160

Анонимен

преди 4 години

На русофобите IQ то може да е и под 10. Спомням си по Нова година, когато руснаците подариха елхата на София, че фобите ходиха да протестират. Влязоха в историята с първия организиран протест срещу Елха. :)) Не мисля, че индивиди с IQ повече от 10 могат да протестират срещу елха.

159

Реално

преди 4 години

Ф16 - скрап за милиарди купени чрез тежка корупция!

158

Анонимен

преди 4 години

Някой да е очаквал критики от САЩ, че им изкупваме старото желязо?

157

Анонимен

преди 4 години

Значи който не е за Ф16, а е за доста по модерния и евтин ШВЕДСКИЯ грипен е агент на Кремъл. Според фобите Швеция и РФ са една държава. Въпросът за е колко е IQ-то на фобите? А-10 Б-13 В 15 С- 18?

156

Анонимен

преди 4 години

Американската наглост е брутална и съизмерима само с тази на любимците на сороос със силен слънчев тен. Честито и на вас изнудвачи.

155

Анонимен

преди 4 години

Поздрави ли му пратиха на нашенеца?А поканили го Тръмп на среща? Колко пъти лично се видяха по негова покана?Отговорът на питанката е достатъчно показателен дали изобщо го уважава и защо. Иначе статии и мнения по въпроса за поредното изпълнение на поредната западна заповед, с която се оголихме до кожа, няма да чете - безсмислено е.

154

Анонимен

преди 4 години

дали някой наистина си мисли че американците наистина са ни ПРИЯТЕЛИ ..яма верно ли .кое точни ни сближава с наюе американси освобобители..с хляб и сол ли ще ги посрещаме или с продажни политици

153

Анонимен

преди 4 години

Българите са били винаги роби през цялото съществуване на този народ и такива ще си останат.

152

Анонимен

преди 4 години

само не разбрах от кой ще се пазим или кой щве нападаме с тези самолети ..ако ще нападаме братска Русия..БОГ ДА НИ ПАЗИ с тези стари черупки ..

151

Анонимен

преди 4 години

само не разбрахме защо Словения платиха с 20% по малко ...тех дали са ги поздравили ??

150

toddg

преди 4 години

Поздрави и от българския народ.С наши пари си купи индулгенция срещу закона Магнитски.Голям гявол,голям ПОЛИТИК.

149

Анонимен

преди 4 години

"Поздрави за Бойко Борисов от САЩ за покупката на F-16"Поздрави! Как само излъзга електоратя с 4 милиарда! Аххх, красавчик! :)))

148

Маркуча от Банкя

преди 4 години

Сами може да прецените как 400 бойни самолета преди 1989 г. са гарантирали сигурността и защитата на територията ни и как днес 15 бойни самолета я гарантират. Както и да го правят, факт е, че това е равносметката от реформата, модернизацията и трансформацията на авиацията у нас.

147

Маркуча от Банкя

преди 4 години

Само за сравнение през 80- те години Българските ВВС разполагат с 224 МиГ 21; 90 МиГ 23; 4 МиГ 25; 22 МиГ 29; 23 СУ- 22; 31 СУ 25; или общо 400 бойни самолета. Към тях трябва да добавим и 44 бойни хеликоптера Ми-24 и 18 Ми- 8. Съгласно Конституцията на Р. България чл. 9 постановява, че въоръжените сили гарантират суверенитета, сигурността и независимостта на страната и защитават нейната териториална цялост.

146

до 170

преди 4 години

Не ти вървят внушенията вече, много се изтърка, пък и никой не ти вярва.

145

Анонимен

преди 4 години

Новините около тези самолети стават от ден на ден по-фалшиви и абсурдни, а фокусът се измества още повече от основния факт : а той е, че има едни 50млн. долара за "усвояване" под формата на комисиона от сделката сега. Много важно е да е сега, защото утре тези хора няма да са на власт и никой няма да ги помни!

144

Анонимен

преди 4 години

Малко са стиснати. На мен някой ако ми подари 2 млрд, не сайт с поздрав ще му поръчам, ами и голяма торта, уиски и по едни бонбони за всички, които са го подкрепили в решението.

143

Анонимен

преди 4 години

Е как да го не поздравиш, юнака! И на мен някой да ми изсипе 2-3 милиарда суха пара ей тъй заради кафевите ми очи не само ще го поздравя ами и сФирка ще му врътна!

142

Анонимен

преди 4 години

Един Ф-35A струва $85 милиона. А ние за колко купуваме ф-16 ?

141

До 158

преди 4 години

В Ю.Каролина са паркирани приземените ф-16 и много други отпаднали от въоръжение в САЩ. Завод още няма. Пък може и да поизмият и пребоядисат старите,да им турят по едн нов комп и да ни продадат за нови.