90

Анонимен

преди 4 години

До Яворчо пак изпълзяМного е противен и антипатичен тоя.

89

Анонимен

преди 4 години

ГЕРБ отново станаха за смях с поредната си некопосано замислена и изпъплнена постановка.Ама както се казва - такива са им възможностите. На втория етаж няма никой.

88

Анонимен

преди 4 години

Може ли хакерът Путин да прикрие позора на НАП и Горанов?

87

Анонимен

преди 4 години

Няма никакво източване на данни ,всичко е добре измислена измама ,как изкача новината точно между дебатите за машинното гласуване ,все едно видяхте ли колко лесно се хаква машината и глупавата овца се връзва ,народе народе спиш ли ,излизайте наесен и да ги избесим публично те се подиграват вече с нас по най долния начин.

86

Анонимен

преди 4 години

Споко материале, всико е точно.Пародията на държава продължава ...

85

Яворчо пак изпълзя

преди 4 години

Я! Явор "Замундата" Колев! Ама разбира се, че е 20-годишен сольо без университетско образование ще работи във фирма за киберсигурност! Ама като чистач! И се е родил през 1999 - 20 години след падането на бай Тошо, НО той има перфектните спомени за билетчето за транспорт от 6 ст. Спомня си подпалването на Партийния дом, Жан-Виденовата криза, хиперинфлацията... И е оставил всичко на локален носител... не в облак, а на домашните му компоти. За по-лесно. Защото е хакер! Зъл!

84

Анонимен

преди 4 години

АЙДЕ СТИГА ГЛУПУСТИ, ПАК ХВАНАХТЕ, НЯКОЙ КОЛКОТО ДА СВАЛИТЕ ОБЩЕСТВЕНОТО НАПРЕЖЕНИЕ ОТ ОВЦИТИ. ВСИЧКО Е СРАМ Е ПОЗОР, ХАКЕРА ЩЕ ГО ХВАНЕТЕ АМА ЗА МАКАРИТЕ

83

Анонимен

преди 4 години

Сега най-после светна ли ви лампата какви Смешници ви управляват ?

82

odpo

преди 4 години

Избягал затворник "маскирал" се с брада не можаха да го открият месеци, Чане го търсиха 2 седмици... Професионален хакер са заловили за 2 дена.... Я СЕ ДА СКРИЕТЕ БЕ, КОЙ ЛЪЖЕТЕ???

81

Анонимен

преди 4 години

"Замунда" не спряха, НАП не спасиха, но хакера хванаха...Сега писма до 6 милиона потребители с уведомления, че данните им са публични както изисква законът, за да видим, че наистина законите се спазват. И без глупости от рода на масови изявления по ТВ. 6 милиона писма и имейли искаме, щото ако е обикновена фирма, това са правилата. А днес фирмите могат спокойно да освободят персонала отговарящ за GDPR... В следващите 5-6 години няма да е необходим...

80

Анонимен

преди 4 години

Второ.Тази атака е добре обмислена и перфектно изпълнена,не от юноша а от изпечен хакер с дългогодишен стаж,които се е възмутил от безхаберието на Държавата,позволяваща на мошеници с бели якички и на всякакви други техни "събратя" да правят милиони печалба,без риск на гърбът на бедния българин.

79

от СиднейАвстраляя

преди 4 години

*** хванали са го бе! 2 компа и 2 лаптопа! Как да не е виновен бе, обикновените хора имат само по 1 бе! Заключете го тоя опасен престъпник.

78

Анонимен

преди 4 години

В страната, управлявана от Некадърници и Полуграмотници, всеки ден има весели новини.

77

UnrealBecko

преди 4 години

"огромен ресурс" - друг път - огромно Ви е: безочието, наглостта, некадърността, кражбата, престъпността, лъжата, обществените поръчки като лост за източване на средства, схемите, банковите сметки, къщите за гости, апартаментите, палатите, колите, измамите и прочие... и задниците ви са огромни лъмтящи за още и още. Мога доста още да изброявам какво Ви е огромно и нищо няма да истински добродетел!

76

Анонимен

преди 4 години

Всичко е измама да ви замажат очите за машинното гласуване народе ,какви долнни хитреци ,затова сега го пускат като новина ,все едно видяхте ли народе как лесно се хаква машина ,Терминал 2 не мога да ги гледам вече как ехидно се подсмихва този Младен Маринов ,ама овцата им се върза на хакерството точно между дебатите за машинно гласуване.

75

Анонимен

преди 4 години

Тоя набеден хакер да не се окаже 6 волтов и че не може да си пише името?

74

Анонимен

преди 4 години

Не се разбира за какво са го хванали или просто ги е срам да кажат!

73

Анонимен

преди 4 години

ФЕЙК НЮЗ

72

Активист на БКП

преди 4 години

Нали беше дърт комунист недоволен от свалянето на Правешкия каскет ??? Чуди те се какви лъжи да измислите ! Истината е,че сами са си го организирали от ГЕРБ ,за да покрият паричните далавери на Баце и компания !!! Това е !!!

71

Анонимен

преди 4 години

Първо да посоча,че ако е-майл не се "отвори"няма как да се развие "бацила" източващ данните.Второ,любопитни "гарги" алчни за аванта има във всяка държавна службичка.Та тоя младеж явно е отворил е-майла защото е съдържал примамлива "оферта",като например:-"печелите айфон.платете само 1$ за доставката."И този"специалист" неволно е отворил кутията на Пандора.И сега ще го"чепкат"до като си признае,че се е полакумил.А той горкия,просто е искал да направи подарък на съпругата си.