119

инженер

преди 4 години

и на мен ми беше чудно защо в Благоевград ми даваха 250 лв а в Турция стартово 3000$ама вече не се чудя толкова колко дават толко и ке бачкам

118

Анонимен

преди 4 години

Търся пазачи на автокъща заплата 2000лв

117

Ай ти

преди 4 години

Интересно. Силно негативна реакция има към предния ми коментар. Оплакват се хората, че са ниски заплатите. Казваш им: ей там има пари, отидете и си ги вземете. Пък те - недоволни.Няма да започнете на 5к, но всичко с времето си. Работата е интересна и разнообразна. Пробвайте. Btw, aмериканските компании дават и акции или опции също така.

116

Анонимен

преди 4 години

Хора в БГ програмистите работят в аутсорс фирми. Иновацията е много малко. Има и държавни поръчки. Резултатите са видими. Какви са тия заплати от Сиатъл и Сан Франциско които се цитират. Относно средната заплата написана тука .. дано повече хора да я взимат.

115

ПИЧ

преди 4 години

В сивият сектор в СФ. заплатите са в ПЪТИ по високи ! Аз съм ..ЗА СИВИЯТ СЕКТОР !!!!! защото ДЪРЖАВАТА ни прекарва !!! Когато прохождаше частният бизнес . ДЪРЖАВАТА ме караше НАСИЛА да се осигурявам но 2 МИН.ЗАПЛАТИ....едва оцеляхме.....А СЕГА аз искам да се осигурявам на 10 ПЪТИ МИН. заплата .ДЪРЖАВАТА ми казва - НЕ МОЖЕ .ЗАЩО ????...еми защото пенсията ти ще стане над 10 000 лв ???....ЗАТОВА - ДА на СИВИЯТ СЕКТОР !!!

114

Анонимен

преди 4 години

Народ не остана Еейййййй.......за какви заплати,за какви пари пусувате тук?Държавата си заминава пред очите ни,вие с пари сте тръгнали да лъжете народа!!!!!Не сте ли се питали някога,каква кръв тече във вените бе? За пари и продажници тръгнали да ми говорят!!!

113

Анонимен

преди 4 години

Абе кви са тез голями заплати бе аз в София продавам весници и редко минавам над 1000лв

112

учуден

преди 4 години

3000 лева за София, защото има значителна част от заплатите, които са в диапазона 2-3К, не повече. Но отделно, от това, те не са повече от 50 000 от заетите в София. Всички останали сектори, средното възнаграждение е около 90 лева, така, че малко сметките не излизат, ако имаме 500 000 работещи на средна заплата около 900 лева и само 50 000 на 3000, та интересна е тази стъкмистика.... Може би е предизборен трик, за да ни покажат, колко са направили за нас управляващите.

111

Анонимен

преди 4 години

А зам. областния на Смолян ми викаше, че щял да го прави града "Швейцария на Балканите"... Като спрат да си гонят младите с тези заплати и 2 работещи предприятия - тогава ще спрем да сме на дъното на тази класация !!! ...

110

учуден

преди 4 години

НЕ знам, но откакто ни управляват от ГЕРБ , статистиката стана изцяло стъкмистика!! 4то място за равнища на заплатите за гр. Враца?!? 1700 лева средна заплата в София?! То бива лъжи, ама чак толкова... Първо, Враца е един от най-бедните райони на България , където освен, че възнагражданията са ниски, се отличват с абсолютно нежелание на фирмите да плащат пълни осигуровки. Така, че тази статистика няма как да я вярна най-малкото поради тези два факта. София. Да, програмистите взимат средно около

109

анонимен

преди 4 години

Ще ви тресне Господ, и тези със 7000, и с 4000, и 3000, че и 1700 лева заплата! Ще се наядете най-накрая! Превъзнасяйте се със скъпите си коли и почивки и колко велики програмисти и бандити сте, но това няма да е вечно!

108

Анонимен

преди 4 години

До служител - Какво ни убеждаваш как едва ли не вече всички са милионери. "Автопаркът" в София и страната преимуществено това са коли втора ръка трета употреба. Има някаква по-заможна средна класа, но не забравяй, че IT специалистите са 2-3 процента от работната ръка, а също че има и бедна класа и тя е най-многобройна. А междувременно цените на ток, отопление и т.н. си растат и все се гонят със заплатите

107

Pen

преди 4 години

Брех тази средна заплата как започна да се вдига преди избори.... :D :D

106

Анонимен

преди 4 години

Продавам на зеленчуковата борса и се скапвам за няма и три бона а имам колеги които не връзват и две хилки

105

Работещ

преди 4 години

Здравейте,Стига с тези глупости.Тези заплати ги взимат в IT сектор, Фармация и чужди фирми !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Масово хората работят за нищо пари,до 1000 -1200 а как се живее .....Ток,парно ,вода и всички тези разходи????????????????Скъпите коли - лизингови .Има много богати и бедни , средна класа НЯМА.

104

Az

преди 4 години

За съжаление тук келнерка във вървежно заведение взима два бона а професор шестстотин

103

ЦРУ

преди 4 години

До Анонимен 97.....ЕХОООооооооо .....миналата година с УКАЗ на Путин мин. раб. заплата в Раша е определена на равност. - 270 лв. ......РАВНОСТОЙНА на 270 ЛЕВА !!! разбра ли беееее русофил отнесен .....ама какво ни интересува *** - ние сме в ЕС !

102

анонимен

преди 4 години

Ето заради тази несправедливост: едни да преяждат и да се развличат по курорти и заведения, да джиткат скъпи коли, и да парадират с това, а други да изнемогват, да работят, и да не могат да си хранят децата, да ги заведат на почивка, Господ ще ни тресне!

101

пак

преди 4 години

Това е фейк нюз...

100

Анонимен

преди 4 години

Нещо сте се объркали в коментарите. Всеки говори някакви суми все едно са факти. Всичко зависи от обкръжението ти. Моето е на хора с високи доходи (4000+ чисто). Познавам един куп хора, чиито обкръжение имат заплати около 1500 лева (София). Аз да речем живея в "балон" и като се огледам наоколо - скъпи неща. Друг живее в съвсем друга реалност. Всичко е относително. Няма нищо абсолютно.