20

БГБизнесменоСтроител

преди 5 години

-Значи обиколих Целият Свят за да търся работници и от няколко милиарда работници -не мога да намеря един свестен работник ?? !!- ТУЙ то!!

19

Анонимен

преди 5 години

Идеята за внос на българи от Македония,Молдова и Украйна е чудесна,но как ще ги задържите ако нямат добри условия на живот и труд,както и достойно заплащане?Като строители,първо трябва да им осигурите едни добри жилища и достойно заплащане,за да могат да си плащат скъпите сметки на монополите,храната,транспорта и детските градини!

18

Строител

преди 5 години

Последният ми работодател в България казваше: Няма проблем да ти плащам 3000лв- ти изработваш 10000 на месец. Ама защо да ти ги давам , като никой в Бг няма да ти ги даде. Страхотна икономическа логика. Еми Auf Wiedersehen Аз да ги попитам нашите работодатели ,те като търсят евтини работници, защо те не се изнесат във Виетнам, Молдова и т.н. да си въртят бизнеса там.

17

а бе,

преди 5 години

Илиян Терзиев,нали всички партии ви размножиха ромите заради кадри,нали ви внесоха ислямски нашественици,защо ревете? Ето ви кадри.

16

Съвет

преди 5 години

Надежда всяка оставете.

15

Айше

преди 5 години

Гласувайте за БСП! Те ще върнат бригадите и ще работим сърцато и безплатно по строежите!

14

Ааапартаменчик

преди 5 години

Да могат и асансьори да монтират и покриви да усвояват.

13

Василев

преди 5 години

Не се притеснявайте от чужди работници, никой няма да ви вземе залъка от устата, напротив, само може да си вдигнете стандарта на живот, така както е в цял свят!!!Няма нищо страшно, селяни прости, казах ви да се научете да работите качествено и ефективно, и няма да ви е страх от никой и от нищо!!!Агент Боби Франкити!ЦРУ!!!

12

Анонимен

преди 5 години

има още 27 страни членки на ЕС, първо по закон се 'внася' оттам. 500 милиона население и ако не можеш да си намериш работници, значи си за джунглата.

11

Анонимен

преди 5 години

Хубаво, но това е още капитал който ще изтича от държавата, когато тез работници си отидат. ЙеШива да ни пази.

10

Анонимен

преди 5 години

Внос на индианци, явно това е идеята от 10 години антибългарска политика!

9

Анонимен

преди 5 години

....недостигът им у нас е от години, защото нашите работници бягат на Запад за по-високи заплати....----Ето къде е заровено кучето,но нито Камарата на строителите в България (КСБ)нито нейния председател Илиян Терзиев,нито останалите алчни робовладелци в България НЕ ИСКАТ да го проумеят.А докато това не стане,ще си внасят некачествени работници от трет,пети,десети страни.И те няма да им работят за "добър ден".Защо не внасят работници от ЕС?????Ще им се изсмеят.

8

Василев

преди 5 години

Строителният бизнес дърпа страната напред, растежа не става с къщи за гости, и някой да лъже нашите селяни прости!!!Агент Винс Тейлър!ЦРУ!!!

7

Ф.С.В.

преди 5 години

Понеже има само предложения- И аз имам едно ПРЕДЛОЖЕНИЕ за Строителният БГ Бизнес- Сега четох световните прогнози за времето- И се оказа ЧЕ!! В Зимбабве има едно племе което скоро е сяло ананаси- Но поради лошите метеорологични условия -РЕКОЛТАТА ще е безвъзвратно ЗАГУБЕНА !!- И поради тази причина Предлагам на Бизнеса да внесе хора от Зимбабве по скоро от това племе понеже ще му излезе най евтино ( в урбанизираните територии на Зимбабве взимат по високи заплати от БГ)

6

Анонимен

преди 5 години

Аха, еднокнижната Мутра изгони българите за да може да плаща по-малко на неандерталците, хем ще ги засели хем ще робуват без пари!

5

Анонимен

преди 5 години

Е как да няма работници бе ? Нали сме в ЕС - жителите са над половин милиард ! От 500 милиона работна ръка - и да твърдиш , че няма работници - значи има нещо гнило в системата !

4

Анонимен

преди 5 години

А какво стана с идеята за Строителни войски? Здрави, прави младежи от гетата вместо да вършат престъпления не могат ли да работят?

3

Психиатър

преди 5 години

Василев, прибирай се в стаята, Странджата, Циника и Професора те чакат за белот!

2

:-)

преди 5 години

И кой е виновен за липсата на кадри? Извънземните ли? Марсианците ли? Може би международното положение?

1

Василев

преди 5 години

Аз ще гласувам за ГЕРБ, защото бизнеса върви и има нужда от работници във всички отрасли!!!Агент Хари Бишъп!ЦРУ!!!