100

Кимон

преди 5 години

Гледал съм го няколко пъти директно,няма подобен формат в света.Тук коментарите са полярни.Истината е,че малко знаем вече за Русия.На един познат жена му е рускиня ,често ходи.Та казва-спокойно си живеят.

99

Анонимен

преди 5 години

.......Те на Корнелия Нинова и на Деса Радева синовете ви показаха откъде изгрява слънцето:):):):)........аха, тива клише вече го четохме, отговори ми на въороса....с имотите на запад, българските де, не руските

98

до тонката

преди 5 години

сучеш се като червей не бягай от контекста на въпроса, за трети път те питам колко са българите в хиляди примерно купили си къщурки и си харчат многото парички от Бя.

97

:):)

преди 5 години

тоньооо ти каза че много им пукало на руснаците за Бг и много добре ти зададоха въпроса, колко някой някъде в русия отразява нещо за нас, никой щото никой не го интересува безгласна България и путин му го рекна на Радев на форума в Санкт петрбург наскоро и генерала се чуди кво да каже щото е така.

96

до тонката

преди 5 години

ми като не четеш, не давай мнения, ти ясно че четеш сводките от козяк друго не ти трябва....тръгнал да ни убеждава че слънцето изгрява от запад

95

Анонимен

преди 5 години

Светло бъдеще другари ...петилетката е прреизпълнена . Догодина пълни проводници.Да плашим Европа с ракети , да вземаме от нашите съюзници земя докато Можем .Напред

94

до тонката

преди 5 години

ееее като нема ляб, ще мааме крилца от ф16

93

Анонимен

преди 5 години

хайде да го видим този ф16, дано стане до 5 години ама съмнейшън

92

Анонимен

преди 5 години

Ха! Че вие познавате ли политик който да не обещава?Аз, не.Другият въпрос.Защо по-добър живот? Нали си беше добър? От ... не помня кога.

91

до тонката

преди 5 години

много си се вживял, поразрпви се в руските форуми и ще разбереш колко им дреме. Погледай руска телевизия почети техни сайтове и пребрпй колко пъти на седмица нещо е написано за Бг. Клони към 0. Найс а?? Факт!

90

:):)

преди 5 години

аха , те сигурно само в Бг си купуват, ние сме единствените на света, питах те колко хиляди българи в Лондон , Берлин или Париж си харчат *** и си живеят ей така за кеф

89

Анонимен

преди 5 години

Гледах част от Прямая линия.Путин изглеждаше неубедителен, объркан. После гледах из нета (май са го давали и в ефир) някакъв пожарникар, заплатата в неговото отделение била 10-12000 рубли, той като командир взимал 16000. Сами сметнете какви пари са това. Няма и 500 лева.

88

Анонимен

преди 5 години

и Герб преди изборите сипеше розов прах, а два дни след това решиха тока нагоре, гражданската още нагоре, нефта е на най ниска цена от 6 месеца но горивата не мърдат

87

Krom

преди 5 години

До до тонката - неОзрял?! Ще рече, не вижда ли? Спиред - вероятно е някаква крастоска между спирт и според зависи? Леле? За какво плаща тоя Вова? О, и клишето за "благодарността"! Прочуствено.

86

Анонимен

преди 5 години

хем били бедни хем си купуват имоти в БгКредити. А и някои от тези са силовики, т.е. все пак вземат по-височки заплати. Всеки, който има някакъв шанс, награбва едни пари и бяга.

85

баах ти

преди 5 години

баахти цял ден, шваби тонковци и демократи кършеха пръсти че ще гладуват, няма статия за Русия да вадят копи пейст постоветв , жалки

84

до тонката

преди 5 години

какви избори бълнуваш, дреме му на някой в Русия кой къде гласува, една шепа народ неблагодарен спиред тях кви ги върши.

83

Анонимен

преди 5 години

и на нас бсп преди избори ни обещава по добър живот! а на 09. 09. 1944 г. казвали че всички ше сме равни, няма бедни, няма богати! такива ми ти работи!!!

82

Krom

преди 5 години

Днес обаче е вяло от към ***. Да няма забавяне в заРплатата? Айде бе Вова, как се живее в пропаднала България с жалките копейки които плащаш на честния и отруден български ***? Само обещаваш, обещаваш... А ето, че нищо не се случва. А то, те винаги са на тихия фронт. Неть благодарность! Ждать надо!

81

Анонимен

преди 5 години

Не е 9500, а 11280, тоест МРЗ е 300 лева.А че е по-скъпо от България, и че качеството на стоките е по-лошо е друг въпрос.Санкциите веднага ще паднат като се върне Крим и се изтеглят руските войски от Донбас.За първото си прав - вдигнаха я, за да изкуствено да снижат процента бедни. За второто - така съм чувал и аз. Може би без бензина и консумативите. За третото - надали. Няма да се измъкнат толкова лесно този път.