339

До Анонимен 370

преди 5 години

Ти защо реши, че си собственик на земята българска ПРАВОСЛАВНА? Защото Боко ти плаща ли?

338

Анонимен

преди 5 години

Отчайваща простотия и мижитурството. Хора, осъзнайте, че умни хора трябва да ни управляват!Не говоря за партии!Умни, ДОСТОЙНИ хора, които знаят защо представляват не държавата си, а страната си.Много "политици" не правят разлика между държава и страна.Случайно попаднали представляват държавата, но българите сме страната!Никакви бази на НАТО без референдум!Папата дойде с политическо послание от Запада, не му е работа!Ние нямаме колонии, не сме имали и сами ще решаваме!Лицемерие!Слугинаж!

337

Анонимен

преди 5 години

До АнонименПрав ти път,обирай си партакешите и се изнасяй,като не ти харесва българската църква, никой не те държи насила в България!Ако съм на мястото на българската църква,ще те осъдя за клевети,злепоставяне и вменяване на вина! ...............Вземете си ги всичките чревоугодни чернодрешковци и ........ при главния в рая на земята - Роша ви зове. Там ви е мястото. При обичаните братя

336

Анонимен

преди 5 години

До МРЪСЕНЕ не така де. Изпускате си нервичките. По-спокойно. Виждам тук сте се развихрили яко червените не доклатени и слабоплатени тролчета. Пийте си хапчетата деца, че промитите ви мозъчета, доклкото ги имате ще гръмнат.

335

Анонимен

преди 5 години

е да питам само напите ченгета митрополити с ролекси, абе Арменската църква нема ли канони, а ?

334

Падение комунистичес

преди 5 години

А ВИЕ МУТРИТЕ сте над гражданите? За някои хипермижитурки Боко е бог Боко.

333

Локи

преди 5 години

И това гнусно бабе полудя! Глупост след глупост ръси! Майтапът е, че тая *** минаваше за една от не съвсем глупавите герберастки калинки... Явно в тая партиика са се събрали от *** нагоре!

332

странна работа

преди 5 години

"Канонът Ви не е над гражданите!" ------- Странно , като каква се самоопределя бъчарова - християнка , мюсюлманка , атеистка , юдейка ???Защо казва " канонът Ви " . Този " канон" е приеман от около 1800 години насам . А по отношение на " католицизма" - нещата са изяснени след схизмата от 1054 -та година .Все едно да кажеш " законите ви не са над гражданите " . А тя като бивш шеф на МВР , би трябвало да знае ,ч е законите се спазват , независимо , кога са приемани

331

Анонимен

преди 5 години

До @292Хахахахах. *** забраняваха на хората да влизат в църкв, сега пък я защитавали. Я се центрирай. Вече и религия ли трябва да си избираме според политическите течения? Отврат. ---------------Абсолютно си прав. Лично мен ме изгониха като ученик от църква в центъра на София някакви с червени ленти на ръкава - отрядници. ха-ха. Сега са най-големите християни. Позор. Това показва как се извъртат, когато интереса клати феса.

330

Анонимен

преди 5 години

Бъчварова?!? А, младата нахакана американска агентка, човек на Сорос, незнайно защо стигнала до вице премиер, без един ден реален трудов стаж и опит в която и да е област.Какво очаква тая натегачка, ще правослъвната църква тярбва да се хвърли да целува отзат папата, като нея ли???И кои са тези хора, за които говори - 1% католици май?Не очаквам друго от нея освен да говори пак глупости и напада православната църква.

329

МРЪСЕН

преди 5 години

До ЗозоКАТОЛИК СИ ТИ--ЕЛА ДА ТИ УДАРЯ ДВА ШУТА ПО МАЗНИЯ СОРОСОИДЕН ***-НАЛИ ТАМ ТИ Е МИСЛОВНИЯТ АПАРАТ-УРВО ПРОСТА

328

Анонимен

преди 5 години

Бъчвата невежа не е чувала,че има схизма между Православната и Католическата църква от 1000 годиниПрост- По-***- герп

327

Анонимен

преди 5 години

Прав ти път,обирай си партакешите и се изнасяй,като не ти харесва българската църква, никой не те държи насила в България!Ако съм на мястото на българската църква,ще те осъдя за клевети,злепоставяне и вменяване на вина!

326

Стратег

преди 5 години

Бойко вместо да си предаде сабята и да отиваме към предсрочни избори, хвърли бабальоните си в атака;))) но това не е руският бабальон на Гончарова, а са наште селски фитки от Горно Нанадолнище;))) и с това още повече ГЕРБ ще губи представителност сред населението. Политиката не е Женска Орта!

325

Анонимен

преди 5 години

До ПроСоТоНяма как и в БПЦ да няма набутали се интересчии!...Но тая не критикува ИЗКЛЮЧЕНИЯТА,а хвърля кал върху ЦЪРКВАТА КАТО ЦЯЛО!!!------------------Изключенията, т.е. истинските свещеници са сигурно по малко от 1 % бе.

324

+

преди 5 години

До ХристиянинНиколай /за мен не е никакъв митрополит/ може и да е напушен. Нищо чудно. Мутра на квадрат в попски одежди. Страх ги е, че хората видяха Папата - земен и естествен човек и МНОГО ДОБРЕ РАЗБИРАТ за какво иде реч. Оядени подкупни ***. За карирани дрехи сте всички, а не да петните расото. Отвратен съм от вас.

323

ПроСоТо

преди 5 години

До Християнин"всяко стадо си има *** " бе!!!!Няма как и в БПЦ да няма набутали се интересчии!...Но тая не критикува ИЗКЛЮЧЕНИЯТА,а хвърля кал върху ЦЪРКВАТА КАТО ЦЯЛО!!!разбира ли НЕхристиянското ти мозъче това?!

322

Анонимен

преди 5 години

НЕ ПРИЗНАВАМ НИКВА ЦЪРКВА ЕЙКВИ СТЕ ВИИ БЕ ФАНАТИЗИРАНИ ...

321

Зозо

преди 5 години

БПЦ е на пряко подчинение на КГБ. Всички попове са с пагони и се кланят на поп Киро и мумията на Ленин.АМАН ОТ ***!!!

320

Християнин

преди 5 години

Бях потресен от злъчните приказки на пловдивския митрополит Николай. Папата щял да посрещне АнтихристТози висш свещеник гледа като наркоман. Има 12 души охрана,куп скъпи коли и дежурния Ролекс. Тъне в разкош и хич не се интересува от миряните. Яд ги е нашите свещеници, че папата живее скромно, не се страхува за живота си и хората го уважават