125

Анонимен

преди 5 години

До Боби 124Само за миналата година почти половин милион руснаци са напуснали русия. Повечето от тях в посока Германия (предпочитана дестинация) , Англия и САЩ. Бият рекорда от 91-ва година по избягали на Запад.Профилът на руският емигрант - сравнително млад , образован и владеещ западни езици.Така е в русия - умните и образованите бягат , прииждат килмявки и брадати от средна Азия. русия даже вече не можем да я броим за бяла държава.

124

Боби

преди 5 години

До Анонимен"Няма самолети на парада заради катастрофата на цивилният самолет в знак на почит към загиналите пасажери!"Глупости на ТЪРКАЛЕТАЗа да лети авиацията на ПАРАД времето на ниска височина трябва да е идеалноРазберете радио-висотомер над градски район е неизползваем. Тоест не може да се определи точната височина чрез инструменти. Всичко се прави ВИЗУАЛНО. От там насетне има си отговорни лица да вземат решение.

123

Анонимен

преди 5 години

касманавтите заради облаците са улетели на друго место

122

Боби

преди 5 години

До реалист"Всеки хвали русия ама никои не иска там да живее а кои се измъкне повече не се"връщаУнико само за миналата година само от Украйна по старата процедура с всичките финтифлюшки са взели над 300000 паспорта. Сега процедурата за Украинци е опростена и намалена на 3 месеца ... Само за първия ден н а тестовата експлоатация са приети над 300 молби и това само в един пункт

121

Анонимен

преди 5 години

Няма самолети на парада заради катастрофата на цивилният самолет в знак на почит към загиналите пасажери!

120

Анонимен

преди 5 години

абе как може един стр. инженер - техн. ръководител по обекти без милиграм военно образование, да бъде армейски генерал и шеф на генщаба? за шогуна питам?

119

batrambo

преди 5 години

Видяхте ли им престъпните мутри на тия типове дето водиха парада? Главорези и откачалки дето обичат да изгарят децата живи. Добре че е Нато и Сащ че ни спасиха от тях

118

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 96Как да не я е нападала бе, я се опомни! Германия и Русия нападат Полша от двете страни и се срещат горе-долу по средата. Разделят си я и при подписването на договора, Сталин с молива заделя една част от "руската" територия и я подарява на Рибентроп за лично имение.Затова и най-хубавия паметник на Съветската армия е в Катин. Заради Катинското клане.

117

мазепа

преди 5 години

До Анонимен 110Евроатлантиците посредством олигарсите са превърнали Русия в колония, която им доставя суровини срещу модни парцалчета, парфюми, коли, смартфони, имоти, футболни отбори и прочее дрънкулки.

116

Анонимен

преди 5 години

парада май беше по-постен от предишни години...не видях - имаше ли "бук"-ове и тор-ове?

115

реалист

преди 5 години

Всеки хвали русия ама никои не иска там да живее а кои се измъкне повече не се връща

114

Анонимен

преди 5 години

Поляците да мразят Русия, на мен Русия нещо лошо не ми е направила. Това е една важна дата в народната памет на руснака, нека си я честват и почитат щом така го чувстват. Какъв е проблема? Очевидно на някои сили не им изнася този парад но защо.. ако беше гей прай нямаше са има проблем. Може би Русия е трън в очите на тролетариата защото там националната държава е все още силна... и това бърка да не казвам къде в интересите на зарадни корпорации.

113

Анонимен

преди 5 години

До Къде са ресурсите?!Европейският съюз ще живее на кредит, защото е изчерпал природните ресурси, които планетата може да обнови за една година!---ще се снабди ... от едно място...

112

Анонимен

преди 5 години

До Странно ...касманавтите са излетели у космоса :)

111

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 110Никой не плюе и не злобее по русия. Всичко което се иска от московите е да не нападат съседни държави , случжбите им да не избиват чужди граждани и общо взето да си гледат в тяхната паничка.Ама не. Всеки отпор на руската агресия ,тия в кремъл го възприемат като лична обида.И все някой на ТЯХ им е виновен ,че живеят в богата на природни ресурси ***.

110

България в NATO и ЕС

преди 5 години

Злия Путин се опитва да отклони общественото внимание от авиокатастрофата в Москва

109

Къде са ресурсите?!

преди 5 години

От утре, 10 май, Европейският съюз ще живее на кредит, защото е изчерпал природните ресурси, които планетата може да обнови за една година!

108

Анонимен

преди 5 години

Остава им на евроатлантиците само да плюят и да злобеят по Русия, която си е осигурила независимостта с няколко хиляди ядрени ракети... то бива бива русофобия ама това на нищо не прилича. За всяко нещо им е виновна вече. Всъщност, на мен Русия нищо лошо не ми е направила, руснаците са хора като хора.

107

Анонимен

преди 5 години

Които се хвали с оръжие от оръжие загива

106

Къде са самолетите?!

преди 5 години

Хммм къде е въздушната част??? Какво стана със самолетите и вертолетите?! Видимо има не лоши условия за летене, няма буря, дъжд или студ, какво стана?! Някой да обясни, но е голяма издънка!