124

ТАКА ДЕ

преди 5 години

''Не идват на работа, а аз откривам в събота два завода за ветър и мъгла.''

123

видял

преди 5 години

Що ли си спомням интервю с Б.Б. който казваше ,че за новата 2016 ще ходи да си пие кафето със сръбският премиер по нова магистрала до Калотина.Аз на тъпана ли да вярвам или на ,,,,си....

122

КЪСНО

преди 5 години

ГЕРБ закъсняха . Хемус трябваше да е готова преди 5 години , АЕЦ Белене преди 3 години , Южен Поток преди 7 години , Бургас - Александрополис преди 5 години . Огромната Грешка на ГЕРБ беше спирането на Големия Шлем на Първанов .Борисов е Неудачник - за десетки години на Власт успя да направи 745 къщи за Гости , НИЩО ДРУГО .

121

Анонимен

преди 5 години

посланик на турция се гаври с езика ни а тая банкянска диария мълчи като бит задники реве че бсп-то го искали в беленеами за там е - целия народ го разбраистински държавник щеше да го изрита тоя посланик веднагаа тоя наведен близач на краварски ***- само плещи глупости

120

Обикновен Гражданин

преди 5 години

До АнонименТурците да си седят в Турция и там да се изказват за техните си проблеми.Нашите си проблеми ние знаем как да си решим и нямаме нужда от турски съвети.

119

Боко Тиквата

преди 5 години

Борисов задръж си "магистралите" - черноморски вълни за теб, Цветанов, Пеевски, Вальо Златев, подавай оставка и заминавай за Симитлий !

118

Анонимен

преди 5 години

Бойко строи още магистрали за да могат турските тирове да преминават по бързо през България и да събираме повече тол такси. С Ердоган са се разбрали.

117

88

преди 5 години

ЕХОООООООООООООООО, РУСКИТЕ ***!!КОЛКО КМ. МАГИСТРАЛА ПОСТРОИ БСП?????!!ГЕРБ ПОСТРОИХА ОКОЛО 500 КМ.!!

116

Анонимен

преди 5 години

ДНЕС ТУРСКИЯТ ПОСЛАНИК КАЗА ЯСНО: УЧЕТЕ ТУРСКИ ЕЗИК, ЗАЩОТО ТОВА Е ВАШЕТО БЪДЕЩЕ.СЕГА НАРОДЪТ ГЛАДУВА, ЗА ДА СЕ ПРАВЯТ МАГИСТРАЛИ, КОИТО НЯМА ДА СЕ ПОЛЗВАТ ОТ БЪЛГАРИТЕ, ПРОСТО ЗАЩОТО НЯМА ДА НИ ИМА СЛЕД 30-40 г.

115

Анонимен

преди 5 години

Няма да се притеснявате. Следващите на власт, по волята ви народна ще са БСП. И свичко ще тръгне - няма да крадат, Р.Овч, СтаниШеф, К.Ниноваи прочие чисти и неопетнени ще се грижат да цъфнете и вржете. Айде, не остана

114

Анонимен

преди 5 години

Този самохвалец нищо на прави, само открива с ножицата.И ако откраднат някой вилиард от парите на Европа, това е всичко.

113

Гошо...Тъпото

преди 5 години

Бойко от Банкя,който сега се...пробва за трети път за...премиер,много обича да се...хвали/Това е констатирано и...засечено от няколко наши и международни...измервателни централи.Обикновено,човек...хвали за да го...похвалят,но Бокича не съм чул да хвали някой друг,освен себе си и за това е...уникат.

112

Анонимен

преди 5 години

Баща ми като е бил дете, тъкмо са я почвали прословутата Хемус. Сега вече е пенсионер и не му се налага да пътува Варна до София. Аз вече наближавам 45 и според плана би трябвало да е до към половината. Дъщеря ми евнтуално, може тя да намаже да пътува до СТОЛИЦАТА на стари години. А дано, ама на дали. По-скоро моите внуци ще ги огре - правнуците на баща ми. Евентуално.

111

Анонимен

преди 5 години

Боко си е готин. Къде ще сравнявате *** с него?

110

88

преди 5 години

Бах маа му!! Кажете бре!! АМ "еди коя си от км. Х до км. Y!! Кое построи БСП????

109

Анонимен

преди 5 години

Бойко работи за България и резултатите се виждат. БСП само вдигат предизборна пушилка но не вършат нищо. Те за пет депутатски места си изподраха очите, а представяте ли си какво ще стане ако дойдат на власт?

108

Гражданин

преди 5 години

Предлагам всички ние, които не ядем асфалт и не искаме да шофираме по тези гадни магистрали, да си караме по третокласните пътища и през нивята.

107

Толкова

преди 5 години

До 88Не може да се дореди от Баце и да построи магистрала.

106

Анонимен

преди 5 години

Единственият премиер, който построи нещо в България е Бойко Борисов!

105

88

преди 5 години

Бах маа му! Сто пъти питам колко магистрали построи БСП и никой не казва!