395

Реалист

преди 5 години

До прав е. Колкото и да се правиш а интересен, ФАКТ е, че заведенията и магазиите са пълни и българинът масово почива по няколко пъти в годината и то предимно в чужбина.

394

Прав е

преди 5 години

Бедни в БГ няма, всички пенсионери взимат 6 000 пенсия, а работещите 12 000.Може да вдигнем още цените парно 500 лв, ток, 300, вода сто, данъци 2000.Каролев междугалагтически шеф на валутната вселенска федерация, обединяваща 2056 галактики.

393

експерт

преди 5 години

В България статистиката се ползва като пиян улична лампа.Не да му свети а да се подпира на нея като пикае.

392

Стойне от Чукурово

преди 5 години

Я съм един от 5те милиона бедни...не сме много,около 5 милиона само. Има и едни други които не са много богати. Тия с джиповете,частните хотели,яхти и самолети и такива като тоя тип дека дрънкат само глупости!!!

391

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 402Негов си проблем. Или да си повиши квалификацията и по-висок доход. Или да отиде в провинцията като продаде жилището. Ще си купи друго и ще му останат пари. Нееее! Тук съм се родил и трябва да ме издържате. Да ми осигурявате желанията. А, аз да мрънкам и да не се напъвам. С 350лв. живеят в Монтана и всяка година ходят на море с автомобила си. Дори цигарите не спират. Пенсионерите там теглят от банкомата пенсията и в ДСК веднага. Щото нямат пари? Мазало е 5-то, 7-мо на месеца.

390

Анонимен

преди 5 години

Тихо да не събудим българите...

389

местен патриотизъм

преди 5 години

До iceblast88Това е гаранцията за просперитет и развитие а не Партията - майка за всички!!!!!

388

???

преди 5 години

Луда работа ,много малко били бедните у нас ,а този дори е убеден в това...Нямам думи..

387

Анонимен

преди 5 години

КО

386

5 вековен опит

преди 5 години

До Обикновен българинАко сме имали читави царе през 14-ти век да ни управляват, нямаше да дойдат турците!Същото ни очаква и днес!

385

Анонимен

преди 5 години

С ТОВА ЗАКЛЮЧЕНИЕ КАРОЛЕВ Е НАПРАВО ЗА МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ ИАСКАМЕ КАРОЛЕВ,ИСКАМЕ КАРОЛЕВ,ИСКАМЕ КАРОЛЕВ

384

ined

преди 5 години

Кат зема гУлемата сопа само на Каролев ще ми стане.

383

дсфдс

преди 5 години

Значи - ако роднините ти помагат - ти вече не си беден?Това някакви 'родови критерии' за определяне на бедност ли е?Значи - ако сме 10 човека рода, двама работят за по 2500лв - и десетте не са бедни ??

382

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 391Лошата хигиена не е признак на бедност. А на манталитет, който обикновенно води до бедност. Преди години гледах сълзлив репортаж за изоставена самотна майка медицинска сестра. Показа на терасата печката и всичко около нея наслоено с почерняла мазнина и започна да се оплаква колко била бедна?! Медицинска сестра по професия! И всички и съчустваха! Подробност. Мъжът й бе избягал с другото дете от нея. Защо ли?

381

невъзвращенец

преди 5 години

До АнонименДнес в България се живее по-зле отколкото през османското!Тогава ходехме в чужбина да се учим и върнем при турците о не да мием улиците!

380

Стар Софиянец

преди 5 години

До 401 ДецентрализацияИ аз искам децентрализация. Не може 2/3 от събраните в София данъци да отиват в провинцията. Нека всяка област и община да си правят сметката. София не е слънце да огрее навсякъде.

379

Анонимен

преди 5 години

Оценявайки моята ситуация на човек живеещ в София със собствено жилище, за да не сме бедни трябва нетния ни доход на мен и половинката ми да е поне 4000 лева месечно, ако не и повече, т.е. две заплати по 2600 лева. При нетен доход от 2000 лева (две заплати по 1300 лева), ще трябва доста да пестим и да се ограничаваме. Не знам как успяват да живеят хората с по 500-600 лева?

378

Децентрализация

преди 5 години

До iceblast88Така всяка област-окръг да си правят сметката а не всичко да им отива в София!

377

Нормален българин

преди 5 години

До Реалист"Бедни са тези, на които средствата не достигат за нормален живот, а за нормален живот в България заплатите трябва да десетина пъти по-високи от сегашните заплати. Пенсиите също трябва да са около 5 пъти по-високи."Може ли седемнайсетина пъти повече да се дигнат заплатите, на мен за нормален живот, да живея нормално ми трябва поне 16-17 пъти по-висока заплата, и пенсиите ако може десетина пъти да се дигнат?

376

Мапов

преди 5 години

Корнелия Нинова е обедняла драстично.На какво прилича това...Всички се обогатяват,само тя горката едва връзва двата края. Да организираме дарителска кампания...няма друго решение.