189

Анонимен

преди 4 години

До 222

188

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 226Рядко надарен си! Законът гласи че можеш да снимаш всичко и всички щом си на публично място, хотелската рецепция е публично място, надарения! Аз знам кой ще бъде осъден, селияндурина "каратист"! Запомни ми думата! Щом вече е намесена изрелската национална телевизия резултата е доста ясен!

187

Анонимен

преди 4 години

До 219 хотела не е обществено място а е хотел не се прави на умник никой няма да търпи разни *** да си разиграват коня

186

Анонимен

преди 4 години

До 220 ясен си ми щом си охрана пореднип утрепляк с 8 ми клас пазач защитаващ прости късащи нерви пачаври

185

Анонимен

преди 4 години

До 222 няма такова нещо като позволено им било да не са си в тях може да ги осъди никой няма право да снима без съгласие сега може да ги осъди нека всеки знае,че пробва ли да снима ще остане без глава

184

Ванина

преди 4 години

СЪГЛАСНА СЪМ, че нивото на туристите по нашето Черноморие пада драстично, но и обслужването е под всякаква критика. Как ще си и помисли този момък да рита клиент и то жена, дори и да се е държала арогантно??? Но каквито са собствениците на повечето хотели, такива и управителите им. Не вярвам да не са видели как е в др. държави.

183

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 209Чудно защо общо-статистическия българин е най-простия на света!

182

Ванина

преди 4 години

И ако дамите не бяха заснели видео, управителят най-вероятно така щеше да изкара сезона - с грубо отношение към клиенти и персонал.Пристигала съм в 8 часа сутринта в хотел в Любляна. Хората ни прибраха багажа, сервираха ни кафе и закуска в ресторанта /за сметка на хотела!!!/. Гледахме като аборигени и не можехме да повярваме какво се случва.

181

Анонимен

преди 4 години

До 218/19Снимането е позволено на всяко едно публично място. На който не му харесва да си стои в къщи. Сега ще видите как се дере български плиткоумник по заслуги. Няма да му се размине и дано в бъдеще на всеки нашенски такъв като него с подобно просташко поведение.

180

Русофил

преди 4 години

Да се държат брутално с рускини... ммм НЕ!Да се държат брутално с еврейки... ммм може.Шегувам се. Не съм русофил....Простотията няма националност. Ама и тези в туристическия бранш доста време ще мине май докато проумеят, че и когато казваш не на туриста да го направиш така че да не го засегнеш. Да направят така че туристите като си оставят парите да го правят с кеф.Какво ли си мечтая. Те тия мутраци копаят дъното.

179

Анонимен

преди 4 години

Щом защитаваш селския бек, си ми ясен.Работя от много години охрана, но никога не съм си позволявал такова отношение.Когато се налага действам, но според правомощията ми.Вярно е, викат, държат се нагло....но като се замисля няма по нагъл от български чобанин.

178

Анонимен

преди 4 години

Забелязал съм, че когато се случи нещо с евреи или някаква новина свързана с Израел и веднага трoловете им се активизират, почват да пишат купища коментари и да обясняват как едва ли не евреите са "супер готини" и как все другите са виновни и си слагат сами плюсчета, че да изглежда все едно някой ги харесва тия и им защитава каузите.

177

Анонимен

преди 4 години

Малоуни коментатори сигурен съм,че ако бяхте на мястото на момчето и вие щяхте да и забиете един ритник в наглата мутра после и на другите две снимащи селски чифутки но сега изкарвате момчето виновно знаете ли какво е да ви извадят телефон и да почнат да снимат а нека и вас да снимат да видим

176

Кулинкеее

преди 4 години

Зърната, зърнатаа-а-а-аа!!

175

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 199"Аз ако имах хотел нямаше да пускам гости от Израел"Ти си бил уникален тъпум, ненагледен. Изби рибата с това писание!

174

ico

преди 4 години

А стига бе, верно ли....Е като го каже та голям праз

173

Анонимен

преди 4 години

До Кармен Младенова 213Така е, и аз съм ги виждал да крадат играчки и след това да си играят с тях. После ги препродават в изрелски оказионен магазин. Но най-често виждам плиткоумни нашенци, ах какво изобилие!

172

Кармен Младенова

преди 4 години

На Златните на плажа,на метри от мен еврейка открадна играчките на една украинка с дете които в момента бяха в водата. После детето плака много....Само като чуя за евреи и ме хващат бясовете...

171

Анонимен

преди 4 години

Едно вдлъбнато българско гаведо успя да създаде международен скандал, меко казано! Простотията наистина трябва да се унищожава.

170

Анонимен

преди 4 години

вероятно виновна е наглоста на евреите.това са хора за които другите са животни