31

Анонимен

преди 4 години

Защото в бг всеки инвеститор бива смачкан от държавата и мутрата прокопиев. Пример - Исторически парк, в който са вкарани 70млн.лева и имаше потенциала да възроди туризма,поради договори с китайски и японски туроператори за 400 000 туриста годишно, вчера беше закрит от прокуратурата, а инвеститорите му вкарани в ареста... междувременно въпросните туроператори се отказаха от договорите.. дори по турско робство бг бизнесът не е бил мачкан така...

30

Анонимен

преди 4 години

Преди 30г бяхме 30 ти по икономически показатели.Сега сме 73.,Бил съм и в Румъния,Македония и Албания и Сърбия те ни изпреварват във всичко.

29

Анонимен

преди 4 години

24 ти не си наред Оршеарски изтегли 1 милиард който отиде за пенсии и заплати. Бойко изтегли 16 милиард който отиде за самолети и саниране на 200 блока, от които половината прокапаха.

28

ай сиктир

преди 4 години

При избор измежду четири държави според изнесеното в пресата беше ясно, че няма да ни огрее. Въпроса е, че и сами да бяхме от VW щяха да предпочетат някоя друга пета държава.

27

Tehd

преди 4 години

Инвестиция в България ли?

26

Анонимен

преди 4 години

Наследството на едногодишното управление на Орешарски ще тегне върху хилядолетното управление на ГЕРБ като черна сянка.

25

Анонимен

преди 4 години

До Професор"Да живее нашия велик вожд Генерал Борисов!"Той си живее много добре и без твоите пожелания. Ние сме тия, дето живеем зле и рано или късно ще ни прогонят от България към държави, дето се работи и живее нормално.

24

Анонимен

преди 4 години

в тая корупция ли да дойдат?...

23

Анонимен

преди 4 години

ние имаме два важни коридора да направи - В номер 4 идин -Солун и номер 9 Русе - Кавала и 30 години не можем да ги направим - с Румъния ще ни сравняват....

22

Анонимен

преди 4 години

Съвсем нормално е Германската Ислямска република да инвестира в Турската ислямска република.

21

Професор

преди 4 години

Това е наследството на експеримента Орешарски. Изтеглиха милиарди комунистите. Сега Бойко хем купува нови самолети, плаща заплати и пенсии и дългове. Като не достигат пари какво да се прави теглят се нови заеми но в доста по малък размер и с ниска лихва. Страната се развива успешно. Изпреварваме страни като Румъния и Гърция по икономически показатели. Милиони българи се завръщат в родината. Виждате има и огромни инвестици, нови заводи ето Фолксваген ще строи завод.

20

Анонимен

преди 4 години

Като цяло статията е тенденциозно антибългарска, но това не е нищо ново за DW, но това с което Турция печели е милиарди евро държавна помощ която ще предостави VW, от безплатен терен, до поемане на разходи за осигуровки на работниците и т.н., та чак и до гаранцията за закупуване на 50 хил. автомобила от турската държава. Иначе там корупцията е на доста по-високо ниво от тук, обставката в Турция е нестабилна, в конфронтация с ЕС и САЩ, но VW си решават.

19

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 13По море, затова избират пристанищен град. Да не мислиш, че ще превозват автомобилите си с автовози, когато има морски транспорт?

18

Анонимен

преди 4 години

Защото Турция е извън Европейския съюз, не се съобразява с партньорите от НАТО, купува руски системи С-400 за осигуряване безопасност на бизнеса и прави руски проекти като Турски поток и строи руски ядрени електроцентрали.

17

Анонимен

преди 4 години

абе била зад нас Румъния....ама преди 15 години. познава хора които ежегодно ходят в Румъния и са ми казвали, че веднага се познава че минаваш Дунав - пътят става съвсем друг, чист и гладък без дупки, а полицайте гонят за нарушения.

16

Анонимен

преди 4 години

и тъй като сме бедни, няма да инвестират тука, за да си останем все така бедни... нямам думи, за европа сме една кофа за *** им... каква ни е ползата започнах да се чудя, освен за политиците ни и семействата им да се облажват покрай разни програми...

15

Анонимен

преди 4 години

Щото сме прости, Много просто.

14

Анонимен

преди 4 години

Защото в бг всеки инвеститор бива смачкан от държавата и мутрите. Пример - Исторически парк, в който са вкарани 70млн.лева и имаше потенциала да възроди туризма,поради договроите с китайски и японски туроператори, вчера беше закрит от прокуратурата, а инвеститорите му вкарани в ареста...

13

Анонимен

преди 4 години

Защото виждат на какво прилича държавата след 10 години гербава мафия.

12

Анонимен

преди 4 години

Като видя какви са ни "патриотите" и на мен ми иде да се махна от България.