82

Й. Стоянов

преди 5 години

До Анонимен благодаря че си загрижен, добре съм. За Пулев също даваха прогноза, че два пъти не може да се изпрати за пояс, а то какво стана само контузията го спря. Много добре са предвидили всичко. Както се казва няма случай неща.

81

Анонимен

преди 5 години

Жалко че един велик шампион като Джошуа се продаде. Майк Тайсън играеше за пари на дърти години защото беше заборчлял, но винаги се е бил със сърце докрая. Джошуа си продаде и честта и достойнството в този мач. Язък!

80

Лао Дзън Ич Ни Санши

преди 5 години

Джошката май е играл ЦРЪНО тото - с този мач е изкарал поне 500 млн - 1 млрд. Може да се пенсионира най-спокойно

79

Анонимен

преди 5 години

Сякаш Джошуа беше пиян посетител на зоопарка, попаднал погрешка в клетката на разярена мечка.

78

Космодрум

преди 5 години

От около 5-10 години чета този сайт и сега ми се изяснява, че ТОВА Е ПЪРВИЯТ ПЪТ, в който чета истинска новина тук.ФАКТ

77

Анонимен

преди 5 години

Стоянов, ти добре ли си бе моето дете? Джошуа не може да се изправи в следващият си мач срещу Дионтей Уайлдър по простата причина че първо трябва да изиграе мач-реванш срещу Руис по договор и ако го бие чак тогава може да има мач Уайлдър- Джошуа.

76

привет от Германия

преди 5 години

До хората обичащи спортните залози -Знаете ли какъв ви е проблема ?!Проблемът ви е , че ставате да играете комар с мошенници !И в бокса и във футбола и в много други спортове няма да има такива сензации ,ако тези спортове не са вклучени в спортните залагания ! Тогава всички ще играят според възможностите си ,а не според това кой как им плаща ! Когато има спортни залагания има много да се чудите защо много силен боксьор е загубил от доста по-слаб противник ,защо Барселона е загубила от ---

75

Й. Стоянов

преди 5 години

Вие си представете, че се изправи срещу Дионте в САЩ, ако не Дионте тогава съдиите ще му вземат поясите и един живот няма да стигне, за да си ги върне от САЩ. Сега и двамата са в перфектна форма и няма за кога вече да се отлага мач между тях.

74

дон кихот

преди 5 години

До привет от ГерманияВъв фътбола се купува съдията или вратаря.

73

Анонимен

преди 5 години

Като фен на Уайлдър не се радвам от тази загуба на Джошуа, защото беше продаден този мач. Щях да се радвам наистина ако Джошуа беше паднал по честния начин.Гнусна работа....

72

Анонимен

преди 5 години

Мача беше пълна пародия.,.... в 3-я рунд Джошуа праща Руис на пода и веднага след това Руис праща Джошуа на пода. Муахаахахахах..няма такъв цирк....да не говоря за последния циркаджийски 7-ми рунд. Жалка история.Всичкото заради едното черно тото.

71

Циклопа

преди 5 години

а стига бе! Тва вярно е сензация :о

70

Sostin

преди 5 години

Не казвам че мача е нагласен, не съм толкова вещ, но както спомена друг тук, по езика на тялото изглебдаше още от пъвия кадър в който се появи Джошуа, като човек който не иска да прави това за което излиза на ринга.беше адски разсеян, притеснен та даже и объркан.

69

привет от Германия

преди 5 години

Късметлия съм понеже проблеми с интернета ми спасиха 100-те евро ,които исках онлайн да заложа за фаворита !

68

привет от Германия

преди 5 години

Боксов мач се купува по-лесно от колкото футболен мач ! При бокса трябва да купиш само двама боксьори , а при футбола трябва да купиш 22 футболисти ! Букмейкърите знаят как ! Затова все още не се е родил човек който системно да прецаква букмейкърите ! А дори и да ги е прецакал това е веднъж на 10 години и то не с особено голяма сума !

67

треньора

преди 5 години

До чекист-той ти заповядва дали да спечелиш или загубиш! Всичко в спорта е предварително факт

66

Анонимен

преди 5 години

Ако на реванша тоя Руис пак победи Джошуа, то аз се отказвам да гледам бокс, понеже съм заявил че снощният мач беше продаден и нищо не разбирам от бокс.Казах!

65

Анонимен

преди 5 години

сензацията на десетилитието : двама бабаити се млатят, единия загубил :)))))

64

Анонимен

преди 5 години

Руис изигра много добър мач, но не очаквайте да ви повярвам, че Джошуа беше надигран.Никога не съм го виждал толкова пасивен. Защо беше такъв снощи?На реванша ще разберете че всичкото е било театър и тото след като Джошуа го пребие от бой.

63

Анонимен

преди 5 години

"Определяният за кюфте и дебелак боксьор изигра мача на живота си и не даде никакви шансове на британеца."Това не е конкурс по бодибилдинг, а бокс. От значение е как се движиш по ринга, как се защитаваш и как атакуваш.