9

А Минималната РЗ?

преди 4 години

Кажат ли, че Средната РЗ е скочила, значи ще вдигат заплатите на депутатите и министрите. Над 30% от работещите получават Минимална РЗ, други са около Минималната РЗ, но за това мълчат.МРЗ трябва да стане 700-800лв нето още сега.

8

Софиянец

преди 4 години

Тази статия да е чете така - "Данъци върху реалните си доходи плащат само тия наивници от ИТ индустрията, заетите в строителството и хотелиерството масово се осигуряват на минимална заплата". миналата седмица един симпатяга ми поиска 4500 лева за боядисването на хол, кухня и коридор + поправката на 3-4 пукнатини колкото косъм. Повтарям 4500 лева. Работа за 2-3 дни наааайййй-много. Замислям се, да взема по една четка и маламашка и за започвам. За какво учих в университет 5 години не е ясно.

7

BayBay

преди 4 години

Още един уебсайт, който ме отказа завинаги от това да му "правя трафик". След като за втори път в рамките на 7 дни чета за заплати. Господа и госпожи журналисти или се разтъпчете навън (нищо, че е топло) малко да разберете истините или спрете да ни публикувате статистически данни, които може всеки един средно грамотен да си прочете на уеб платформите на съответните агенции, дружества и т.н. Това не е журналистика. Желая ви прекрасен живот!

6

Анонимен

преди 4 години

Бруто 1253 лв. = нето 972,30 лв.

5

Анонимен

преди 4 години

Смех в залата...

4

Анонимен

преди 4 години

Заплатата може да е скочила, но инфлацията е скочила двойно...Стига сте лъгали лековерните с популизми.

3

Жоро

преди 4 години

Шефът яде кюфтета, работникът яде картофи, а средностатистически и двамата са яли мусака.Айде стига вече с тия поръчкови статистики.

2

Гост

преди 4 години

Къде живеете, мили анализатори?!

1

TiNo

преди 4 години

Толкова.На 1200 съм в Сф