159

Анонимен

преди 4 години

А кой е казал, че сме избягали ? Просто сме си хванали пътя от ежедневни мрънкала като вас - малко това, тоя така, онзи онака. Хайде да ходим да се биеме за правата си, а те продължават - ами сега това, ама що така. А бе ай сиктир ве страхливи *** на 560лв заплата. Не сме избягали, скъсахте ни нервичките подлизурковци такива, а сега искате да се връщаме и да ви оправяме ли ? Нема шанс ревлюци...

158

Анонимен

преди 4 години

Парите изпращани от работещите в чужбина са предимно за покриване на разходите по храна и битови сметки,а това не са инвестиции.

157

Анонимен

преди 4 години

Предатели вие какви високи технологии работите на запад жените ви чистят *** и вие в строителството на гипсокартона..

156

Лиси Джак

преди 4 години

Каква индустрия има в България ? Никаква ли ? Питам за едни богати инвеститори от Сейшелите.

155

Анонимен

преди 4 години

Аз не знам някой да е постигнал нещо в Чужбина , на предателите децата не можаха да завършат дори средно .. Най-голямото им постижение на децата на предателите е някой пропаднал университет за пакистанци и африканци..

154

Анонимен

преди 4 години

И какво да работят квалифицираните специалисти в България, като ги набеждавате за предатели? Има ли производство? Развиват ли се високи технологии? Защо да се унижават да работят неквалифициран труд за малко заплащане и унижение, защото са подлагани на такова. В България да си образован не е престижно. Вижте, кой сте си избрали с прочетена само една книга в живота си! :)

153

до 180

преди 4 години

Що да си хабя нервите ?Дай да си потроша нервите за да може друг да си живее живота на мой гръб. Познавам повече хора постигнали нещо в чужбина от колкото тук.

152

IJisjd

преди 4 години

Вярно е че парите на емигрантите държат загубената ни икономика....но децата им няма да пращат пари...тия 400 милиона са над милиард всъщност...повечето не минават през банките

151

Анонимен

преди 4 години

От Изменниците , Предателите и Дезертьорите - България губи 50 милиарда долара..

150

Лиси Джак

преди 4 години

Аз получавам по 16790 $ в секунда. Без много зор. Просто трябва да си много умен , а не *** като мотика. Поздрави от Сейшелите

149

Анонимен

преди 4 години

За съжаление обаче това не е инвестиция. Голяма част от тези пари остават "под дюшега". Нито отварят нови работни места нито се харчат.

148

АНТИ

преди 4 години

Един туризъм на европейско ниво ни остави соца,но и него го разсипаха мутрите.

147

Анонимен

преди 4 години

Жалко, че икономиката иска умения, а не лозунги кой е най-голям патриот.

146

До 175

преди 4 години

Може би си прав донякъде, но познавам семейства които все пак не забравят от къде са.Има и хора които се опитваха да напавят някъкъв бизнес в БГ....упорстваха,мъчиха се, изпотрошиха си нервите от простотия и си дигнаха чукалата...

145

IJisjd

преди 4 години

Като то управлява Бойко, съвсем нормално е да избягаш в чужбина....съжалявам, но не искам да ме представлява той или пък най-малкото пръднята министърка на външните работи...

144

Анонимен

преди 4 години

Заради бягството на българи в чужбина, България загива. Икономическите загуби за България от това бягство са милиарди на година, приблизително малко повече от БВП на България.

143

Анонимен

преди 4 години

Изменници и дезертьори - не се връщайте , не пращайте .. Взимайте си родителите и си ги хранете в новата родина.. Никой не е длъжен да ви храни родителите да ги охранява от набези на роми..

142

Анонимен

преди 4 години

До АнонименГРЕШИШ, ТОЯ ЕТНОС СЕ ИЗНЕСЕ ПЪРВИ- ЗА ТОВА НЯМА КОЙ ДА РЕДИ ПЛОЧКИ В ГОРЕЩИНИТЕ, ДА ДА ПРАВИ МАГИСТРАЛИ, ДА СТРОИ- ПОМНИТЕ ЛИ ПРЕДИ ГОДИНИ КОЙ ПРАВЕШЕ ВСИЧКО ИЗБРОЕНО- ТРУДОВИ ВОЙСКИ И МЛАДИТЕ МЪЖЕ, КОИТО ПОСТРОИХА БЪЛГАРИЯ, РЕДОМ ДО ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ ЕТНОСИ. СЕГА ТЕ ПРАВЯТ СЪЩОТО ЗА ДЕСЕТКИ ПЪТИ ПО ВЕЧЕ ЕВРО, РАБОТЯТ ЗДРАВО И НЕ ГРЕШАТ, ЗАЩОТО ЗНАЯТ,ЧЕ УТРЕ НЯМА ДА ГИ ВЗЕМАТ, ТУК ВСИЧКИ СЕ УЧАТ В ДВИЖЕНИЕ, ЗАТОВА РЕМОНТИ НА РЕМОНТИТЕ НЯМА ДА СПРАТ.

141

Анонимен

преди 4 години

Абе най-накрая ще изселят цялата България при баба Меркел туй ще е..

140

Анонимен

преди 4 години

Така е ще пращат докато имат близки, или като се устроят някъде, направо изтеглят семействата си при тях.Това е горчивата истина и не виждам защо някои с пяна на уста ги нарича предатели.Предатели са тези, които си мълчат и бачкат за стотинки, няма протести, няма оплаквания...Все пак това са 30г. "преход" , няма вече кой да обвиняваме освен самите нас.