142

Анонимен

преди 4 години

"Борисов за теча от НАП: Имаме уникални мозъци, трябва да ги привлечем"Баце, твоят мозък къде се е изнесъл за да го привлечеш обратно?

141

Анонимен

преди 4 години

Програмистчето е поласкано. Няма как, щом г-н Премиера го е похвалил, да не се почувства за значим и за по-по -най от другите. Е, по мои скормни наблюдения познавам такива, които се имат за нещо повече от другите хора , близки и прятели и др, са предимно нещастници, осмиващи и презиращи България и българското. Да ми е честито на програмистчето. Друг е въпросът- дали е нормално престъпници да бъдат възхвалявани, а съвестните да бъдат обвинявани и обиждани?

140

Анонимен

преди 4 години

"Явно образованието става все по-добро, особено в сферата на ИТ-технологиите". Не въпреки неграмотниците от МОН и усилията на всички калинки около Боко да съсипят образованието в Б-я, има и такива деца, които успяват да завършат училище без особени увреждания и да бъдат добри специалисти.

139

Анонимен

преди 4 години

Тоя( гринго) си мисли че като спука от бой софка тя ще го тьрпи до безкрайност!

138

A

преди 4 години

До истината 140 Да бе, ще обичам всички *** и далавераджии.

137

Анонимен

преди 4 години

Хахаха, работели за честта. Бойко, това с честта е остаряло понятие. След като 30 години унищожавахте образованието и държавността, чакай някой да дойде да ти работи за честта на пагона. Трябва да е много сбъркан. Жалки сте. Унищожихте всичко, което сме имали, всичко което можехме да бъдем. И сега се сещате, че сме имали уникални мозъци. Имахме, и вие ги изгонихте да работят в Германия. Сега си сърбайте попарата.

136

Анонимен

преди 4 години

До 151 не не трябва но няма да е зле за нас с теб.Така ще източим но не информация от НАП а пари от сметките на ББ Цвък Цвък Доган и сие дето са пълни с крадени пари от еврофондове така ще направим три добрини на куп ще си оправим собственото положение ще върнем Марс откраднатите от нашите мамули пари и ще остане да раздадем и на народа.

135

Анонимен

преди 4 години

Еле твоя....

134

Тиквамен

преди 4 години

Уникални мозъци, и уникално *** политици, в последните 10 години.Уникално корумпирани управляващи, което води до уникална мизерия.Като ви глобят от ЕС, си ги платете от заплатите и субсидиите.

133

Анонимен

преди 4 години

Срам и позор за България е министър-председател, който счита някакъв льольо за вълшебник и вместо да иска да бъде вкаран в затвора за деянието си, той го възхвалява.

132

Анонимен

преди 4 години

Точно ай ти тата вервай ми на запад тоалетна мият само в къщите си щото за разлика от всички други български емигранти точно тези имат свой жилища.И знаеш ли защо защото ай ти тата от източна Европа са от най търсените на Запад и под 2000 евро не взимат това им е минимума и това е за 4 'часа сметни ако е на целодневен договор и с малко по-висок пост от най-ниския.Те за това и са там де.Пък в България се цени кое физичското блъскане като гове.до докато интелектуалния труд е едва ли не нищо де.

131

анонимен

преди 4 години

глупост след глупост

130

Анонимен

преди 4 години

Е нали щехме да ставаме овчари и да садим картофи бе ?Сега по новата директива на Партията на хакери ли трябва да се преквалифицираме ?

129

Анонимен

преди 4 години

Хаирлия да е!Първо хакерите,после ало изамниците и наркопласьорите!ГЕРБ победа!

128

Лорд Ветинари

преди 4 години

Това н*и*щ*о всеки ден из*ира по една предпоставка за дипломатически скандал.Добре,че са преценили ,че е толкова незначителен и н*е*н*о*р*м*а*л*е*н и са спрели да му обръщат внимание...

127

не нормален а гей

преди 4 години

Народ които не обича собствените си управници и продължава да си ги държи има мазохистични заложености и обича да е зле

126

???

преди 4 години

Те и големите мозъци са уникални, но ако нямат гънки са най-добре панирани и за мезе на бирата.

125

Анонимен

преди 4 години

На последък истината когато реши да говори в човешка форма прикакзва същото като лъжата май са се сдобрили и са станали приятелки.Пък ББ да не цепи глупости.Имали сме мозъци имаме *** все за разрушителни цели.От тия мозъци от 1941 насам нищо хубаво не излезе освен майсторски направени измами срещу собствения им народ и други който нищо не са им направили а Бог знае защо срещу виновните за лошото положение на България САЩ Русия Турция и компания не само нищо не се прави ми и ден и нощ се славят.

124

Даскала

преди 4 години

Кой го е турил тоя за премиер на България?Малеее , от всеки престъпник се възхищава!Не се занасяйте г-н Премиер , защото Вие също сте отговорен за какафонията в Държавата!

123

Анонимен

преди 4 години

Кой освен престъпник би завиждал на способностите на друг престъпник и да му се възхищава...защо не завиди на някой политик който брани интересите на родината си