24

Анонимен

преди 4 години

Цнте на луната!!!

23

Ян Бибиян от луната

преди 4 години

Върджин Галактикс вече организира космически пътешествия, вие спорите за луната. Хората вече не знаят какво да правят със трилионите си долари и искат да се махат от земята. *** не знам защо ще бегат от земята - вероятно знаят нещо дето ние обикновените не знаем.

22

Анонимен

преди 4 години

Големи разбирами,големи космонавти сте бре!Все едно всеки ден до луната летите!Щом преди 50 години с примитивни технологии са стигали какъв е проблема сега!?

21

до 180

преди 4 години

До до 16Точно зза този "полет" няма никакви свидетелства и документи , нито една снимка и си е пълно менте т.е. фалшификат на ушанките. И понеже Гарагир накрая щеше да се разприказва го убиха.

20

Анонимен

преди 4 години

До до 16Ами радвай се бе че руснаците са пратили някого в космоса първи, но той пък забравил да си взме фотоапарата та да направи поне една снимка от там. Много разсеян е бил той Гагарин толкова разсеян че се чудя как пък точно него са избрали за космонафт. Вероятно неговите началници са били още по разсеяни. Съветските телевизии и те си забравили камерите та да снимат излитането му или пък кацането му. Разсеяни хора бе от мислене за сърпове, чукове и петолъчки забравят най-съществените неща.

19

Гледна точка

преди 4 години

Няма как да се стигне до луната - на 20 000 метра над повърхността й кръжи пръстен от ледени късове, които правят на прах, всеки предмет доближил се до тях. Те са известни като Цилиндърът на Ван Торф и оттам няма минаване.Са пък пръстени някакви! Вашата фантазия е на мах. Уж нямаше Луна - тинтири - минтири, сега изведнъж се появиха мистериозни пръстени. Давайте още можете!

18

до 16

преди 4 години

Обаче пък га дните руснаци първи изпратиха човек в Космоса, а ?Кво щи кажеш ?И това е факт, който никой не отрича, докато кацането на Луната е доста спорно, че въобще се е състояло.

17

Гледна точка

преди 4 години

А радиационния пояс Ван Алън как го преодоляха тези 12 астронавти?Ако съществува радиационен пояс (по аналогия на Луната) би трябвало да са го преодолени пиейки кисело мляко в оловни клетки!

16

Анонимен

преди 4 години

Русофил-олигофpените никога няма да признаят че преди 50 години 12 души посетиха Луната, защото това ще е тежък удар по имиджа на пропадналият им тотем Русия.

15

Анонимен

преди 4 години

Няма как да се стигне до луната - на 20 000 метра над повърхността й кръжи пръстен от ледени късове, които правят на прах, всеки предмет доближил се до тях. Те са известни като Цилиндърът на Ван Торф и оттам няма минаване.Останалото е за наивници.

14

мунта пара

преди 4 години

А радиационния пояс Ван Алън как го преодоляха тези 12 астронавти? Може би в студиото на Стенли Кубрик тази опасност бе преодоляна, а?

13

Гледна точка

преди 4 години

Няма Космос , няма Луна, това е холограма, всички сме под един купол като лабораторни мишки!Много филми гледаш, чак си се филмирал!

12

Анонимен

преди 4 години

Защото разбраха нещо простичко ,за да има космическа колонизация и ерата Стар Трек първо трябва да заселим Луната.Друг начин няма .То е все едно да тръгнем за Америка без да сме заселили Британските острови .

11

Гледна точка

преди 4 години

Никой не е стъпвал на Луната. Това беше предаване от телевизионно студио.Гледайте филма ПОЛЕТЪТ НА КЕПРИКОРН-1. Там е показоно всичко.А пък сте с претенции! Това, че в някои източници за състоянието на на вселената се говори, че може да е триизмерен модел не дава право да го считаме веднага за такъв. Вселената е много- измерена и само невеж може да твърди обратното.

10

анонимен

преди 4 години

Кравите ще продължат да гледат Луната и следващите столетия от Земята. Те това работят.

9

Анонимен

преди 4 години

Няма Космос , няма Луна, това е холограма, всички сме под един купол като лабораторни мишки!

8

Гледна точка

преди 4 години

Никой не е стъпвал на Луната. Това беше предаване от телевизионно студио.Гледайте филма ПОЛЕТЪТ НА КЕПРИКОРН-1. Там е показоно всичко.Ходи на психиатър ще мине! Толкова неук народ няма! Тя и МКС е макет, и сателитите играчки, вие живеете в праисторическата ера.

7

Анонимен

преди 4 години

В надпреварата за Марс засега водят китайците. Те са най-близо.

6

Гледна точка

преди 4 години

Затънало дълбоко в скъпата война с Виетнам, американското правителство слага край на програмата Аполо.Причината е всеизвестна, но рядко споменавана. При кацането на американците на Луната, за известно време захранването на кораба е изгаснало и на "нашите" хора им е било казано да не повтарят. Сигурно паякообразните са си били камшика, след като са си свършили работата и затова се възобновява активността.

5

Анонимен

преди 4 години

А Боце ще построи магистрала до Луната !