114

Анонимен

преди 4 години

Идеята е след като завърши паспортизацията да извикат Бай Тошо от оня свят да ви построи нови на мястото на старите

113

123

преди 4 години

Идеята е много хубава защото такова обследване, макар и не пълно трябва , защото след 50 на години експлоатация не се знае при панелките какво що. До тук обаче с хубавото, пътя към ада е постлан с добри намерения... Като излезе, че някъде има проблем , а то ще има все някъде как ще се процедира? Дали няма да се опитат да ни пробутат стоящите празни необитаеми апартаменти от свръх застрояването под предтекст , че блокът е негоден и не подлежи на ремонт.

112

Анонимен

преди 4 години

през новия сезон на стрижбата гласят данък "просто така" и такса "няма значение за какво"

111

Анонимен

преди 4 години

До СчетиНали си уж "счети" бе? Идеята не разбра ли че е да се съберат пари??? И че тоя паспорт ще си го завреш после в дъртата .... хах

110

Анонимен

преди 4 години

БОГ е решил: - "на територия България може да виреят само ЧУМИ по ***, ОВЦЕ, кози и крави и ПРЕСТЪПНИ ЧЕРВЕНИ ПРАВИТЕЛСТВА - точка !" Като не можете да мислите това е съдбата ви Божия !

109

Анонимен

преди 4 години

Ето как които и да са управляващи покриват пенсии и остава и за техния джоб.Неазависимо гробаджии ли са или бесепари.Те са от една каста.

108

Анонимен

преди 4 години

Вижте сега овчици подстригани, щом има медии като тази които да трият коментари изказващи истини и болки народни, значи живеете в държава под диктата на хунта или диктатор на който миналото му е престъпно и ненаказано, така, че млъквайте и знайте, че единственото ви спасение след като не можете да мислите и протестирате е отказът ви от гласуване на каквито и да са избори - това е и демократично и безопасно за страхлива и търпелива нация като ВАС !

107

House M.D.

преди 4 години

В заглавието се твърди, че всеки апартамент трябва да има паспорт, а в статията пише, че само сградите ще имат такъв. Кое е вярното твърдение?

106

Счети

преди 4 години

До чичо Гошо 108. След водомера е етажна собственост и там вече важат други правила и пак не е собственост на ВиК, а обща на всички и си разпределяте разходите. Можете да си направите застраховка за покриване на щети при подобни аварии. Паспортът нямам представа дали ще казва, че нещо трябва да бъде съборено, но ще дава информация на всеки собственик бъдещ или настоящ какво е състоянието на дома му. За мен идеята не е лоша, въпроса е как ще бъде приложена.

105

Пенсионер

преди 4 години

500 лв паспорт за изрядно плащани данъци и жилища придобити преди 50 и повече години. Що не се гръмнете. Няма да дам и една стотинка за вашият паспорт.Моята пенсия е 240лв.

104

Ф.С.В.

преди 4 години

Искаме си парите обратно от САЩ - да ги връщат тези 3 милиарда - самолети не искаме!! - и с тези пари да си оправят всички ПАСПОРТНИ ПРОБЛЕМИ- НАШИТЕ УПРАВНИЦИ!!

103

Анонимен

преди 4 години

Охооо пак ще го ядете, до тогава одавна ще си бачкам в Германия, ще ми хръднат на пуя.

102

чичо Гошо

преди 4 години

До Счети Чета внимателно какво си писал.Например"държавата не е длъжна да ни плаща ВиК ремонтите".Имах авария в къщи,но майстора от ВиК ми каза"аз съм само до водомера",другото си го плащаш.Аз много добре знам какво е атк15,акт 16 но въпросът е друг.Например идват "новата" комисия,гледат ми жилището и Аууу срок на експлоатация максимум до 2025 година.След това събаряш и строиш наново.С колите също-на всеки 5 години нова кола.Е ,а старите сгради с историческа ценност и крепостни стени какво?

101

?!

преди 4 години

Има ли нещо нормално в нашата държава?

100

До Счети

преди 4 години

Има стандарти, ЗАКОНИ, органи следящи за спазването на конструкции и инфраструктура, и санкциониращи такива.Ако са спазвани тези стандарти, проблеми не би трябвало да има.Въпросът е актове 15-16 са издавани на поразия след 1989Има доста страни в които данък сграда, с течение на годините намалява - логично.В БГ-не!А че хората си плащат за нови тръби, елинсталации и т.н. плащат си.Крайно време да има ефективни присъди за недобросъвестни строителни предприемачи.

99

Brei

преди 4 години

Нищо не вдявате...Това е измислено от някой като Дончев от герб. Целта е да се покрият загубите от сделката с американските самолети...Ако не ви е ясно те вече са платени.

98

Анонимен

преди 4 години

Щом сте богати на "УМ" / доказвате го на всички свободни избори до сега / значи сте богати и финансово и няма нужда днес да ревете тук какви данъци ви курдисват тези които сами избрахте ! Айде прибирайте се в "кошарата България" на територията на Б-ския полуостров и спирайте да блеете, че да не ядосате пожароопасният к'оч и водач на стадото - Б.Борисов !

97

Анонимен

преди 4 години

До Счетии какво бе ще я съборите ли после?

96

Счети

преди 4 години

До чичо Гошо. Когато прочета един такъв коментар, като вашия ми става ясно защо Господ ни е наказал с такива управници. Нито ме познавате, нито знаете каква ми е позицията относно ГРОБ, нито смятам, че обидите ви ще ви помогонат да ми промените позицията конкретно по този казус. Акт 16 означава, че сградата е въведена в експлоатация, но не казва точно колто време ще може да се експлоатира. Един такъв пасторт е някакво решение на този проблем.

95

Анонимен

преди 4 години

Само така Бат Боко! Стискай ги здраво за гушите тея прости българи докато си изплюят и последната стотинка в джоба на държавата ти! Пак да те изберат за "многая лета"!