238

човек

преди 4 години

До: номер 244 (аре)Човече, ти прочете ли си това което искаше да кажеш за да видиш какъв каламбур е написаното?Та нали ако комунистите не бяха на власт този паметник автоматически щеше да изчезне?Щом още стърчи оня грозен войник издигнал шмайзера в ръка, значи още ни управляват комунисти! Точка по въпроса! Ще гласувам за тази партия, която обещае (и го изпълни) да премахне безусловно паметника. И без да се извинява на никого, и без да се обяснява, ако ще Путин да почервенее от яд!!!

237

Анонимен

преди 4 години

Е най голямата наглост е на това място да се направи музей или пантеон- тип джунгла! Червените не спят приятели! Да съборим съборетината!!!

236

Анонимен

преди 4 години

Той историята на страната си не знае ама е много вещ по Сорос и заплати. Пълно със селлски и *** тука.

235

човек

преди 4 години

До: номер 232 (До до ха,)Абе... те американците наистина много са напреднали. Ама руснаците ги догонват май?Путин сътвори най-голямата джамия в Русия в центъра на Москва, по време на Рамадана Москва изглежда като Мека!Пълно е със всякакви имигранти, от бели до черни през всички нюанси и цветове!Дагестанци, чеченци, афганистанци, суданци, какви се сетиш!И това не е от днес, от времето на СССР когато университета Патрис Лумумба приемаше студенти от цяла Африка!

234

Скрийте се

преди 4 години

Да се скрият в САРКОФАГ всичките "ДЕМОКРАТИ" дето върнаха БЪЛГАРИЯ ГОДИНИ НАЗАД и ни докараха до положението в което сме сега на хАмериканска колония. Да ВЪРВИТЕ....... М.... ПРОДАЖНИЦИ.

233

русофили=терористи

преди 4 години

Всичко савецко случило се след 1917 г. трябва да бъде забранено със закон в България и да бъде изтрито от лицето на земята. Това са същите тия, които организрат атентата в Св. Неделя и се опитват да убият Цар Борис 3.

232

Анонимен

преди 4 години

Да премахнем този нещян паметник и да оставим на червените Белене като визитна картичка,да се хвалят с нея!

231

Анонимен

преди 4 години

До 249Всъщност съм от Варна и тук си имахме памтеник на Сталин ама му разказахме играта :)

230

Анонимен

преди 4 години

До азВие тоз сорос го сънувате вече май :))) хайде поне разберете какво всъщност прави Сорос че го намесвате на всякъде вече :))))

229

до До 30 години руше

преди 4 години

Когато е правен не е било център. Така че селски не важиш

228

аз

преди 4 години

Как разбирам, че предложенията идват от чужди продажници, на заплата при Сорос! Ами просто е. Ако яха българи щяха да искат да се махне паметника на американските летци. Той реално е по-обиден, не този съветския. Ама не

227

Анонимен

преди 4 години

До 30 години рушенеТой не се издига като *** в центъра на парка.

226

аре

преди 4 години

*** = п р о д а ж н и ц и

225

Анонимен

преди 4 години

До ареНикога няма да стане това :)

224

аре

преди 4 години

Ако утре дойдат комунистите на власт, същите *** ще реват как трябва да се издигне по-голям паметник. Писнало ми е от продажници!

223

Анонимен

преди 4 години

Ох как се моля да стане :) руската клоака ще вие до небето :)))))

222

Анонимен

преди 4 години

На това място ако имаше паметник на хан Аспарух щяха хората да се снимат за спомен,щеше да бъде място за гордост и почит! Сега е жалък спомен за няколко червени динозаври!

221

Анонимен

преди 4 години

До паметникДвата паметника нямат нищо общо. Единия е в памет на тази Русия която ни освободи макар под предтекст. А другия е на армия която направи преврат и изби интелигнецията на страната и остави група селяни да направят парламент.

220

30 години рушене

преди 4 години

Нищо не чувам за паметника на американските и британските летци? Той не трябва ли да се демонтира? Питам продажниците, слугите на Сорос!

219

Пламен

преди 4 години

Имам чувството, че последният месец е в разгара си конкурс за разпределение на субсидия от посолството на САЩ! То не бяха знайни и незнайни преподаватели от университети с 15годишна история, политолози от съмнителни агенции, камари на производители на лешници, реклами по телевизията, зам. министри. Абе спрете се, за "мезе" ли ни взимате? А в същото време - кервана си върви... Тока, парното, горивата?!