32

Анонимен

преди 5 години

Да не се прави на умен тоя хюмм. Възможно най високите глоби и отнемане на книжка.Бахтиии селякаа... Дошли туристи щи гледат насранатааа кола на пясъка и как банда чубании е бутат. От такиваа ***, като тебе държавата ни всяка година страда. Държавата да го атакува с цялата си мощ - данъчни, Кат, прокуратура. Не е въпроса, колко е виновен, а да прекъснете това своеволие на всякъде.

31

АНТИ

преди 5 години

Стремежа към бързи печалби, съсипа туризма у нас.

30

skitnik13

преди 5 години

vednaga da se sazira ministerstvoto na turizma i onazi krasavica ministarkata i da si poavat grupovo otstavkite 4e osven dzipove i prazni 6ezlongi ni6to ne ostana po 4ernomorieto,zaradi koeto da si struva da idvat turisti v BG, a i s reklamite na TRIVAGO neprekasnato se reklamira i predlaga Garcia i ostrovite i, a interesno dali v Garcia i Turcia se dopuskat reklami neprekasnato za BG 4ernomorie.To tova ministerstvo mai i ot tam lapa pari,4e vsiaka 3 reklama e za Garcia i za ostrovite i

29

Анонимен

преди 5 години

Нова атракция на нашето море - дърпане на джип срещу 20 лв.

28

Boko bo

преди 5 години

Живея 9мес в годината в Ливърпул. 4 години ходим на море в Гърция, Но само в държавата на тиквите това е възможно. Населението има 2ва инструмента за въздействие и 1ят е гласуването на избори, Но Бг населението се отказа доброволно от от първият императив. Така че, трябва да свикваме... *** народ слаба държава.

27

ЕДИ КОЙСИ

преди 5 години

ЕХ ЖИВОТ ЛИ Е ДА ГО ОПИШЕШ

26

Варна

преди 5 години

Отидете на плаж Кабакум,да видите що е селяния.Как се спира като селски кметове.Няма излизане,псувни,викове,а гордите собственици на лъскави и не толкова возила си пият бирата и се наслаждават на простащината си.Няма знаци,няма маркировка,нищо няма,поне един ОРГАН да имаше,ама те са под някоя сянка.Това е положението при нас.Селяния и комлексарщина.

25

Нане

преди 5 години

Е покажете и багера, който го е извадил дее...Та идилията да е пълна...

24

Анонимен

преди 5 години

Джип 4Х4, водоустойчив на 16 метра под водата.

23

Анонимен

преди 5 години

Е как искате читев българин да стъпи в тая дупка наречена българско черноморие.

22

Анонимен

преди 5 години

Ама българина пр0ст!Защо се мъчи да го вади тоя,пък после недоволства!Оставяй го да се удави в морето и това е!Ако беше в друга държава щяха да го натикат още навътре!

21

Анонимен

преди 5 години

NA SNIMKATA IMA JIP NE JET TYPAK RAZLIKATA E OGROMNA KOIRAV LI SI?

20

Анонимен

преди 5 години

Ето,че плажовете не са празни....Има джипове...,закъсват.....,вадят ги джентълмени с физиономии като куклата на КУ-КУ....Гледаме лошо или на високо.....,викаме все едно на глухи обясняваме.....Дошли сме си от плантацията в Кемфорт южна Англия и в периметър на 50 на метра разбират колко сме добре там...Пр()стащината е пълна !Все по-празно ще става.....

19

Анонимен

преди 5 години

"По думите му нямало никакви забранителни табели за коли."Ами то няма забранителни табели и да не убиваш хора. Разчита се, че имаш мозък в главата за да мислиш.

18

Анонимен

преди 5 години

JIPOVE PO PLAJA UMRELI KRAVI BESNI MUTRI E ZATVA NIKOI NEMA I DA IMA

17

Анонимен

преди 5 години

Една мутра повече на плажа=хиляда туриста изгонени!Коня Ангелакова ко се прави на неразбрала!?

16

Хахахаха

преди 5 години

Анархията в Тиквастан става неконтрулируема. 10 години мутра на власт не са малко. Скоро товс подобие на държава ще приключи по много грозен начин с национална катастрофа.

15

Анонимен

преди 5 години

Всички си свалят джетовете там, но този е решил да мине 10м в ляво и е потънал, твърдата ивица от плажа е точно до кея и там е мястото. Закъсали джипове има всяка година но този е изкарал късмет да го качат във фейса и ето ви новина. Концесионера няма вина и едва ли може да се противопостави на хората с джетовете. Този начин на сваляне на джетове е от поне 15г. Не знам защо сега е проблем а преди НЕ.....

14

Хаха

преди 5 години

Батката Щарбанов не може да си закара джета до водата.Меки му рачичките и лабави коленцата.Иначе вдига 200 от лежанка,ама колесара тежък е!

13

Анонимен

преди 5 години

PLAJYT E NACIONALNO BOGATSVO VYN MUTRITE OT MORETO I PLAJA