16

Анонимен

преди 5 години

Бозавите първо да решат дали ще излизат от ЕС или няма . Не да си врат носовете където не им е работа.

15

С

преди 5 години

Русшя толяма държава за какво на нея малка българия никога не пише и не говори за бг сигурно искат русия да пише за бг но нямо

14

Анонимен

преди 5 години

дезинформация и гнусни лъжи, Русия няма никакви интереси тука!

13

Анонимен

преди 5 години

Борисов е тъпo парче което много се страхува от Путин. Руснаците като видят дебелия и омекват като памук. Дърлеха се на Гърция и Македония за договора от Преспа, но като разбраха че няма да стане на тяхното си седнаха на задниците и се примириха. Дърлеха се на Черна Гора че ще влиза в НАТО даже им спретнаха по руски некадърен преврат, но като вкараха руските мекеpета по затворите пак клекнаха и се примириха. Само с българските охлюви не е така защото никой не смее да им се опъне от страх.

12

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 5Хо-хо-хо..........о да.........трябва да купим летящите краварски ковчези! Но помнете ми думата......... България НИКОГА НЯМА ДА ИМА КРАВАРСКИ скраб-самолети! Докато дойде срока за купуване, ВЛАСТТА НИ 3 пъти ще се смени и обърне наопъки, а път тия отанци..........за тях даже не ми се мисли, те ще си получат ЗАСЛУЖЕНОТО!

11

привет от Германия

преди 5 години

България влезе в НАТО и в ЕС с благословията на Русия и по-точно по заповед на Русия !Русия се надява България да й бъде троянски кон и сателит в НАТО и ЕС ! Ако Русия не искаше България да членува в НАТО и ЕС , просто България нямаше да членува в тези два съюза независимо дали българите искат или не ! А ако българите се осмелят да се противопоставят на "братушките" , тогава ще ги сполети сценарият на Украйна !

10

Анонимен

преди 5 години

"Индипендънт": Русия ли все още дърпа конците в България?-- ДА , ДА и пак ДА !!българия е хваната за гърлото в мъртва хватка от фашиста в кремъл и неговият т.н. "руССки мир", в доктрината на който е залегнала териториална експанзия на всякъде, където говорят руССки!и в тази връзка -по нашето черноморие доста често взе да се говори руССки, благодарение на углавното престъпление сриващо нац. суверинитет , наречено - продажба на гражданство, срещу "инвестиции"!какво ще каже боко по въпроса?

9

Анонимен

преди 5 години

И децата знаят, че САЩ дърпат конците в България. Цецо толкова молитвени закуски изяде в Белия дом, че на практика живее там.

8

Victimized

преди 5 години

Тези явно не са чували за официалните посещения на шефа на парламентарната група на ГЕРБ при департамента. Външния ни министър ходи там и го развеждат при шефовете на всичките им агенции от ЦРУ до НСА, не са на ясно с речта на Баце дето се похвали колко руски проекта е спрял, не са наясно и със състоянието на медиите които ежедневно демонизират Русия и Путин.

7

Анонимен

преди 5 години

БСП - 31,3%, ГЕРБ - 30,9%. Борисов III си отива. Не че БСП са много добри, но поне ще се махне ГЕРБ. А след БСП спасението е БКП и КПСС.

6

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 3И да...............ти си НАПЪЛНО СЛЯП, ЗАЩОТО НЕ ВИЖДАШ, че ес-че, начело с нагло-саксите ОГРАБВА И КОМАНДОРИ БЪЛГАРИЯ! А това, че Русия не "дърпа конците" в България ЗА СЪЖАЛЕНИЕ НЕ Е ВЯРНО!!!! Но се надявам, че не за дълго!!!

5

привет от Германия

преди 5 години

България влезе с гордо вдигната глава в НАТО през 2004 г. и се присъедини към ЕС през 2007 г., като привидно постави край на десетилетия на господство от страна на Русия и нейните представители от Българска комунистическа партия (БКП).Но през последните години страната все по-сериозно попада отново под руското влияние, смята Индипендънт.......................................................Ами тя България никога не се е отървала от руско влияние и господство , затова е в такова лошо положе

4

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 2А какви самолети трябваше да купим бе господин русофил? Руски дараци ли?

3

НЕ !

преди 5 години

Не !

2

Анонимен

преди 5 години

Като погледнеш чии самолети купуваме и прецакването на Южен поток, кой ли дърпа конците на "независимата" еврочленка България.

1

Анонимен

преди 5 години

Че кой? То за това още не можем настигнем Румънците.