17

Анонимен

преди 4 години

Сайт за русофили-българофоби.

16

Гост

преди 4 години

Асен Агов, когато бях ученик този идваше в училище да ми обяснява как трябва да вляза в Комсомола и след това да съм член на Партията. ***!

15

Турчин

преди 4 години

Тази година бях н почивка в Турция и най много руски туристи съм срещал как бедни а на почивка?

14

Анонимен

преди 4 години

Бедни , ама са си купили по един апартамент на бетономорието . А ние и даже не можем да го помиришем

13

Анонимен

преди 4 години

какви бедни бе? в моята кооперация в бургас половината жилища са на руснаци, имат си и грастроном долу. по цяла европа обикалят млади ***. а германците по богати ли са? американците как са? за бугарищанците нема да питам.

12

бл.134 в Зап. парк

преди 4 години

Няма що .Обаче имат държава и са горди с нея .А я да се видим ние : полудържава , маса пари на кредит , полупустинна територия и предстояца конституция с автономни теротории и няколко официални езика.*** на 6 морета

11

Анонимен

преди 4 години

След 70 г. комунизъм е най-нормално да сме бедни.

10

ХА-ХА-ХА !

преди 4 години

20 години Путин на власт. Руснаците по-бедни ? Надали !Ама, Русия по-силна. Мнооого по-силна !Ако познавате руската душевност ще знаете, че за руснака е по-важно държавата му да е силна във военно отношение, отколкото той да кара по-модерна кола например.

9

ined

преди 4 години

След 10 години власт на ГЕРБ и Бойко Борисов българите са още по-бедни

8

Анонимен

преди 4 години

Поредната лъжа и партенка - руснаците по-бедни?!?Вземете заплатите от времето на Елцин и ги сравнете със заплатите им при Путин преди така наречените санкции и лъжата ви ще светне като от електрожен.Сега са се напънали всичките двуличници от Запад да пречат на руската икономика и пак има ръст, макар и малък. Естествено, че заплатите им намаляха, но пак са по-големи от нашите.Абе що не пуснете Още една лъжа - 10 години с Борисов и както той казва - само напредък и просперитет за българите?

7

Анонимен

преди 4 години

Трърдение че по времето на Елцин руснаците са били по богати отколкото сега, говори че въпросния е неграмотен и няма никаква идея как се работи с статистика. Съответно няма никаква идея как се проверят такава информация.

6

Хмм

преди 4 години

Когато плюят СССР всички скачат в защита, когато плюят България няма кой да я защити.

5

ШМАТКА

преди 4 години

Брех таз Русия на всички като тоя пречи! Скъсаха се да ни наливат в главите колко зле живеели ,какви войнолюбци били и колко заплашвали света! Пък вие с краварите сте най-хубавите -ами докажете го,но няма как да стане ,защото всеки ден се събуждаме и лягаме с простотиите ви!

4

Анонимен

преди 4 години

Хаха по бедни ,да ама не, виж ние сме по бедни със сигурност!

3

Анонимен

преди 4 години

Обикновени русофоби-фашисти. Не сме ги чули нищо да кажат срещу Хитлер, Мусолони, Франко и Салазар, които управляваха по фашистки Испания и Португалия до средата на 70-те, срещу военната диктатура в Гърция до 70-те, срещу военните режими в Турция.

2

До 2

преди 4 години

Ами, не.

1

Анонимен

преди 4 години

Не ви ли омръзна да плюете Русия?