114

Анонимен

преди 4 години

Най- вероятно САЩ ще ни пробутат стария блок 40 на цената на блок 70.

113

Анонимен

преди 4 години

До АнонименБлок 80 са по-мощни от Ф35 но не са произведени още.Ф35 е 1 милиард само един самолет. 8 са 8 милиарда. Блок 70 също не е и тестван добре и дано не стане както със совалките и с боингите, които изгоряха.

112

Анонимен

преди 4 години

Тате ни купи самолети с нашите пари за висшету.

111

Анонимен

преди 4 години

За този планомерен геноцид срещу българския народ съвсем скоро ще има възмездие и на всички управлявали след 89 г не им мърда Новия Народен Съд.

110

Мен

преди 4 години

До Тонката не че сега не сме колония че и окупирана има си техни бази преди поне тази екстра липсваше само инструктори бяха

109

селянин

преди 4 години

Осмте чайника ще вършат добра работа в селското стопанства за пръскане и наторяване на селскостопанската продукция !

108

Анонимен

преди 4 години

ВЕЧЕ Е ОКОНЧАТЕЛНО ЯСНО,ЧЕ ИСТИНСКАТА УПРАВЛЯВАЩА КОАЛИЦИЯ Е ГЕРБ,ВМРО И ДПС,ТЕ СА И ПАРТИИТЕ КОИТО ЩЕ ДОКОПАТ КОМИСИОННИТЕ ОТ ТАЗИ КОРУПЦИОНА СДЕЛКА ,А ОСТАНАЛИТЕ БСП,АТАКА,НФСБ И ВОЛЯ СА САМО ПЪЛНЕЖ ЗА КВОРУМА И ЧАКАТ ТИКВАТА ДА ИМ ПОДХВЪРЛИ НЯКОЙ И ДРУГ ОГРИЗГАН КОКАЛ.С ЕДНА ДУМА В ПАРЛАМЕНТА ИМА 240 АЛЧНИ АНТИБЪЛГАРСКИ ПРОДАЖНИЦИ ,КОИТО ЗА ПАРИ И ПОСТОВЕ И МАЙКИТЕ СА СИ ПРОДАЛИ.ТОВА Е ГОРЧИВАТА ИСТИНА ,А ВИЕ ПАК ИМ ГЛАСУВАЙТЕ ПО ИЗБОРИ И ПАК СИ ПЛАЩАЙТЕ ДАНЪЦИ НА ТАЗИ ПАРОДИЯ НА (ДЪРЖАВА)

107

Анонимен

преди 4 години

За 8 стари самолета оревахте орталъка, ами ако бяхме купили новите Ф-35 тогава какво?

106

jojo

преди 4 години

tui prustinci masonsko li i

105

пак...

преди 4 години

бой по главата на Нинова! И с тая мисия не се справи! Давай, мойто момиче! Дърпай здраво надолу "старицата столетничка"!!!!!!!

104

мдааа

преди 4 години

САЩ правят така, че България да купи изтребители, които са нужни за целите на САЩ използвайки България.Имайки предвид и ситуацията с напрежението в отношенията между САЩ и Турция, при налагане на санкции заради С-400, САЩ могат да започнат да прехвърлят инвентар от турската си база у нас, а там има бомби В-61(ядрени бомби), които Ф-16 могат да носят. САЩ ни продават скъпи самолети, а след това могат да ни докарат и ядрени бомби.Честито мишени на руски ракети!

103

Анонимен

преди 4 години

Да ви препотвърдя дано,геополитическата ориентация!Г ъ з олизци..

102

Не разбрах

преди 4 години

До Анонимен"Не Народното събрание, а коалицията ГЕРБ-ДПС-ВМРО."Ти кой чакаш да гласува? Комшията ти Пешо?

101

Анонимен

преди 4 години

До ТонкатаДокато ги докарат, софтуера им ще остарее и цената им пада на 50 %. Доста по-евтино беше с дронове. Лошото е че народа ще плаща доста за скъпи играчки както стана с компютрите на НАП.

100

Анонимен

преди 4 години

До ДемократНе се измъчвай. Всички са от едно котило и никога няма да зададат неправилен въпрос. Или ако го зададт то винаги, абсолютно винаги е постфактум.

99

Джон

преди 4 години

20% ли е ДДС на хранителните стоки? В Германия е 7%, затова в бегето имате пари за чисто нови самолети, а немците хвърчат със стате кошници.

98

Анонимен

преди 4 години

Вл Заимов дори обграден от всякъде с германски търговци, гестаповци и фашисти има смелостта да покаже среден пръст на Зар Борко, а тука цистерната с мас-без да се е качил на самолета плаща 100% от цената. Нека да е най-добрия самолет ама има др еФки които са в действие и са перфектни за Латинска Америка,за арабските условия, за северните условия или за територията на Украина и Черно море. Много слаби бяха защитниците на зделката. Заложиха отказване и плащане на неустойка.

97

Анонимен

преди 4 години

Трябва да се признае на селянина от Герман, че е безкрайно т.по парче.

96

Анонимен

преди 4 години

Просто пенсионерите ще трябва да си планират един гладен ден в седмицата, за да може да отгладуват самолетите. Те и без това прекалено са се охранили.

95

Анонимен

преди 4 години

И ВМРО ли се наредиха до ДПС?Лика прилика, цуни гуни политик ***