109

ЕС не вярва на Русия

преди 5 години

Никой не вярва на Русия, даже и тя самата не си вярва...

108

Анонимен

преди 5 години

Нали се сещате,че ако оръжието е в Европа,първо ставаме мишена на ответната страна и второ,това оръжие ще се използва в Европа?

107

Анонимен

преди 5 години

До славянинНе пиеш ли не'кви хапчета?! Мислите ти издават опасно възпаление на мозъка!

106

Анонимен

преди 5 години

Като гледам атаката от минуси се сещам за Соболевата акция, ако сте чели история на България,пардон, на комунистите в България. "Нашите" са пак в акция.Ех, младост!

105

Анонимен

преди 5 години

До пецатане се кахъри ве! Виж опита с чернобил! Руснаците опитаха какви ще са последствията от ядрени взривове в Европа, но не успяха да довършат работата, ссср-то се разпадна преждевременно!

104

АнонимеН

преди 5 години

УКРАЙНА СЕ УПРАВЛЯВА ОТ ПЪЛНИ НЕКАДЪРНИЦИ!!!КОМУНДЕЛИСТИЧЕСКА РУСИЯ ЩЕ Я НАПРАВЯТ НА НИЩО ОТ ДЕЛА!! ПОНЕ 1 ТРИЛИОН ДОЛАРА МОЖЕ ДА СЕ ИСКА ОБЕЗЩЕТЕНИЕ ОТ КОМУНДЕЛИСТИЧЕСКА РУСИЯ ЗА НАРУШАВАНЕ НА ДОГОВОРА ОТ 1994-ТА И ПРИБИРАНЕТО НА ЯДРЕНОТО ОРЪЖИЕ НА УКРАЙНА БЕЗ ДА СЕ ИЗПЪЛНЯВАТ ПОЕТИТЕ АНГАЖИМЕНТИ!ЕС НЕ Е ПРИЯТЕЛ НА КОМУНДЕЛИСТИЧЕСКА РУСИЯ И ДА ГЛАСУВА РАЗПОЛАГАНЕ НА ЯДРЕНО ОРЪЖИЕ В ЕС КОЕТО Е НАСОЧЕНО КЪМ ТЕРИТОРИЯТА НА ЗЛОТО!

103

Зозо

преди 5 години

Тоя руския гладник кой е тръгнал да плаши? Не прави ли сметка, че до няколко години ще си вари кирливата фуражка на чорба. Само да докарат арабския газ до ЕС и фалита им е в кърпа вързан :)))))))))))))))))))))))) Пък може и преди това...Глад и лабут за ***-путинисти!!!

102

пецата

преди 5 години

Никой няма да използва ядрено оръжие, защото то е само за сдържане, за какво им е на най-богатите хора на планетата да се докарат до живот в бункер до края на дните си и така за няколко поколения напред

101

е т'ва е джумбу

преди 5 години

До бсп Ха, ха, ха! Точно така!

100

бсп

преди 5 години

Щом не можем да вземем власта русия да мята ядрена бомба

99

Анонимен

преди 5 години

До славянинДъга готина атракция за бъдещите поколения ще бъдат стъклените останки от Москва и Питер! Найс, а! Харашо будет!

98

Анонимен

преди 5 години

Третата световна ще започне в Полша. По примера на втората световна. През ВСВ поляците са тормозили германското малцинство като са си вярвали, че няма да има последици за тях защото великите сили ще ги защитят. 80г. по-късно ръчкат Русия и си мислят че няма да има последици за тях защото сащисаните са зад тях. През ВСВ от Полша не остана камък върху камък и само победоносните червеноармейци ги спасиха от ликвидиране като народ. СЯГА НЯМА ДА ИМА КОЙ ДА ГИ СПАСИ. ЯДРЕНИТЕ БОМБИ НЕ СА ШЕГА РАБОТА.

97

реялист

преди 5 години

Срещу нато никои не смее да рипа затуи трябва да сме спокоини повече от всякога

96

Зозо

преди 5 години

До славянинИма едни смешни анимации, а да имат и вълна на ГЗ :)))))))))))))))))))))))))))))

95

нека

преди 5 години

По добре да ни бомбандират или да пуснат някоя бомба или ядрено оръжие ! По добре нищо да няма на тая земя, че и да има, комунистите от ГЕРБ и БСП ще го унищожат... Къде е вилнял комунист, нищо не е станало положително...

94

До Тонката

преди 5 години

А гледа ли кпмсомолското представяне на българката Габриел?Какви титанични комсомолски напъни за светлото европейско/разбирай- нейно/ бъдеще...;););)Тонка;)

93

Зозо

преди 5 години

Хахахахааааааа, Путин пак ли ще ги праща в рая всички руснаци?Не се знае къде ще идат, но където и да е, се знае, че ще идат гладни и жадни :)))))))

92

русофил

преди 5 години

Че кво му е лошото да умрем от братушко ядрено оръжие

91

Bg izmet

преди 5 години

ТЕ ТАМ СЕ САМОУБИВАТ И БЕЗ РЕАКТОРИ. УКРИ И РУССИ. ДА ЖИВЕЕ КИТАЙ.

90

Анонимен

преди 5 години

А някой съмнява ли се, че ако в България съюзниците разположат ядрени ракети и стане патакламаще ни последва ответен ядрен удар и съответно - смърт, дори и Русия да бъде унищожена?