища построени на места като "Манастирски ливади"без паралелно изградена инфраструктура,училища, детски градини и здравни заведения,този проблем си остава.

21

Мен

преди 4 години

Алооо а къде бляхте като купувахте коптор в квартал без никаква инфраструктура, паркове, детски градини и училища?! Купувайки там вие стимулирате точно този начин на развитие на града.

20

Хаха

преди 4 години

Умните хора преди да си купят жилище се интересуват и от това колко е устроен квартала където ще живеят. Останалите отиват да живеят насред нищото и почват да плачат, че нямало нищо. Ами като купувате да не сте спали, а да сте мислили а щом имате по хиляда лева за детска градина какво се оплаквате.

19

Анонимен

преди 4 години

Всяка провинцялна чапла идва тук за да снесе яйцето си! После да позаглади перата и хоп на "Витошка" с количката шеста употреба, останала от братчеда Райчо...

18

Анонимен

преди 4 години

Затова пък си имате презастроено гето... Кой ви кара да купувате апартаменти там? Израстнал съм в Борово и Стрелбище, имам и нови апартаменти в сградите на Бокал, но всичко там съм дал под наем. В тези гета да живеят провинциалистите!

17

Анонимен

преди 4 години

В София всичко е сбъркано, като си купуваш жилище в нов квартал отиди в общината и виж градоустройствения план имали някъде отредено място за детска градина, училище и т.н. За учителката е добре да живее в манастирски ливади, няма да има малки деца повече, но за младо семейство този квартал е кофти.

16

Анонимен

преди 4 години

Или как администрацията убива България ,бавно но сигурно,нарочно създават проблеми и после се мъчат да ги решат но максимално трудно и корумпирано!

15

там

преди 4 години

там в манастирските ливади са само богати програмисти с по десетки хиледи левове заплати.да си построат сами детски градини.

14

!

преди 4 години

Идват избори. Само казвам... Мислете преди да действате или бездействате!

13

..

преди 4 години

роден съм и израстнал в софия, но не мога да разбера редицата коментари под мен. много ограничено мислене бе хора..ама много, но не ми се обяснява за свободата на избор, 2019 година, ЕС, положението в държавата и тн. само мога да кажа, че и на мен ми е втръснало от кореняк софиянците,които освен да се гордеят с жилището си от 10 поколения и да плюят и злобея по хората- друга работа си нямат. масово ви гледам, че само простеете и докато не правите нищо, дори чергата пред врата няма да си изтупате

12

Начо

преди 4 години

Що за ливада трябва да си за да се набуташ в манастирски ливади.Като купувайте и пълнихте гушите на строители предприемачи толкова ли не видяхте че там няма нищо.по същата логика можеш да купиш на голо поле и после да викаш че държавата ти е виновна

11

Анонимен

преди 4 години

В малките градове и села, от където идват жителите на манстирски ливади има детски градини, които пустеят. Не намеквам нищо, просто казвам: връщйте се от където сте дошли, там имате всичко необходимо!!!

10

Добро утро!

преди 4 години

Драги "софиянци", които призовават хората от провинцията да не "прииждат" в София, вие ли сте оптималния коректив и ветропоказател кой и как ще живее живота си?Никой не би избрал т.нар. столица, ако управлението и ситуацията в държавата не го принудждават, а и финансово по повод оцеляване - задължават!Хайде диви живнотни от панелни блокове да не взимат отношение спрямо хора, които идват в София да работят и да издържат семействата си.Оскотели *** "софиянци" малко да се осъзнаят.