31

Анонимен

преди 5 години

Ердоган да не е будала?Знае какви ракети да купува феса,макар да има нов модел С-500 вече.Сега и СУ-35 щял да взима,абе знае нещо чалмалията затова се превъоръжава хитреца с руско оръжие.Интереса клати феса!

30

Анонимен

преди 5 години

До АнонименЗа какво са им телевизори на руснаците, като пият водка и получават халюцинации, все едно е телевизия.

29

Държавата Лайнярия

преди 5 години

До Анонимен 25"Русия е поне 50 години по непред от САЩ 'САЩ и Русия са що годе на едно ниво и никога няма да допуснат да стане война помежду им. Всеки от тях е на ясно че победител няма да има! Спрете с детинските ви перчения защото с това доказвате чисто и просто (милиционер) вашето плиткоумие!

28

Анонимен

преди 5 години

До АнонименАМА РУСИЯ РЕВА, СССР РЕВА, СЕГА РУСИЯ ПАК РЕВЕ, ЗАЩОТО БРИТАНИЯ ИМ СМАЧКА ФАСОНА.

27

Факт

преди 5 години

Военните техологии на Русия превъзхождат американските.

26

Анонимен

преди 5 години

До АнонименУКРАЙНА ПОСТАВИ НА КОЛЕНЕ ВЪШЛИВАТА РУСИЯ.

25

Анонимен

преди 5 години

До Анонименда, русия е по-напред от САЩ по пиене на водка и простотии на публично място

24

До 25

преди 5 години

До АнонименЕдинствената страна разработила тектонско и психотронно оръжие е Русия, ама кой да се поинтересува, то CNN и USA Today нямат тая информация.

23

Божидар

преди 5 години

До 15Слез малко на земята. Ако руската армия се активира, за 48 часа ще влезе в Киев. Тези от укрофашистите, които успеят да се спасят, имат уредени имоти във Флорида. "Борците за демокрация" от САЩ ще ги възнаградят за това, че изгориха в Одеса 50 невинни човека. А на такива като теб "с Хитлер в сърцето" малко ви беше Народния съд...

22

Анонимен

преди 5 години

Абе в ракетите е цялата игра,другото е скрап.Ние наще ги нарязахме навремето за старо желязо и сега сме със свалени ***...

21

V

преди 5 години

Трябваше да направят конкурент на ф35 .Този самолет е с много лоши показатели .Дори незабелижимоста му не може да се сравнява с ф22 .Много лесно е да се пробие пазара там .Китайците са усетиха и макар и с руски двигатели работят в тази посока J31 Скоро и изтребители ще почнем да купуваме от Китай

20

Анонимен

преди 5 години

Първата газ по Северн поток 2 ще потече за Нова година.

19

Анонимен

преди 5 години

Крим е руски. Русия владе Черно море. Донецк и Луганск, индустриалното сърце на Украйна де факто са руски, скоро ще бъдат руски и де юра. Останалата част от Украйна - мерси, САЩ да си я вземат за щат или ЕС да я осинови да я направи членка.

18

Анонимен

преди 5 години

До БожидарАми Фюрера рева, Наполен рева, шведите реваха, турците и те. Жълтуркофците и те реват, острови искат обратно.Който се е сбил с руснак винаги е ревал.

17

Анонимен

преди 5 години

Русия е поне 50 години по непред от САЩ технологично. Със 16 пъти по-малък бюджет и пъти по-малко самолети и военна техника единици от САЩ успява да постигне военно превъзходство не само над САЩ но и над НАТО благодарения на интелектуалния си потенциал и високите технологии които разполага.

16

Анонимен

преди 5 години

До АнонименОСКОТЕЛИ РУСОФИЛСКИ ПРОШЛЯЦИ, ЕДНА УКРАЙНА ВИ БИЕ.-------Въшлива Украйна без Крим и Донбас?! Новият ви партньор в ЕС, вземайте си я, ама първо ги спасете тия полско-лвовски мизерници от глада.

15

Божидар

преди 5 години

Като гледам как янките обграждат Русия с бази, май не са си чели уроците по история... татари, поляци, шведите на Карл XII, прусите на Фридрих Велики, османски турци ли не бяха, Наполеон, Хитлер... братушките не си поплюват.Руски дух и руска сила! Тва не ви са п.сраните тюлени от "Доналд Кук". Кофти е, че българите лесно се поддават на чужди влияния, за което е писал още Паисий. Сега пак са на страната на Англо-Саксия.

14

Анонимен

преди 5 години

Сега Русия е по-слина защото не трябва да влачи на гърба си СССР и Варшавския договор. Сега пито платено.

13

Анонимен

преди 5 години

ОСКОТЕЛИ РУСОФИЛСКИ ПРОШЛЯЦИ, ЕДНА УКРАЙНА ВИ БИЕ.

12

Евроатлантик

преди 5 години

Със скоростта на модернизиран F-16 Block-70V - напред към светлото евроатлантическо бъдеще.