57

Хмммм

преди 4 години

Сега. Това момче е на 20 г сега. Проста задача по математика - на колко години е бил през 2012 г (годината в която хакера за пръв път е "пробил" НАП)???А) на 26Б) на 3В) на 13На вас оставям да прецените дали е могъл тогава да е вече хакер...

56

Анонимен

преди 4 години

Добре де един път направил сайта на МОН достъпен с личните данни на хиляди .Сега на цялата държава личните данни показва на бандитите .Ми нека му дадат медал че объркава държаваният апарат на цялата държава .Или то няма държава тука?Ако беше станало в Америка десет доживотни да не се рови където е забранено .Доживотен затвор без достъп до интернет и телефон .

55

Ами така е..

преди 4 години

ТЕЗИ МОМЧЕТА ТРЯБВА ДА РАБОТЯТ ЗА БЪЛГАРИЯ И ГЕРБ.ТОВА СА НАШИ УМНИ И КАДЪРНИ ДЕЦА. ТРЯБВА ДА ГИ ЗАЩИТИМ И ПОДКРЕПИМ! ТЕ СА БЪДЕЩЕТО НА БЪЛГАРИЯ!!!!!

54

Анонимен

преди 4 години

Сега всеки българин е убеден, че всеки 20 годишен с Комп може безпроблемно да хакне всяка държавна институция. Не всеки, ама как мислиш, че си купих айфон ?

53

Анонимен

преди 4 години

Как смееш да говориш така за момчето бе еййййКлощар бил! Сега трябва да т насъди за накърняване на достойнството ...

52

Анонимен

преди 4 години

да се изгони руския посланник - путин е виновен

51

Анонимен

преди 4 години

Предлагам да се растреляя веденагга .В арабският свят им режат ръцете на крадците а тука им намират работа да крадат .Скапана система факт .Само смърт за крадците ги стреска и без това не правят нищо освен да крадат лични данни .

50

Анонимен

преди 4 години

Човекът е бял хакер, а тв го обвиняват, че е черен... нещо като Майкъл Джексън на хакерите

49

Анонимен

преди 4 години

за да няма аткицялата гербава неука и крадлива помия да се пусне в ***

48

Смех в залата

преди 4 години

Всеки ден стотици български хакери пръснати по света кракват стотици хиляди банкови сметки и правят ЦРУ и КГБ за смех. Та някой от всичките с мощен рутер и с разбит WiFi, с фалшив ник, мейл и семейно положение и много сериозен VPN домашно производство е думнал НАП за бъзик . Сега се смее от някъде на простата тиква от Банкя и подчинените му тъпунгерчета от национална сигурност... , а на пеленачето Бойков му вдигат акциите.

47

Анонимен

преди 4 години

Много добре скроенна акция. И Българския шаран веднага лапна примката. Това се случва ден след като парламента отхвърли машинното гласуване.. Случайно??! По всички медии се тръби високо колко несигурна е държавната електрона система!! Чудесно и много удобно за противниците на на машинното и електронното гласуване. Ура! победа! Сега всеки българин е убеден, че всеки 20 годишен с Комп може безпроблемно да хакне всяка държавна институция. Край на всяка мечта за е-гласуване!!

46

Въпрос

преди 4 години

Дали е той или друг, факт ли е?След като някой е открил пробиви на два пъти и ги е посоччил, значи си търси по-високо платена работа.

45

До 40

преди 4 години

Баце, не си ползвал VPN, личи си. Всъщност, ако си пуснеш OpenVPN от вас и се връзваш с него през която и да е публична wifi, целия трафик ти се криптира, така че собственика на wifi да не те слуша. Tor в основата си е VPN, само че минаваш през много ендпойнти.

44

SS

преди 4 години

ЕТО ТОВА СЕ КАЗВА ДА СИ ПРОПИЛЕЕШ ТАЛАНТА.АКО ИМАХ НЕГОВИТЕ УМЕНИЯ ЩЯХ ДА НАПРАВЯ ПАРИ.

43

българин

преди 4 години

До 21 "привет от Германия"! Браво бе т р о л ч е на ГЕРБ! Веднъж да напишеш нешо вярно! -:) Няма мърдане пред истината! А що не пишеш истината и в останалите си "платени коментари"? Достоен си за съжаление! Леле леле!

42

Анонимен

преди 4 години

ЗА ДА НЯМА ПОВЕЧЕ КИБЕРАТАКИ ТРЯБВА ДА ПРАТИМ ВСИЧКИ КОМУНИСТИ ПРИ ЛЕНИН.

41

batmario

преди 4 години

Местни избори-2019

40

Анонимен

преди 4 години

БЕСЕПЕТО НА САТУРН, ХАКЕРА В СИБИР

39

Привет от Албания

преди 4 години

Голямият майтап ще бъде,ако утре или в следващите дни изтичането на информация продължи.Тогава какво ще кажат,а?Очакваме с нетърпение развитие на паролата "ВИНЕТУ"

38

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

СОЦИАЛИЗМА ВЪРНА ДЪРЖАВАТА ТОЛКОВА НАЗАД, ЧЕ ДОРИ 30 ГОДИНИ СЛЕД НЕГО ЕДИН ХАКЕР МОЖЕ ДА Я ПОРУТИ.