76

Анонимен

преди 5 години

Така се става богата нация и богат народ - чрез колониализъм, експлоатация на чужди народи, концесии на чужди природни богатства, концесии на летища, концесии на вода, владеене на електроенергийни дружества - ЕРП-та, евтина чужда работна ръка, робовладелство. Така са натрупали богатствата си западните държави.

75

Ач

преди 5 години

Назначили испанци вместо българи ?Интересно....

74

Стратег

преди 5 години

До АнонименПроблемът е, че и тук демокрацията роди своят хомункулус като АИКБ, КРИБ и Кирчо Гела!

73

Активист на БКП

преди 5 години

Див герберски капитализъм...

72

Анонимен

преди 5 години

Това да е за урок на всички, които предават Родината си и ходят да слугуват на чужденци. Ако тези хора бяха останали да работят в България, където работа има навсякъде щяха да вдигнат и собствения си и на останалите българи стандарт. А сега хранят мързеливите и нагли европейци, които ги третират като отпадъци.Мислете преди да се подлагате на чужденците в чужбина!

71

Нафарфорий

преди 5 години

Не знаеш ли поне английски и не си ли знаеш правта колонизаторските нации те ползват като скот.Без чуждо нещастие няма пари и щтастие за "белия" господар.Парите са закона и религията им,банките храма.

70

Трайо

преди 5 години

На ви сега една Западна Европа!

69

Анонимен

преди 5 години

Основният проблем е езика. Когато подписваш нещо неясно и после, когато българската страна не си е направила труда да защити интереса на клиентите си (и също е подписала кой знае какво).. и се получава кошмар.. Съветвам всички желаещи за работа навън да имат някакви езикови знания и занаят! Другото е авантюра..

68

Стратег

преди 5 години

Аз продължавам да питам: кому беше нужно отварянето на границата ни и разсипията на демокрацията? Кому беше нужен ЕС? Който ***.лоумник искаше да емигрира, трябваше просто да му се отвори границата, да си оди и после връщане назад няма! Та, понеже не получавам отговор днес, един ден този въпрос ще гои задавам чрез подопечните ми прокурори и съдии в един специален трибунал;))) Казвам го, за да си знаете.

67

Анонимен

преди 5 години

Никъде в статията не видях да се споменава, че въпросните "холандски" работодатели са всъщност турци и араби. Малка, но съществена подробност. Иначе българинът си е роб по душа и психика. И в България е роб, само дето робството му тук е (уж) по-евтино.

66

не знаещи, а наши

преди 5 години

До 40Ако си кадърен, никой няма да те оцени. Заплата 430 лв. нето.В Бг кадърността не се цени. Цени се партийната принадлежност, връзкарството, роднинството, интригантството, сплетниченето, топенето на колегите.Да припомня вица за казана с българите в Ада- пазач не им трябва, ако някой успее да си подаде главата над казана, другите отдолу го потапят обратно.

65

1111

преди 5 години

До АнонименДа бе, смех в залата!! Турските посредници са най-лошите. Айде турчино марш в Османската империя, няма какво да пишеш тук в този форум

64

Кратун

преди 5 години

На пичовете, дето чакат държавата да направи нещо, за да спре изтичането на кадри, нека им обЯснЯ защо това НЯМА да се случи. Онези хора отвън, пращат всяка години пари, които са равни на 15-17% от БВП. За правителството това са пари, за които не му се налага да прави НИЩО. От тези пари първи по нещичко си щипват банките, а после, правителството си ги изтегля на части чрез ДДС, акцизи и данъци. Така за ГЕРБ остава само строенето на гумени магистрали и усвояването. Държавата се търкаля сама.

63

Анонимен

преди 5 години

Прошлякът е *** навсякъде.

62

svedust

преди 5 години

До Анонименпрочети внимателно! Посредникът е при хората, и им помага! Той също е от измамените... Не е проблемът в посредника, а на Запад е така. Като видях хора от Изтока гледат да ги изклатят, особено ако не знаят език и ако нямат образование.

61

Анонимен

преди 5 години

В тези "демократични" държави ако кажеш, че си г....й веднага ще се загрижат за правата ти. Но българи- бели роби не ги интересуват

60

Анонимен

преди 5 години

В Либия навремето хората си губеха здравето в пустинята за 200$ на месец, арабелите им викаха "бели роби" и ги подиграваха, голямата част от парите се поделяше между техноекспорт и кадафито и потъваше в небитието (в швейцарските Алпи вероятно). Връщаха се съсипани, но доволни и горди че, са заработили. Това бяха специалисти обаче, за разлика от тези. Днес хората с професия се хващат директно на работа а не чрез мошеници-посредници, без регистрация и без да знаят език!

59

Анонимен

преди 5 години

В България може да гладува само този,който е болен,инвалид,възрастен или мързелив и неграмотен.

58

Анонимен

преди 5 години

Бьлгарските институции в чужбина всичките трябва да се заменят с нови компететни работници които ще могат да ти помогнат като си в беда, а не ти като му поискаш помощ а той да си бьрка в носа.

57

Асен

преди 5 години

Хора, не се връзвайте на тия мошеници в чужбинско и на всякакви посредници за там. Целта е да им се свърши работата за без пари. Мой роднина изгоря с няколко заплати в Чехия, при това работеше за известна японска компания. Само дето нямаше договор с нея, а с някакви лъжливи посредници. Внимавайте!!!