74

Анонимен

преди 5 години

Шизoфpеници страдащи от Мегаломания и Месианизъм, западната секта болна от остри психически заболявания няма никаква работа тука.

73

Анонимен

преди 5 години

Бойко се опитва да отвлече вниманието от провала си , но няма как да стане. В света никой не го интересува в поробена държава управлявана от мафия, където християнството е основната религия и патриарха е по висок по ранг от католическия папа, че един бандит иска внимание.За разлика от невежия Винету и антуража му, хората видяха истината и падението , а президентът и патриархът се държаха на ниво. Въпреки напъна на пропагандата английските статии показаха също лъжите на герб.

72

КОЛЕВ

преди 5 години

ГЕРБ НЕ Е БСП!!! ЗАПОМНЕТЕ ГО, КОЛКОТО И ДА СЕ ОПИТВАТ ДА ВИ УБЕДЯТ В ТОВА ПЛАТЕНИТЕ ОТ ПОЗИТАНО И ОТ РАДАН ДРАСКАЧИ! ГЕРБ СИ Е ГЕРБ А ОСТАНАЛИТЕ СА ЕДНО И СЪЩО, ТОВА Е ИСТИНАТА И РАЗУМНИТЕ И НОРМАЛНИТЕ Я ЗНАЯТ МНОГО ДОБРЕ!

71

Анонимен

преди 5 години

Не богохулствайте. Бог ви е дал райско кътче на земята. Уникална природа, красота. Благодарете на вашия Създател, защото ще ви отнеме ума. К'во Герб, к'во БСП. Умопобъркани хора, партията, ваш'та родна майка. Ей, затова сме бедни.

70

Охобохо

преди 5 години

Много заблудени си мислят,че ГЕРБ са различни от БСП,а и двете са БКП.Просто днешните методи не са да се взривяват църкви,да се пращат хора в лагери и да се обират мандри.Днес като те хвърлят на хиените от прокуратурата и съда ти съсипват нервите и живота.Е ако много се отваряш могат да те поръчат,като онзи свидетел компютърния спец. дето го застреляха в Крива река,уж паркирал на чуждо място.В добрия случай ще те накарат да отидеш до тоалетната,нищо,че си вещо лице от 20 години и ще вземат улика

69

Анонимен

преди 5 години

Най-скъпият предизборен ПР, за съжаление на сценаристите, работи в обратна посока! Пресолихте манджата, с помощта на лакейските медии! ОтПапи ни се!!!

68

КОЛЕВ

преди 5 години

МИНУСИТЕ, ДЕТО МИ ГИ ПИШЕШ НА КИЛОГРАМ НЯМА ДА ТИ ПОМОГНАТ МОМКО. ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ГЕРБ БЪЛГАРИ, ЗА ДА Я ИМА БЪЛГАРИЯ И ДА ПРОДЪЛЖИМ ПО СЪЩИЯ ПЪТ!

67

Анонимен

преди 5 години

До КОЛЕВ Абсолютно прав сте господине!

66

КОЛЕВ

преди 5 години

И ОЩЕ НЕЩО...НА 26. 05. ГЛАСУВАЙТЕ С НОМЕР 12 ЗА ГЕРБ, ЗА БОРИСОВ И ЗА ЦВЕТАНОВ, ЗАЩОТО В ПРОТИВЕН СЛУЧАЙ БЪЛГАРИЯ ЗАГИВА ИЛИ ЩЕ СЕ ВЪРНЕ ПОНЕ ДЕСЕТ ГОДИНИ НАЗАД И ПАК ЩЕ ИМА ОКРАДЕНИ БАНКИ ОТ БСП И ДЕМО-БГ! ПАК ЩЕ НИ ОТКРАДНАТ СПЕСТЯВАНИЯТА, НЕ СЕ СЪМНЯВАЙТЕ В ТОВА! ВЕСЕЛ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ДОБРИ ХОРА!

65

Анонимен

преди 5 години

Номерът за бежанците тук няма да мине! Първо, държавата да се стегне и да заслужи отново собствените си граждани, тук и по света!

64

ай сиктир

преди 5 години

До СТРАНДЖАТАНапъни си единствената мозъчна гънка и прогледни най-после тиквата е на повикване, а не е канен, а колкото до Тръмп едва ли ще си направи труда да го кани просто няма нито една причина и телефона от Козяк върши работа.

63

Охобохо

преди 5 години

до ГЛАСУВАЩИЯ ВИНАГИ ЗА ГЕРБСъщите са ГЕРБ заблудений.Защо се срамиш да кажеш истината и им качваш акциите на комунистите от ГЕРБ?!

62

КОЛЕВ

преди 5 години

И ЧЕСТИТ РАМАЗАН-БАЙРАМ НА ВСИЧКИ КОИТО ГО ПРАЗНУВАТ! ПРАЗНИЦИТЕ ТРЯБВА ДА НИ ОБЕДИНЯВАТ, НЕЗАВИСИМО КАКВИ СА!

61

КОЛЕВ

преди 5 години

Заглавието е глупаво! Важното , че сме в ЕС и живеем по-добре от поне 80% от целия свят! Нищо не ми липсва и живея прекрасно, дори и спестявам прилично! Е, някои печелят повече, други по-малко...все пак равни хора няма и това е нормално. А за мързеливите, неграмотните и неудачниците не ми пука, те ще си останат такива при всяка власт и навсякъде по света!

60

Анонимен

преди 5 години

Оп педофили и жендъри акъл не щем да пишат за кардиналите и секс скандалите от ЕС идват само извратеняци болни от ишиас и пияндета. ЕС е пълен със всякакви араби и африканци. Днес е ден на БА не ни интересуват никакви Папи.

59

ГЛАСУВАМ ВИНАГИ ГЕРБ

преди 5 години

"Не само БСП са виновни"Само за това че правеха коалиции с турците са ми противни доживот! Преди 100 години пък са взривявали български църкви! Кланяха се на руското цигарено чeнге! При ГЕРБ държавата е в турбулентност защото Бойко най-накрая изкара България от пипалата руско-турския октопод! В момента пластовете се наместват! Пластовете бяха разместени от БКП престъпниците през 1944г.! Колко българи бяха изгонени от България или дадени на пpaceтата в Белене?! И защо - защото не са овце!

58

Анонимен

преди 5 години

Какви са тези чужди знамена в собствената ни държава? Освен Българското знаме други не трябва да се веят!

57

до странджата 60

преди 5 години

А нещо се обърка, бай Дончо НЕ го е канил още и при него не е ходил прави само напъни !!!

56

Анонимен

преди 5 години

Ама не е вярно, че сме бедни, Юлий Москов каза: "Лъжат, че сме бедни, само хлечним." това е от 27.04.2018 в Bulgarian Times. Хе, хе.

55

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

Къде е той - къде е тя...Мине не мине ден и Борисов я при Тръмп, я в Бундестага при Меркел, при Макрон във Версай, Папата му идва на крака...Тя - в Узунджово при баба Мара или в Дивотино...